Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 18
Klarisse spune:
Fulguta mie mi-a zis doctorita ca daca durerea e continua si nu cedeaza cu nospa sa o sun imediat. Nu vreau sa te alarmez dar nu lasa sa mai treaca timp, vorbeste cu medicul.

Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
maya71 spune:
Fetelor
am reusit... cu apartamentul deocamdata. E super bine, curat si acceptabila la pret chiria.
Urmeaza si cu ... stiti voi cu ce
Micutzo... voi urmati.
Va
. Ma duc sa/mi mut toti fagurasi, polenutul si miericica... mut stupusorul. Schimb locul, schimb norocul... SA FIE CU NOROC PTR TOATA LUMEA!
Revin...
ionela.n spune:
Fulguta, daca gasesti sarafan la kiabi si e ok, sa imi zici si mie, as vrea si eu sa imi iau unul ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o 
17+
Ingerasul meu
Fistiq spune:
Dati-mi voie sa va felicit si eu fetelor pentru vestile minunate si rezultatele perfecte. Asa s-o tinem in coninuare!
Fulguta, iti doresc sa fiti bine amindoi, tu si bebe, doar sa incercati sa va odihniti putin mai mult. 
Si eu am mai avut astfel de dureri, in partea de jos, de parca imi atitrna o greutate acolo, si se intimpla asta atunci cind stateam mult in picioare la masa de calcat sau dadeam cu aspiratorul. Asa ca am gasit solutii: l-am desemnat pe sot sa dea cu aspiratorul, iar de calcat calc jumate din timp stind pe scaun. E incomod, dar ce sa fac daca altele sunt prioritatile?
cu burticuta aproximativ bleu de 18+
fulguta28 spune:
Klarisse, multumesc mult
. Maine oricum am intalnire cu medicul si am sa-i spun ce probleme am avut in ultima perioada. Am sa-i spun despre chestia asta.
Ce-i drept ca nu ma lasa deloc cu nospa, dar nici nu este o durere d-aia nasoala ca la CM, contractii. Este o durere care are si o mancarime ciudata pe muschi. Or fi ligamentele?
uta28 este
17+
http://zaleboutique.wordpress.com
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Fetelor am reusit... cu apartamentul deocamdata. E super bine, curat si acceptabila la pret chiria.Urmeaza si cu ... stiti voi cu ce Micutzo... voi urmati. Va . Ma duc sa/mi mut toti fagurasi, polenutul si miericica... mut stupusorul. Schimb locul, schimb norocul... SA FIE CU NOROC PTR TOATA LUMEA!![]() Revin... ucenic(aspirant) burtica ![]() |
Felicitari Maya, sa fie cu noroc. Asteptam si cealalta veste, cu 2 liniute.

Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Fistiq spune:
Bravo Maya, sa il stapiniti sanatosi si sa-l umpleti cu piticuti!
Va tin pumnii sa vi se implineasca si cea mai mare dorinta acum ca aveti cuibusorul vostru!

ionela.n spune:
Fetelor, nu stiu cum e la voi si ma refer in mod special la Klarisse, dar la mine misuna bebelusul in burtica de dimineata. In ultima vreme ii simt "aripioarele cum flutura" in burtica iar azi toata ziua s-a dantuit.
E ok asa? E oare prea jucaus bebelusul meu? 
Sunt o 
17+
Ingerasul meu
Fistiq spune:
Ionela, eu am citit ca la virsta asta, il simti mai acut intr-o zi, ca apoi sa intervina o pauza de 1 zi, 2 in care se poate sa nu-l mai simti deloc. Nu stiu exact cum functioneaza si de ce e asa, dar cred ca nu trebuie decit sa primesti felicitari si sa lasi grijile. 
La noi isi face simtita prezenta in fiecare zi si destul de puternic, de parca ma loveste cu genunchiul si cu labuta in acelasi timp. Simt 2 lovituri consecutive apropiate. Si tati simte si il pupa