Abdomen extra-plat (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Eloise, referitor la intrebarea ta, si eu apuc sa fac sport tot asa pe la 8,9 seara ca lucrez toata ziua. Mai merg la yoga in timpul pranzului dar chiar si asa, seara tot trebuie sa fac un antrenament cu mai multe calorii arse.

Eu cred ca e bine sa alternezi antrenamentele. Tony Horton a creat P90X tocmai pe acest principiu, de muscle confusion, pt ca daca obisnuiesti muschii cu aceleasi exercitii nu ai randament in timp indelungat. In schimb, daca faci tot timpul ceva nou, pierzi greutate si tonifici constant si nici nu ajungi la faza de platou. Asa interpretez eu cel putin.

Eu de exemplu fac sala, tae bo sau Jillian Michaels pe dvd-uri, si in curand P90X. Plus de cate ori merg pe la magazine de electronice, fac ce fac si tpt la dvd-uri ajung si mai imi fac unele cu ochiul.. Altfel m-as si plictisi cu acelasi program..

Spor la sport :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata:-)

Elena R cum este mancarea de care vorbesti?
Eloise foarte bun sfatul primit de la Elena R despre muscle confusion!

XIO - ce super perioada treci:-) lasa banii, important este ca ai sa arati de milioane!

Lumi- sa-ti fie de bine si sportul si vinutul:-)

Va pup, revin mai tarziu

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata fetele

pe mine ma bazaie o masea de imi vine sa o scot, dar s-o ia naiba daca imi strica planurile pe ziua de azi
tre'sa ma apuc de treburi ca am o gramada de facut si vreau si sport mai intens cu Shaun azi

ahhh, m-am cantarit..am ajuns la 47,8 kg

de mancare azi..imi fierb acum 2 oua, cu o rosioara si putina branza si mai incolo o sa fac o supa de pui si un orez cu ciuperci

revin mai tarziu

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R
Si pt ca trebuia sa fac si o prostie pe ziua de azi, am mancat quesadilla la cina facuta de mine acasa, but still, asa in spirit mexican maine si poimaine tre sa tin post! am zis!

Elena, dar de ce e prostie? si eu gatesc destul de des, daca folosesti ingrediente ok e o cina completa.
io ce sa mai zic, ca in seara asta mancaram la egipteni.

raportez si io yoga dimineata, iar seara plimbare 5 mile pe plaja, categoria impins carut sau alergat dupa cupil cu pauze de construit castele de nisip. descarc pozele acum, poate ma invrednicesc sa va pun niste apusuri de soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Hello hello!
Lumi, ce sa mai, nu pot sa cred ca nu te abati de la program deloc deloc. Parte buna cu mancarea sanatoasa e ca te satura, totusi.
Caro hai sa mai si scriu ceva. In sfarsit mi se misca acul, mai bine zis cifrele la cantar, ca nu reuseam sa scad sub cele 3 kg slabite. Recunosc ca am mai scapat la 2-3 bucati de pizza, cioco etc, dar nu ma inbuib. Din pacate sport ioc, doar plimbare la aer cu fata, dar ma redresez eu. Sambata sunt nasica de botez, am avut de alergat si de saptamana viitoare ma linistesc si ma bag iar la bicicleta.
v-am pupat

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

tocmai am incheiat o repriza de 40 minute de tae bo... deja incep sa ma doara toate cele... dar nu conteaza...

multumesc tuturor de aprecieri, e o dulcica fetita mea... si motanul de asemenea, era putin nervos ca i se umba la coada...

Ele - abia astept si eu ca Ruxi sa smotoceasca motanul, ca acum saracul se cam plictiseste, e cam neglijat.

conchita - chiar ma gandeam la tine cand faceam exercitiile, cum ne povesteai tu de piscina , ca deja la noi e foarte cald si m-as balaci si eu, dar n-am unde...
cat despre trezit la 5 dimineata, bravo tie. asa da auto-disciplina

Elena - daca te tii de treaba si te va tine avantul, in cateva luni cred ca vei scapa si de celulita. bafta

eloise - exercitiile le faci si cand ai timp, eu inainte cand lucram (acum stau cu copilul acasa) faceam seara intre 8 si 9 si in w-e pe la 11-12 ziua. acum fac tot pe la 11-12 ziua, atunci ma simt cel mai in forma.

lumi - felicitari pt. reusite cu casa. cat despre porcusor, mai pune-l sa faca miscare, alearga-l prin casa, daca se ingrasa...
pfoai, 47 kile, te invidiez de mor....

xio - dar pt. ce te pregatesti, ca n-am fost pe faza?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Vad ca mai nou nu apuc sa scriu decat asa, spre pranz. Bine si asa, ca vin zile grele si nu poti sa stii.

Azi am inceput ziua clasic, la ora 6:30, cu 40 min de cardio a la Debbie... Am mancat germeni de grau cu lapte bio, acum am papat ca gustare o cottage cheese de la TNUVA (18 g de proteine delicioase). urmeaza ceva carne/peste cu salata la pranz, fructe la gustare si oua cu legume (ardei/rosii/ridichi/ceapa verde) diseara.

Ieri am mancat de pranz la Radisson, ceva bufet, mi-a placut la nebunie, salate usoare cu somon, mozarella cu rosii, sticks de legume cu sos de iaurt cu menta. miaaaaaam, mai vreau.

Azi ajung in sfarsit sa-mi cumpar faimoasa perie de frecat celulita...

Chiquitita
Marina, mi-am cam inchipuit ca te invarti prin BPO
Elena R, welcome (back?)!
Eloise, nu vei reusi sa faci totul deodata. Incet, incet, alaturi de noi, evident, vei reusi sa-ti imbunatatesti stilul de viata.
Xio, faina perioada a vietii. Savureaza-o!
Conchita, oricat de cosmopolita m-as pretinde eu, la egiptean inca n-am mancat. Cum e?
Lumi, te topesti pe picioare? Noroc cu formele tale naturale, asa n-ai sanse sa ajungi o scandura
Deus, modelul nostru, ce-ti mai face juniorul?

Mergi la inceput

Am revenit :-)

ziua a inceput la 5...acuma ploua si mi-e somn...

Sport 1 ora super antrenant si bine:-)
Micul dejun doua oua ochiuri si doua felii de paine de secara prajita cu 1/2 de rosie
Apa multa, 2 cafele si 1 ceai
gustare 2 mere

la pranz am sa fac o salata cu telina, stevie, leurda, macris, salata verde, rosii, ridichii, castraveti si cred ca o felie de cas sau ton in apa...
cina o sa fie similara cu pranzul doar ca o sa fac niste peste la gratar:-)

Caro - juniorul este super bine, gradi, inot...
- noi fiind niste parinti mancatori de salate, fructe si peste el face exact ca noi si asta tare ma bucura. Cand aud la altii ca au probleme cu coplasii imi dau seama ca ei/adultii sunt responsabili . Mare noroc am ca este sanatos tun, frumos, vesel, comic...intr-adevar m-a binecuvantat Dumnezeu la capitolul asta ceea ce doresc la toata lumea

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Caro, ca la orice mediteraneeni, bucataria de baza e aceeasi -am avut gyro, iar sonia placinta cu spanac. si ca desert (Deus, inchide ochii si da pagina, nu citi ce urmeaza), BACLAVA!

Ramonika, m-ai terminat cu tae bo, pai tu cu burtica ne luasei pe toate, acum ma astept la mari performante din partea ta, ca te stiu disciplinata si cu vointa de fier. de piscina o sa incep sa povestesc in curand, poate chiar maine. :-))

Allure, impachetezi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Caro, ca la orice mediteraneeni, bucataria de baza e aceeasi -am avut gyro, iar sonia placinta cu spanac. si ca desert (Deus, inchide ochii si da pagina, nu citi ce urmeaza), BACLAVA!

Ramonika, m-ai terminat cu tae bo, pai tu cu burtica ne luasei pe toate, acum ma astept la mari performante din partea ta, ca te stiu disciplinata si cu vointa de fier. de piscina o sa incep sa povestesc in curand, poate chiar maine. :-))

Allure, impachetezi?

nimic

sa-ti fie de bine

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput