Iepurasi de Martie -Aprilie 2010 ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa e ok, maya face tot ce trebuie :)

dosul e singurul lucru care.mi place la kg mele de acum, nu de alta dar cand scad sub 60 nu mai am dos deloc si.mi place tare cum se vede, doar ca nu.mi plac picioarele, pulpele, oricum nu vreau sa ajung la 55 ca inainte ca e putin, la 58 ma opresc

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Vladi - ai si tu dreptate, si probabil nu i-as fi aratat degetul daca n-ar fi fost si el singur in masina, si ziua in amiaza mare.

Pe de alta parte, recunosc ca nici eu n-am toti boii acasa cand ma enervez, mai ales ca nu-l sicanasem in nici un fel. Daca gresesc, si se intampla sa mai gresesc in trafic, imi cer scuze imediat, fara nici un fel de discutie.
Dar atatea sicane de la faptul ca am lasat un pieton sa treaca, mi s-a parut inadmisibil.

Si nici o grija, era masina de servici , nu eram cu a mea. Datele au fost cele de firma, nu cele de acasa. Si nu e orice firma .

Insa m-au trecut fiorii cand ai povestit ce-ai patit, nu te-ai dus la politie? Asta e vandalism, i se face dosar penal pt asta!

Fac niste salata si revin.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

HAPPYJOY...iti multumesc din suflet de raspuns...m-am mai linistit acum...ca deja intrasem in trepidatii.

Andira am vazut pozele fetelor tale...superbe...ce frumos...o floarept toate mamicile cu 2 si 3 copii....sper sa intru si eu in categoria macar 2

Vladi...superba casa amenajata...imi place stilul vechi (sau cum ii zice, sa nu jignesc), superb!...mai ales baia....nu am cuvinteeee

Mami de Printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

In ce tara traim...

As pleca fara sa ma uit inapoi si maine, daca as putea...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele vacc. BCG din Franta o fi bun pentru noi?

Stie careva sau macar se poate informa, ca eu n-am idee. dar as avea ocazia sa-l cumpar de acolo.

Poate imi ziceti sa am si timp sa rezolv problema in caz ca-i bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Honeybaby, atita loc am avut de cada, 160 cm :)) Casa mea e mica si inalta, n-am avut loc de camere mari etc - cu tot cu gradina am teren total de 170 mp :)) Asa e cind construiesti in oras, acum imi pare rau ca n-am luat teren linga Bucuresti, dar asa a vrut barbatmio...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

am fost la doctor azi, si eu (abces dentar, tre' sa iau Augumentin 5 zile, mi s-a zis ca pot alapta in timpul asta...), si Floricica, pt ca tuseste un pic de vineri incoace si are citiva mucisori... Din fericire nu are infectie in git (ca avea toate sansele sa ia de la mine, la ce puroi am avut eu, oricum ambele bone au luat de la mine...) si nici la nas, totusi doctora ne-a dat o tona de tratamente: Oftamezone N in nas, aerosoli la nas de 4 ori pe zi cu ser fiziologic, Eurespal pt tuse, Tobrex la ochi... Sincer, nu am de gind sa-i faca stea, ca mi se pare ok acum, doar daca se inrautateste situatia...
M-am relaxat f tare la al doilea copil, asta e adevarul, ca stiu cit il chinuiam pe Vladimir cu tot felul de picaturi si picaturele, toata ziua tratamente pt ceva... Doctora mea e f f atenta si precauta si e genul care sufla si-n iaurt... dar eu am invatat sa fac 1/2 din ce zice ea: dau alea de omorit microbi etc, dar sar cu gratie antitusivele si din astea, daca mi se pare ca de fapt nu tuseste rau si e sub control... O sa pun umidificatorul in functiune si gata, mai vedem ce se mai intimpla miine :))

Mergi la inceput

Citesc la greu despre vacc. BCG si tot nu mi-e clarcare sunt compatibile cu tulpinile de la noi.

In Italia nici nu se mai comercializeaza.

Dar in restul...?

Mergi la inceput

ANDIRA - Gand la gand.

Dar cred ca, in cazul eu, e ca la ramas gravida, inca nu mi-a sosit clipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Hai ca scriu rapid ca-s rupta de oboseala.Am calcat un munte de rufe si de-ale lui Geo si ale lui ta-su si lenjerii prosoape...Pfuai!Cand sa fac dus...ciu ciu apa calda.drept pt care facui cu apa rece.Ma bagsi eu in pat ca imediat ma suna sugatorul asta mic.
Erina lumanarea cu Winnie eu am facut-o.Ma bucur ca iti place.
Dayanara taci tu nu ma da de gol.repede s-a prins ea de ce vreau eu in Austria.Oricum tre'sa-l duc pe Geo la Sissi..Am auzit ca aveti cod galben de ninsoare.Yupiii!V-ati scos fata!
Honey cum?Nu face roata si spagatul?Ntz ntz ntz.Io zic sa o dai la caminul de copii si sa faci alta mai performanta(GLUMA!!!!!)Sa stii ca Geo nu urmareste cu privirea nicio jucarie in schimb da din craci la greu cand vede tzitzi.Seamana cu ta-so.Si mai e indragostit de un carusel si niste jucarii atarnate de lustra.De intors capul il intoarce dupa mine ca un tititrez.Asa sa mai fiu si eu multumita ca intorc barbatii capul dupa mine.Si inca ceva la el.cred ca in mintea lui sunt o tzatza imensa numa ca nu am sfarcuri peste tot pe unde ajunge el cu gurita.Ca de supt suge orice bucatica de piele de la ma-sa.Fomist rau,bre.D-aia ia asa in greutate si rupa mainile ma-sii!
Andira misto veveritele tale.Parca-s gemene.expre nu ai pus poza cu tine ca sa nu ma iau de tzatzele tale.Offf!Ce ti-e si cu oamenii astia!
Vladi misto draperiile din "birou tata" si tare ideea cu initialele baiatului.Vad ca ai timp de chatuit.daca ai bone...brava la tine!
Rebiana iesi de doua ori cu beblina afara?Eu merg intr-un parc ce e destul de departe de casa noastra si stau acolo vreo 3 ore...daca ne intalnim si cu alte mamici poate si mai mult ca e si un mall in zona si bantuim cafenelele.
Yaya thanks.Asa ma gandeam si eu ca tzitzi este,tzutzu doarme in masina, de schimbat no problem si la hoteluri gasim baby coat .O sa mergem pe la sf lui august in Austria si in iunie merge tati singur in Grecia ca e musai.Offf!Noi suntem totusi cam prea mici pt caldura din Grecia.Dar ne facem noi mari.
Miria sar'na pt aprecieri.Chiar suntem impliniti si fericiti si nu ne dam seama cum era viata noastra inainte de al avea pe pici.Seaca rau!Nu mai conteaza somnul pierdut si cacaciosii spalati sau alte frecursuri la icre.
Gaby fata esti criminala cu orezul ala.Tu si dayanara cu salamul.Numa'la crapelnitza va e frate capu'ala.
Intrebare stupida:voi aveti chef de gighi gighi?Ca eu evit subiectul din lipsa acuta de pofta si barbatu parca vad ca baga divortz.Noroc cu mine ca gatesc bine ca-s salvata.

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput