Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 12
CarmenAlbu spune:
Mersi, Racusor, sa avem cu toate numai vesti bune de acum incolo, ca emotiile nu ne-au ocolit
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu 
lalala13 spune:
princess
si eu am urmat acelasi traseu ca si tine dupa eco la fundeni din cazua ir-urilor mari. mi s-a spus sa iau aspenter ca as avea sangele mai gros, pana la 30 de sapt, sa fac o eco la 29 de sapt si in functie de ea sa trec pe clexane. gine meu nu prea e de acord cu clexane..asa ca steptam eco de saptamana asta sa vedem cum sunt ir-urile si cum e bebe dezvoltat. si am niste emotii..
----------------------------------------------
my somebody.... 
29+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
laurika1982 spune:
aaa, si sambata mi-a zis medicul ca ar cam fi cazul sa ma gandesc la prenatal.
asa ca mai suport nitel, pana la 1 iunie si gata.
Laura
27+ cu 
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
cu slanina,ceapa verde si rosii ...colegii mei au decis sa sarbatoreasca azi ziua de 1 mai cu acest meniueu m-am abtinut gandindu-ma ca la anu' imi iau revansa Oana 30+ Matei |
Slanina

, oare avem voie, daca da e clar ca o sterg la polonezi sau neti sa-mi cumpar http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
24+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
mirela2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Felicitari si sa dea DD sa ne dai o veste buna.Vroiam sa te intreb de pret: cat te ajunge totul?Sora mea ar avea nevoie de FIv,insa momentan e la planul de cercetare 29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
eu am ajuns cu totul la 110 mil lei
la medlife unde fac eu, fiv+icsi costa 7870 lei + 660 monitorizarea (4 eco si estradiol) + 38 lei progesteronul care il faci atunci cand faci si estradiolul
si restul medicatia, asta in functie de ce i prescrie, am iesit un pic mai ieftin, ca am avut decat merional pt stimulare si dipherelin pt inhibare si eu...ca o fata ¨dasteaptaaa¨
pupi si daca vrea mai multe date sora ta, sa nu ezite sa ceara

adrianaBuc spune:
fetelor, eu sunt in crize. Nu stiu ce sa ma mai fac cu greutatea. Mi-a scapat complet de sub control; orice mananc se aseaza parca dublu decat mananc
. Deja ma simt rau atat de grasana. Sunt disperata. Nu stiu ce sa mai inghit.
carmen, te rog spune-mi si mie ce mananci tu, ca spuneai ca ai scazut in greutate.!
30+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Mami te roaga sa mai stai la caldurica macar 8 saptamani! 
Dragaica spune:
Vad ca voi vorbit de sex........ce e aia "sex"???????
Noi am si uitat cum se face, ultima oara a fost pe la 10 saptamani, vineri ne intreaba asistenta daca am avut relatii sexuale in ultimele 24 de ore......ne-a bufnit rasu pe-amandoi, ne-a uitat la asistenta si-am intrebat in cor :"Ce e aia sex", saraca asistenta era pe jos de ras.
Asa ca nu mai faceti "pofte" amaratelor ca mine ![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
24+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
CarmenAlbu spune:
Adriana stai sa-ti spun de la inceput, am 173 cm, am plecat de la 58 kg cand am avut testul pizitiv, subponderala pt sarcina, normala dupa standarele mele, activa! Am luat 12 kg, dar la controlul de glucoza mi-au iesit zaharurile peste limita admisa, atunci medicul mi-a scos din alimentatie pastele orezul painea (pot doar dim neagra), dulciurile ( permise doar fructele in afara de banane si struguri), mananc doar 3 mese pe zi cum tre sa stau la pat mi-e rusine sa cer mai mult![]()
Dimineata un bol mare de cereale un pahar de suc de portocale proaspat si cafea cu sau fara cofeina, in restul zilei am langa mine fructe, capsuni, pepeni, mere kiwi, , pranz azi o ciorba cu toate legumele si verdeturile posibile si pui, o farfurie mare, si diseara mai mananc o ciorba, si pana ma culc o sa mananc fructe, incerc sa compensez punand in ciorba tot ce am nevoie, am adus pe cineva care sa-mi faca mancare dar cum eu sunt obisnuita sa fac eu imi e cam rusine sa dau indicatii permanente!
Dulce mananc in week end ca imi aduce sotul cate ceva , dar doar gust!
nu mai mananc practic paste, cartofi prajiti si toate bunatatile, maile o sa fac pastai sote, cu pui, poimaine o sa-i spun sotului sa aseasca niste peste, vineri mazare am avut, deci o singura portie un singur fel dar contine toate legumele posibile si neprajite!
Voi vedea cat ia bb in greutate ca asta e important!![]()
Nu te speria de kg, poate retii apa, eu nu fac nicio miscare si nu mai retin, beau 2 l apa plata sau mai mult zilnic, elevitul mi l-a redus de la fiecare zi la 2 ori pe sapt
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu 
lalala13 spune:
dragaica subscriu..ce e aia?!
mirela te asteptam cu vesti excelente cu puiutii in burta pana la 9 luni
----------------------------------------------
my somebody.... 
29+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
aelita spune:
BELUSITEF la 28º pot sa fiu si la mama geamului,ca tot il tin deschis,sta si ala de zici ca vine crivatul de afara peste aprpaoe treij de grade ale lui dinauntru ! la 28 pot sa pun si gheatza la fund,vorba aia
E boala grea cu geamul asta,sa nu cumva sa "il traga" ,dezici ca vine viscolul.
asa mai rau racesti...
alaltaieri la restaurant au inchis la un moment dat aerul,si mi se facuse rau.am chemat-o pe aia de doua ori,era plin de lume,pai ce faceti,nene,ca aici cel putin nu exista asa ceva sa mori de cald,eu nu mai am aer,transpiram toti...si ea zice:pai sunt copii! Era romanca ospatarita.Alooooooooooo si daca sunt copii murim aici fara aer?da femeie drumul ca deja nu mai vad bine ,nu vezi cum curg apele dupa toti?mai mare sila sa ii vezi as amancand,cu apa sir..
Eeee,eic a sa faca economie,ca in celelalte restaurante nu inchide nimeni aerul ,si e rece rece,dar nu raceste nimeni asta,e mai rau sa transpiri si apoi sa iesi la racoare sa simti cum raceste transpiratia pe tine.
RACUSOR,ma bucur ca nu era nimic rau ,ca esti bine !!
CARMEN vezi ce zice medicul,pana atnci,la pat!
BTZ OVI eu am rasssssss,dar stiu stiu stiu cum e
E normal,da,ca apasa pe vezica ,si cand e plina nu se mai poateeeeee

si BELUISTEF la fel![]()
fetele,pe mine sarcina trecuta m-a apucat o tuseee descuind usaaa,venisem in fuga ca faceam pe mine,si nu mai nimeream sa descui usa si m-a luat tusea...
va dati seama ![]()
ma intreaba Sofia ce am de rad![]()
VICTO faci exact ce iti e bine si iti e comod.daca nu mai e ok,pauza.
noi da,facem
nu pauza![]()
FLORENTINA faci pana la final,pana cand te simti tu bine! cand nu mai e ok,nu.e in functie de organismul si sarcina fiecareia.
ADRIANA in principiu burta,tot procesul in sine nu ar trebui sa fie o piedica pt nimeni.la el e ceva psihologic,si ar trebui sa depaseasca,sa se intereseze cum.daca fizic nu va impiedica nimic,problemele psihologice se pot rezolva ,eventual cereti sfatul cuiva avizat.femeia altuia ,probabil nu ti se pare deloc sexi,dar femeia ta e mai frumoasa ca oricand cu burta !
MYCYA tie iti zic la fel,de ce pauza?? sexul,apropierea,isi au rolul lor in timpul sarcinii.atat timp cat nu e sarcina de risc,totul trebuie sa decurga normal.
fetelor,sarcina nu e o boala,nu puneti baricade,de acum se pun bazele unui capitol nou in viata voastra si conteaza mult apropierea de acum!
sunt multe forme de a fi bine in doi,si cu burta!
daca e chef,normal.ca daca nu e...![]()
si da,ajuta ca si masaj,pt nastere sa fie rapiiid
BTZ OVI zice DATI BICE ![]()
![]()
![]()
CRIS,da poti sa faci viata absolut normala atat timp cat sarcina e normala si nu una de risc!
limitele ti le pune organismul.cum ai obosit,te asezi.daca asculti bine corpul,e ok.
BTZ OVI nu mai sunt sanatoasa,citesc mesaje dupa mesaje de voi cu sexul,si apoi citesc mesajul tau cu biata femeie in spital cu accident vascular sau ce ziceai..si cascasem ochii,credeam ca zici ca a facut-o acolo pe patul spitalului![]()
![]()
mi-ati bagat sexu-n cap de cateva pagini ![]()
gravida nesanatoasa ce sunt !biata femeie!
CRIS neaparat crema de soare !! pare ca nu e puternic,dar eu asa am facut niste pete pe fatza intr-o zi in Romania,si m-au tinut 2 veri ! am scapat cu prima sarcina de ele,nu stiu prin ce minune!
CERCEI eu aici am pus la farmacie,mi-au spus toti farmacistii ca e bine dupa 4 luni,ca sunt prea mici pana atunci,ca nu e nici lobul bine format.si daca toti fac asa,m-am dus la 4 luni,cu aparatul ala se face repede si intra cercelul din aparat ,direct din capsare.
Nu faceti la femei care fac ele la toata lumea,cu acul apoi baga atza si apoi cercelul,e chin triplu ! faceti cu aparatul ala ca intra direct cercelul.
eu ma gandesc ca e destul chin pe capul lor in primele zile de nastere,dureri ce au de tot felul cu adaptarea,ca sa le mai dam una in plus.ca tanti alea ii vad as amici si au impresia ca nu simt,dar cum sa nu simta si sa nu ii doara?plus ca in spital e mai bine sa ne ferim de toate infectiile de acolo,eu nua s mai avea incredere in nimeni si in nici un ac de la ei !! faceti voi acasa dupa ce vedeti ca e totul bine cu bebe,dupa ce trec colicii,plansul de noapte,ca sa nu adaugati o durere in plus.
cerceii de la nasa i-am pus dupa o luna de la vindecare,initial am pus de la farmacie speciali.cu surub special.
PRINCESS poza e cu Rrares la gratar,nu??
nu ai pus poze pe contul comun de Picasa?ca nu vad albumul tau !
MIRELA tin pumnii sa primesti vesti bune !!!!
sa ne dai si noua vestea cea mare !!!!
RODICA aici nu se pun cercei asa mici,in spitale.cel mai sigur e la farmacii,dupa 4 luni.
exact cum spune RODICA,fetelor,nimic nu e rusinos la o gravida !!
nu,adica,ceea ce i se intampla cu corpul ei,nici acum nici la nastere,priviti totul normal !
DRAGAICA,slanina ,in prostia mea,parca e fiarta si ar fi voie??ca nu prea stiu nici eu.
daca ai pofteeee,de-alea lumesti,pune-te pe treaba,nu sta cu dintii la gard,ca iti prinde bine![]()
finut,vorba lui CARMEN![]()
24+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)