LMA DAN & STEFANIA!Albinutze de Mai-Iunie 2009(74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

La multi ani Eliza!!!!

LauraOana nu pusesem inca pozele, de aia nu le-ai gasit. Dar acum m-am invrednicit: http://claraturcu.wordpress.com/
ana_micu stiu ca la un mom dat ziceai ca razvan se irita de la servetele umede. voiam sa-ti dau o idee : poti sa cumperi un spary cu apa termala (eu folosesc de la uriage apa termala cu zn si cu) si sa umezesti cu el servetele normale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata fetele,intru pe viteza ca nu mai are stare maimuta asta mica

LA MULTI ANISORI INAINTE!!!!!!!

Eliza

sa cresti mare si frumoasa

laurra e relativ curat pe plaja,dar de acuma inceput aglomeratianici nu a venit vara si era plin de amatori de bronz
ioana multa sanatate la puica sa treaca repede perioada asta zmeioasa
serialbastre sunt galbeni..nu-i asa??si Cezara e o scumpa
cosminica ca smecheroasa mica epai ii ureaza sercivi usor lu' tati
baby-first nu cred ca voi cauta o firma anume,dar musai sa fie cu SPF50ce faine torturisi alesia numaitoata un zambet
andata sigur ma apuc de gogosele si cred a-s tare bunereteta aduce un pic cu cea pe care o am eu de eclere
philip uauuuuuuuuuuu ce fain v-at distrat
laurao fericitoooooooooo,ce fain ca ai avut timp pentru tinevreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..
dana bebe 2...succes
alic prima data parca a ales pixul???ateptam s ne spui si urmatoarele douanaty a fost o domnisoara foate cocheta ca de obicei si peisajul a fost supersa poarte cu placre noile achizitii si poate si o parada a modei ne pui si noua aicea
anaela [:)))] acum astept cu narabdare sa vad isprava
laurao energizant n-am,dar o perfuzabila cu ness ajunge la tine imediat prin curier rapidoffffffff,ce sistem pe acoloin cazul asta multa bafta si cozi scurte
serialbatre ce faini suntmai ales cai albi
magda mai..da ce domnisorica eleganta am vazut numai ca sunt asa putine pozici..mai vremmmmmmmm

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

La multi ani DNISE!
La multi ani ELIZA!

Am citit tot, dar in mare graba, vreau sa ies cu Andreea afara, s-a trezit, a mancat si ar cam fi timpul de iesit.
Eu folosesc deocamdata Avene cu factor de protectie 50 la copii, incerc sa studiez sa vad daca gasesc ceva bio.
Tre' sa ma bag azi la vazut poze, am deschis toate paginile.
mare la toate

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

La multi ani! Eliza, sa cresti mare si sanatoasa[red[/red]
Cu scuzele de rigoare pt intarziere La multi ani!Eduard Luca
* Natalia si * Marina Denise

Fetelor nici mie nu-mi place deloc atmosfera de aici. Eu vad forumul ca pe un grup de sustinere si nu ca pe un camp de cearta si tensiune . Oricum viata de zi cu zi a fiecaruia e plina de tot felul de lucruri mai mult sau mai putin placute. Daca si aici intram ca sa ne criticam,jignim si sa ne umplem de nervi sau de energiile negative ale altora, atunci ce rost mai are? Eu credeam ca avem un lucru minunat in comun, pe care-l impartasim cu bucurie si nu sa facem din asta motiv de disputa.

stupul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

LA MULTI ANI, ELIZA!

Ganesha, cum mai doarme printisorul?:)

Anda-magda, ce par superb are Clara! e roscata si carliontata

Am vazut-o si pe Natalic la iarba verde, cu rochita de blugi

Asta e o chestie faina cand ai fetite, ca poti sa le imbraci atat de frumos. Noi mai putem strecura o sapca smechera sau niste bluzite deosebite, si cam asta e
Apropo, Sergiu mi-a zis azi-dimineata sa-i dau camasa ca el vrea sa mearga frumos imbracat la gradi! Ce parere avet?

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

fetelor ms de urari.ne-am distrat super ieri.
alic sunt super pozele,v-ati distrat de minune
magda_ai o fetita tare dragalasa,da ce carlionti avem
la toata lumea
revin mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!!!

LA MULTI ANISORI ELIZA!!!!!!

coraly, adica ai cavaler de-acum,ce mai? :)
laurao, asa fac si eu cand prind bone in preajma, umblu aiurea cate 2-3-4 ore
alic, superbe pozele, hainute super, unde ai facut tortul? si eu ma gandesc la el deja
serialbastre, foaaarte faina chestia cu primele 365 de zile; superbe
dana, spor la bebe 2
ganesha
philip, inafara de faptul ca mi-a dat Dzeu o minune de printesa mi-a dat si nororcul sa doarma mult a avut ea mici exceptii, dar le-am uitat deja
beca, pai la cat de stresata am fost la maya si cu tratament si sa o tin cat mai repede in brate, mi-e teama de o noua sarcina si m-am ingrasat si 30 si ceva de kg, asteptam sa mai dam jos; acasa cum dormiti? tu cu Sara si Andrei cu rebe sau voi sotii impreuna si fetele impreuna?
ramona, multumesc de informatie
si multumesc tuturor fetelor pt raspunsurile impotriva tantarilor

astazi vine buni ca am ore si abia o astept

eu tot cu mandra dorm.....cred ca sunt o exceptie.....

am fata mare, e plecata cu fratele meu sa duca gunoiul

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ideea cu primele 365 de zile mi-a venit de pe DC, de la titlul topicului Bebelusul. Imi pare rau ca nu vor fi 365 de poze, caci sunt zile in care nu am facut poze.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coraly

LA MULTI ANI, ELIZA!

Ganesha, cum mai doarme printisorul?:)

Anda-magda, ce par superb are Clara! e roscata si carliontata

Am vazut-o si pe Natalic la iarba verde, cu rochita de blugi

Asta e o chestie faina cand ai fetite, ca poti sa le imbraci atat de frumos. Noi mai putem strecura o sapca smechera sau niste bluzite deosebite, si cam asta e
Apropo, Sergiu mi-a zis azi-dimineata sa-i dau camasa ca el vrea sa mearga frumos imbracat la gradi! Ce parere avet?

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

multumim tare pt aprecieri, dar parul clarei e blondut, mai inchis. iar cretulet se face numai cand e putin umed sau zburlit.

mi-a placut rau de sergiu sa-l intrebi daca a avut intalnire la gradi sau care a fost ocazia speciala care necesita camasa.

Mergi la inceput

multumim mihaelutza
andreea (serialbastre) si mie mi-a placut albumul cu cele 365 de zile
eu ma gandeam sa-i fac Clarei un colaj cu zate o poza din fiecare luna si sa-l fac tablou.

Mergi la inceput