Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Si am o intrebare mai rusinoasa pentru voi,dar sa nu radeti de mine.Voi faceti pisu pe voi?Eu sincer am momente cand ma apuca deodata si nu reusesc sa ajung la baie fara sa ma ud
Ieri cand vomitat ma pisam pe mine mai ceva ca un bebelus
Sa nu radeti de mine va rog,mama a zis ca e ceva normal in ultimul trimestru

Se numeste incontinenta urinara draga, fii mai eleganta in exprimare!
Daca acu te pisi pe tine, sa vezi la sarcina no.2! Nici ca-ti mai pasa! Stai cu pampersul ud mereu.
De aceea spunea cineva cap trecute ca trebuiesc facute exercitiile Hegel, pt refacerea muschilor pisului!

Shery 28 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
Si am o intrebare mai rusinoasa pentru voi,dar sa nu radeti de mine.Voi faceti pisu pe voi?Eu sincer am momente cand ma apuca deodata si nu reusesc sa ajung la baie fara sa ma ud
Ieri cand vomitat ma pisam pe mine mai ceva ca un bebelus
Sa nu radeti de mine va rog,mama a zis ca e ceva normal in ultimul trimestru

Se numeste incontinenta urinara draga, fii mai eleganta in exprimare!
Daca acu te pisi pe tine, sa vezi la sarcina no.2! Nici ca-ti mai pasa! Stai cu pampersul ud mereu.
De aceea spunea cineva cap trecute ca trebuiesc facute exercitiile Hegel, pt refacerea muschilor pisului!

Mea culpa,n-am stiut denumirea stiintifica!!
O sa fac,dar intai sa discut cu cineva despre ele,am citit pe un site ca marea majoritate a femeilor le fac de capul lor si fara rezultate.

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

DRAGAICA,slanina ,in prostia mea,parca e fiarta si ar fi voie??ca nu prea stiu nici eu.
daca ai pofteeee,de-alea lumesti,pune-te pe treaba,nu sta cu dintii la gard,ca iti prinde bine
finut,vorba lui CARMEN

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Nu stiu exact procedeul, sunt unii care o baga la saramura dupa care o afuma, altii o fierb si o afuma, am sa intreb la magazin.
Cat despre poftele lumesti, dupa sperietura de vineri nu-mi trebuie nici daca-i poleita

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna delfinariu
fetelor dar scrieti nu gluma, aveti motorase la degete
eu sunt ok, 9 ovocite bune, maine ma suna sa mi spuna cum s au iubit si cati embrioni avem.
i au decat utrogestan, aspenter, magne b6, 5 zile flamexin, 5 zile antibiotic si cam atat;
cred ca voi face si niste progesteron injectabil....acum sa vedem ce valoare o avea in ziua transferului.

eu va pup pe toate si multumesc de gandurile frumoase

Super productie Mirela, tin pumnii sa se fecundeze cat mai multe! Cu ce embriolog faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,chiar vreti sa trec la exercitii d-alea??

SHERI-

Citat:
Daca acu te pisi pe tine, sa vezi la sarcina no.2! Nici ca-ti mai pasa!

DRAGAICA-
Citat:
Cat despre poftele lumesti, dupa sperietura de vineri nu-mi trebuie nici daca-i poleita

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

buna delfinariu
fetelor dar scrieti nu gluma, aveti motorase la degete
eu sunt ok, 9 ovocite bune, maine ma suna sa mi spuna cum s au iubit si cati embrioni avem.
i au decat utrogestan, aspenter, magne b6, 5 zile flamexin, 5 zile antibiotic si cam atat;
cred ca voi face si niste progesteron injectabil....acum sa vedem ce valoare o avea in ziua transferului.

eu va pup pe toate si multumesc de gandurile frumoase

Super productie Mirela, tin pumnii sa se fecundeze cat mai multe! Cu ce embriolog faci?

shery cu madam Mustata
sper sa faca treaba buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui aelita

DRAGAICA,slanina ,in prostia mea,parca e fiarta si ar fi voie??ca nu prea stiu nici eu.
daca ai pofteeee,de-alea lumesti,pune-te pe treaba,nu sta cu dintii la gard,ca iti prinde bine
finut,vorba lui CARMEN

24+

Nu stiu exact procedeul, sunt unii care o baga la saramura dupa care o afuma, altii o fierb si o afuma, am sa intreb la magazin.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

dragaica de obicei la magazin se vand mai mult astea fierte si afumate,chiar mai scrie si pe eticheta,bine ca nui bai daca intrebi.
da ce ai patit vineri??cu poftele?nu cred ca am apucat sa citesc...ori da?

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

aelita si eu sustin tot fara pauza la,am zis pana nu va zice doctorita stop,ori daca ne da voie si pana ajungem la maternitate.poate ne da si o camera in caz ca dureaza prea mult travaliu
Racusorinca nu mi-au trecut contractiile,doar ca sunt mai rare,acum am luat si a doua pastiluta de magneziu,poate isi face mai bine efectul,oricum am stat numai in pat si numai pentru papa si pisu m-am ridicat.cum ma ridic cum se intareste burtica

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Fetelor, de cand e soarele mai puternic, mi-ai iesit pete maronii pe pometii obrajilor. Mi-am luat Aerateint de la Vichi, cica n-are parabeni si e cu minerale, sa le acopar un pic. Sper sa treaca dupa nastere.

Cris 29+ cu

eu cred ca e vorba despre acea masca de sarcina, cloasma se mai numeste...asta trece dupa nastere...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Alta intrebare:banutii de la concediul de maternitate cand se dau?Ca la salar,dupa o luna?

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

teoretic da...daca te referi la banutii pt pre/postnatal...

mirela...doamne ajuta...sa ne dai vestea cea mare...

michelle..multam de vizionare...

otilia, sincer cred ca kilele cele mai multe sunt la burtica...din fericire...asa ca imi va fi mai usor sa le dau jos acum, decat la prima sarcina...

vin si eu cu o intrebare: voua vi se vad venele pe burtica/sani??? ca mie mi se vad f tare, parca as fi harta hidrologica a Romaniei... sper sa treaca dupa...

cat despre sex, eu una nu mai am chef demult, am facut mai rarut...dar de vreo 2-3 sapt nik...si nnici nu poftesc...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput