Abdomen extra-plat (24)
Raspunsuri - Pagina 7
Deus spune:
chiar asa unde esti Allure?/
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
chiquitita spune:
Caro what do you mean?
Conchita, cum faci tu quesadilla? As manca si eu
Deus, cea mai mare binecuvantare e asta cu copilul sanatos!
Lumi, tu parca aveai in plan un permanent usor, te-ai razgandit?
Allure esti busy la work?
Anda, chiar ai disparut de tot?
Ema esti iar intr-o excursie "amoroasa"?
va pup
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
claucia spune:
Buna dimineata dragelor
Ce activitati frumoase pe aici, fete noi si slabe :-) pline de viata si energie, bravos!
Eu raportez nici un kg slabit in ultimele saptamani, sau saptamana, dar cu cornuri cu cioco seara , numai un pic de gust ca le-am primit si erau calde...si cu papa destul de multicica spre seara ce sa mai slabesc, bine ca nu am pus!
Dar gata, la munca voinicii mei!
Buun, raportez asa:
MD: 2 oua in apa cu 2 felii de paine din aceea tare si deshidratata ca mie asa imi place
gustare (deja!) lapte cu ovaz si tarate si miere. mmmm
Pranz: gratar de pui (am facut dimineata muchiuleti de pui pe gratar bun de tot cu cartofi la cuptor) cu salata cred sau branzica, nu mananc si cartofi.
Seara: sa vad ce are sotul in plan.
Aseara nu am mai mancat mult dar am baut cu sotul un pahar mare cu vin alb si sec si ne-am simtit si noi ca adolescentii, am culcat copiii de la 9 jumatate
ieri sport da, am mereu febra musculara dupa miercuri, miercurea se lucreaza si bratele la ora mea magica, in rest mult fese, picioare si abdomen. Maine da, si e cardio.
Va pup si o zi frumoasa.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
chiquitita spune:
Caro, ma gandeam ca ma certi ca nu pap super sanatos!
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
Elena_R spune:
Neatza!
Deus, uite de aici m-am inspirat pt reteta http://www.bucataras.ro/retete/2191/quesadilla-cu-pui.html
Eu am folosit tortillas si nu am pus ceapa in compozitie ca nu imi place, iar la salsa nu am folosit decat rosii taiate cubulete mici cu suc de lamaie peste. Nu a fost rea deloc!
Conchita si la egipteni suna bine...mmm baclavaa de fapt am pofta de cataif mai mult..asa de bun era in Constanta prin anii 90 la cofetariile alea vechi.. alaturi de o placinta dobrogeana.. Fac inundatie aici deja!!
Ramonika, cred ca o sa ajungi in timp record la greutatea dorita in ritmul asta!
Caro, merci de primire. Suna f gustos pranzul de la hotel
Sper ca o sa am timp azi de sport.. O sa se duca pe apa sambetei postul meu ca dupa lucru ies cu colegele la un burger ! poate au si salate pe acolo..
O zi buna
eloise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elena_R Eu cred ca e bine sa alternezi antrenamentele. Tony Horton a creat P90X tocmai pe acest principiu, de muscle confusion, pt ca daca obisnuiesti muschii cu aceleasi exercitii nu ai randament in timp indelungat. In schimb, daca faci tot timpul ceva nou, pierzi greutate si tonifici constant si nici nu ajungi la faza de platou. Asa interpretez eu cel putin. Eu de exemplu fac sala, tae bo sau Jillian Michaels pe dvd-uri, si in curand P90X. Plus de cate ori merg pe la magazine de electronice, fac ce fac si tpt la dvd-uri ajung si mai imi fac unele cu ochiul.. Altfel m-as si plictisi cu acelasi program.. Spor la sport :) |
Multumesc pentru raspuns . Pare foarte logic cum spui tu. Cind o sa ma simt in stare o sa abordez si antrenamente diferite. Deocamdata sint foarte multumita cu Pilatesul meu iar voi ma complexati teribil cu tae-bo, cardio, insanity si P90X ale voastre... pentru mine suna a mumbo jumbo iar pentru voi par cele mai firesti activitati cu putinta
Eh, dar incetul cu incetul poate va ajung si eu din urma :)
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita Ramonika, m-ai terminat cu tae bo, pai tu cu burtica ne luasei pe toate, acum ma astept la mari performante din partea ta, ca te stiu disciplinata si cu vointa de fier. de piscina o sa incep sa povestesc in curand, poate chiar maine. :-)) |
multumesc de aprecieri si de incredere.
insa acum nu stiu de ce-mi vine asa de greu sa trec inapoi pe regim, adica macar sa renunt la dulciuri si la fainoase, ca nu vreau regim prea drastic din cauza
daca ma tineam incontinuu de regimul asta de anul trecut cand il incepusem era bine, insa cum mi-a venit "scuza" cu m-am lasat, in ideea ca oricum voi pune kg pe mine in sarcina.
am luat 13 kg, la nastere am slabit 8, am ajuns la 62 si ma mentin. vad ca la mine nu merge "zicala" cu "daca alaptezi, slabesti", tre sa ma lupt singura pt. fiecare gram in minus...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Deus spune:
cina delicioasa
peste la gratar cu o salata de vis:-)
Copilul a adormit deja asa ca ma pun sa citesc.
Azi mi-a nascut la bloc o pisica si m-am pricopsit cu 3 pui nou nascuti, mama i-a lasat sub brad...asta a facut inca de 2 ori pana acuma...
Sunt cam cat un mic:-)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Ele spune:
Ramo nici la mine nu a functionat asta cu alaptatul slabeste. Din contra. De la 2 luni pana la 6 ale Denisei, am pus pe mine 10kg alaptand.
Deus ce familie cuminte si frumoasa sunteti voi!
Eu nu intru sa dau raport zilnic , dar va citesc si conteaza mai mult ca perseverez cu sportul. Adica sport zilnic. Mai sar cate o zi max 2 pe sapt. Astazi un Pure cardio cu Shaun si acu 5 min m-am dus sa ma echipez de un hip jop dar... mi s-a taiat cheful instantaneu. Asa ca raman doar cu Pure cardio pe azi.
Elena & Denisa
NOI