Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 19
Klarisse spune:
Ionela azi l-am simtit si eu mai mult si parca mai intens decat de obicei, insa sunt zile cand e pauza sau simt usor o miscare dimineata cand ma trezesc. Inca e micut si are loc de zburdat, acusica o sa-l simtim zi de zi.

Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Fetelor, nu stiu cum e la voi si ma refer in mod special la Klarisse, dar la mine misuna bebelusul in burtica de dimineata. In ultima vreme ii simt "aripioarele cum flutura" in burtica iar azi toata ziua s-a dantuit. E ok asa? E oare prea jucaus bebelusul meu? ![]() -------------------------------------------------- Sunt o ![]() 17+Ingerasul meu |
Si a mea face la fel..misca intr-una doar daca merg sta linistita ca o legan ..mie ,doctora mi-a zis ca e ok sa nu-mi fac griji doar in cazul in care nu misca deloc in 24 de ore sa o sun..multumesc lui DD ca nu a fost cazul pana acum...de cateva zile ,nici noaptea nu malasa sa dorm ca nu pot adormi cand o simt ca-mi danseaza in burta.
Joi cand am facut 3D ,am iesit din cabinet plangand de dragul ei ca o simteam miscandu-se si in acelasi timp o si vedeam pe ecran

cununie civila
22+
ionela.n spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Ionela, eu am citit ca la virsta asta, il simti mai acut intr-o zi, ca apoi sa intervina o pauza de 1 zi, 2 in care se poate sa nu-l mai simti deloc. Nu stiu exact cum functioneaza si de ce e asa, dar cred ca nu trebuie decit sa primesti felicitari si sa lasi grijile. ![]() La noi isi face simtita prezenta in fiecare zi si destul de puternic, de parca ma loveste cu genunchiul si cu labuta in acelasi timp. Simt 2 lovituri consecutive apropiate. Si tati simte si il pupa ![]() -------------------------------------------------- cu burticuta aproximativ bleu de 18+ |
Eu ma bucur enorm cand il simt ca misca, pe cuvant. De fiecare data cand misca am un zambet tamp pe fata
, si in ultimele 2 seri l-a simtit si sotul meu. Tine mana pe burtica si simte cate 1-2 ghionturi mici. E o senzatie extraordinara 

Sa nu se inteleaga gresit ca m-ar deranja ca simt bebelusul, dar am citit aici in odisee ca sunt burtici de 18 sapt si ceva care inca nu l-au simtit pe bebe si ma intrebam daca e ok sa il simt asa repede (de vreo sapt a inceput sa-si faca simtita prezenta)

--------------------------------------------------
Sunt o

17+Ingerasul meu
clary spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Ionela azi l-am simtit si eu mai mult si parca mai intens decat de obicei, insa sunt zile cand e pauza sau simt usor o miscare dimineata cand ma trezesc. Inca e micut si are loc de zburdat, acusica o sa-l simtim zi de zi. ![]() ![]() ![]() Klarisse graviduta 17+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Klarisse,felicitari pentru miscarile micutului

cununie civila
22+
clary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ionela.n
Eu ma bucur enorm cand il simt ca misca, pe cuvant. De fiecare data cand misca am un zambet tamp pe fata , si in ultimele 2 seri l-a simtit si sotul meu. Tine mana pe burtica si simte cate 1-2 ghionturi mici. E o senzatie extraordinara ![]() ![]() Sa nu se inteleaga gresit ca m-ar deranja ca simt bebelusul, dar am citit aici in odisee ca sunt burtici de 18 sapt si ceva care inca nu l-au simtit pe bebe si ma intrebam daca e ok sa il simt asa repede (de vreo sapt a inceput sa-si faca simtita prezenta) ![]() -------------------------------------------------- Sunt o ![]() 17+Ingerasul meu |
Ionela,eu am sintit-o la 15 sapt si 5 si sunt la prima sarcina..habar nu aveam ce erau "gadilaturile" pe care le simteam si am intrebat fetele cu experienta de la noi din odisee si ele mi-au spus ca s-ar putea sa fie bebe
cununie civila
22+
Fistiq spune:
Pai si eu il simt de la 16+, doar asa in interior, apoi la 17 fix am simtit impreuna cu tati 3 ghionturi pe burtica, iar acum la 19 saptamini cit facem miine, il simtim din ce in ce mai des si fara sa fiu neaparat foarte atenta la ce face el pe acolo.
Deci fii pregatita ca se face tot mai puternic 
Virsta la care se simte depinde de fiecare burtica in parte, nu e neaparat o regula. Noi suntem printre norocoase 
cu burticuta aproximativ bleu de 18+
ionela.n spune:
Clary, Fistiq, Klarisse, eu ador fiecare miscare a bebelusului. Aproape de 16 sapt l-am simtit prima data si am stiut de atunci ca era bebe pentru ca erau niste batai usoare care nu le-am mai simtit pana acum si "ceva" imi zicea ca e bebe. Cred ca acel ceva era chiar bebelusul meu scump.
Ma bucur pt toate viitoarele mamici care simt bebelusul, sunt trairi unice 
Sunt o 
17+
Ingerasul meu
Klarisse spune:
Fetelor tineti minte in primul trimestru ce greu trecea timpul, cum stateam toate ingrijorate inaintea fiecarei ecografii? Si acum ne-a ajutat Dumnezeu sa ajungem sa vorbim de miscarile bebelusului, de culoarea carucioarelor..este minunat. Mai lipseste sa vina si prietenele noastre dragi din urma ca totul sa fie perfect.

Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Nerantula spune:
Salutare! 
Iata ca intru si eu in clubul depresatelor dupa rezultatul de la TT
: risc SD = 1/349, risc varsta = 1/323
Cica e risc scazut, daca nu a trecut pragul de cut-off de 1/250, insa mie mi se pare enorm!!
Pana diseara trebuie sa decid daca fac amnio, stie cineva cat costa la Medlife si cu cat timp inainte se face programarea?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
Ana_Perianu spune:
Ionela – stiu, eu toate rochiile de pana acum de ocazie le am facute la el. Acum mi-a spus ca dupa ce nasc imi transforma rochita ca sa o pot purta si dupa
Si bebelina mea misca teribil, si inainte o simteam des dar de vreo saptamana o simt de cel putin 5-6 ori pe zi … Mai ales cand nu merg …
Si mie asa imi place cand misca, stau linistita ca sa o simt cat mai bine, e un sentiment fabulos
Am citit ca e normal, cred ca vom avea bebelusi foarte activi !
Klarisse – arata superb camerele pictate !!! Imi poti spune aprx cat costa, te rog ? Merci si pt pontul cu rochitele, mi-am comandat si eu doua.
Fetelor, eu am intrebari mai exotice : s-a gandit cineva la o bona filipineza ? eu ma gandesc serios si cum am inteles ca procedura dureaza, vreau sa ma interesez, ca sa nu dureze prea mult apoi
21+