Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 20
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana_Perianu Ionela – stiu, eu toate rochiile de pana acum de ocazie le am facute la el. Acum mi-a spus ca dupa ce nasc imi transforma rochita ca sa o pot purta si dupa Si bebelina mea misca teribil, si inainte o simteam des dar de vreo saptamana o simt de cel putin 5-6 ori pe zi … Mai ales cand nu merg … Si mie asa imi place cand misca, stau linistita ca sa o simt cat mai bine, e un sentiment fabulos Am citit ca e normal, cred ca vom avea bebelusi foarte activi ! Klarisse – arata superb camerele pictate !!! Imi poti spune aprx cat costa, te rog ? Merci si pt pontul cu rochitele, mi-am comandat si eu doua. Fetelor, eu am intrebari mai exotice : s-a gandit cineva la o bona filipineza ? eu ma gandesc serios si cum am inteles ca procedura dureaza, vreau sa ma interesez, ca sa nu dureze prea mult apoi 21+ |
Ana nu stiu inca pretul, eu am un perete de 10 mp si i-am rugat sa imi dea o estimate de pret, acum astept raspunsul. Cand il primesc scriu si aici ce pret mi-au cerut.

Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
LoredanaB spune:
Va scriu repede ca sunt in criza de timp!
Ne-am intors de la echo cu vesti minunate...totul e ok si E FETITA!!!
Nu-mi vine sa cred...sotul a ramas fara cuvinte...suntem in al noualea cer.
Revin peste cateva ore,am cu pititculprogramare la pediatru!
Va pup!
20 +
Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
Klarisse spune:
Loredana felicitari pentru fetita, vad ca tot creste numarul printeselor aici in odisee. 

Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
RalucaElenaM spune:
Si eu am sitit pe bebe de la 15+ insa acum ma ingrijoreaza faza cu" suna doctorul daca intr-una din zile nu il simti" ca nu il simt in fiecare zi si nu as putea nici sa spun ca am constatat ora exacta a miscarilor tind sa cred ca pe la ora 19 e mai activ, in general eu il simt cand stau in pat cu burta in sus...
Pentru linistea mea sufleteasca voua cand v-a spus doctorul(la cate saptamani) ca in cazul in care vi se pare ca nu mai simtiti miscare sa il contactatzi?
Vreau si eu sa simta tati
..dar miscarile nu-s asa de puternice sa poate fi simtite si din exterior...
19+
LoraG76 spune:
Loredana, felicitari pentru fetita! 
Nerantula, eu nu ma prea pricep la rezultatele astea, insa cu siguranta totul va fi bine cu toti copilutii de la odiseea noastra!
Nu-ti fa griji si nu te stresa, ca sa ii fie bine lui bebe!
Si mandra mea are activitate intensa...asa avea si sora-sa si acum nu sta locului o secunda si vorbeste intrunaaaa!!! 

Lora, mami de Iustina si 
22+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ionela.n spune:
Loredana, felicitari pt fetita! sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa 
Klarisse, daaaa, e fascinant cum a trecut timpul si acum deja simt bebelusul. Ma bucur mult ca am cu cine impartasi aceste trairi si ca pot vb cu mamici in aceeasi varsta de sarcina ca si mine 
Ana, poate ne arati noua rochie de gravidute 
Nerantula, daca dr a zis ca nu ai de ce sa te ingrijorezi, atunci nu te stresa, nu face bine la bebe 
--------------------------------------------------
Sunt o 
17+
Ingerasul meu
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RalucaElenaM Si eu am sitit pe bebe de la 15+ insa acum ma ingrijoreaza faza cu" suna doctorul daca intr-una din zile nu il simti" ca nu il simt in fiecare zi si nu as putea nici sa spun ca am constatat ora exacta a miscarilor tind sa cred ca pe la ora 19 e mai activ, in general eu il simt cand stau in pat cu burta in sus... Pentru linistea mea sufleteasca voua cand v-a spus doctorul(la cate saptamani) ca in cazul in care vi se pare ca nu mai simtiti miscare sa il contactatzi? Vreau si eu sa simta tati ![]() ..dar miscarile nu-s asa de puternice sa poate fi simtite si din exterior... 19+ |
Raluca, eu cred ca asta e valabil dupa 23 de saptamani, din cea de-a 6-a luna, cand simtim bebele mult mai bine. Oricum, pana la 20 de saptamani nu cred ca e valabil, mai ales la cele care sunt la prima sarcina, pentru ca sunt unele mame care il simt pt. prima oara la 20 de saptamani sau 21 chiar.
Lora, mami de Iustina si

22+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ionela.n spune:
Raluca, eu zic sa nu ne panicam unde nu e cazul 
--------------------------------------------------
Sunt o 
17+
Ingerasul meu
fulguta28 spune:
Felicitari Loredana, felicitari pt fetita!
Ionela, daca gasesc ceva care sa placa ochiului, iti spun. Din ce am vazut eu prin magazinele noastre de gravidute, singurele haine care mi-au facut cu ochiul sunt cele de la Kiabi. Restul sunt varza. 
uta28 este
17+
http://zaleboutique.wordpress.com