LMA DAN & STEFANIA!Albinutze de Mai-Iunie 2009(74)
Raspunsuri - Pagina 6
anaela spune:
Buna seara,
cu scuzele de rigoare pentru intarziere Eduard Luca si Natalia sa cresteti mar frumosi si sanatosi.
Marina Denise multi multi pupicei si multe imbratisari tie si lui mami si sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos.
Mami Mihaelutza si
Andata mersi mult pentru urari si Ioanei pentru cele 10 lunite si imi pare tare rau de jobul sotului stiu cum e pentru ca al meu sot si gasit de lucru de vreo luna in coace dupa ce a stat vreo 6 acasa.
Serialbastre am vazut pozele cu Cezara in iarba sunt foarte frumoase si am mai vazut si ea ca si Darius a gustat gratarel
AnaMicu multa sanatate lui Razvanel
IubitaTiana vad ca ai spart gheata pentru runda doi, de fapt citisem dar nu stiam ce ai mai facut, multa sanatate in continuare si o sarcina usoara sa ai , si ca sa mai spun ca vad ca sormea s-a pus pe treaba deja si eu nu stiuuuuuuuuuuuuu? Dano te trag de urechi desi eu sunt cea mai mica
Baby-first foarte frumoase pozele de la petrecerea Alesiei, sa va fie de bine si la mai multe ( torturi pentru Alesia)
Andreea nu am putut sa vad pozele pentru ca eu folosesc momentan opera o sa deschid din nou forumul cu internet explorer si le vizualizez.
Carla, Dana avea acceptul meu sa iti raspunda si sa nu continuam cu alte discutii ca putem spune si noi mult mai multe iar cu asta am incheiat orice fel de discutie cu tine.
Alic am vazut pozele de la turta Nataliei foarte frumoase, frumoase cadouri dar ce msi torul a fost super, iar natalia in elemntul ei bravo stia fata ca e ziua ei .
Si acum despre noi sambata am plecat la tara cu totii dar pana sa plecam si anume dimineata de cum ne-am trezit ne-a facut-o Darius si anume s-a trezit baiatul cumintel langa mami care inca mai dormea si a gasit crema de fundulet care sa pare ca mai nou face foarte bine la ten si e buna la gust si ce mai era plin de crema pe haine, pe perna si peste tot, dovada este la matusica dar asteptam sa descarce Dana pozele.
La tara a fost super, vreme frumoasa s-au dat piticii in leagan s-au jucat cu matusicile lor si cu bunicii iar Darius a mancat usturoi verde asa ca pe final de plecare ca doar mancase baiatu puiut la gratar si a fost fara garnitura.
Pozicile toate vi le aratam cand le primim de la Dana.
Pupicei tuturor ca deja e tarziu si " ne vedem maine"
Eliza de Cosminica sa cresti mare , sanatoasa, frumoasa, desteapta iar tu mami sa te bucuri de ea
Edit : scuze de literele lipsa nu mi-e foame dar mi-e un somnnnnnnn
Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Craciun20096Luni#
maria_bunica spune:
"La multi ani Eliza!-",multa sanatate,bucurii si realizari!
Mami si tati sa va bucurati mereu de minunea mica!
Anaela..tare poznas Darius cu crema..
Eu ca de obicei pe fuga...nu stiu cum sa ma mai organizez ca sa am timp pt toate..
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
Serialbastre spune:
LA MULTI ANI, ELIZA! Sa fii sanatoasa si sa ai noroc!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
LauraOana spune:
'neata arunca-ti cu energizantele dupa mine va rog ca abia ma tin pe picioare!!! copilul ma trezit la 06:00..nu pot sa spun ca e cinestie ce devreme da is rupta de oboseala...
azi tre sa ma duc la asigurare (aici asigurarea iti plateste indemnizatia) sa le duc adeverintele ca eu am fo la ginecolog cind am fo gravida si ca am fo cu copchilu la doctor.....cind esti gravida esti "obligata" sa mergi de 5 ori la ginecolog si in primul an de viata a copilului esti obligat sa duci copilul de 5 ori la medic..daca nu te ti de asta iti taie indemnizatia..asa-i stilu pe aici..si va dati seama ce chef am sa merg sa stau acolo pe la cozi cu sebastian dupa mine
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
clodyac spune:
La multi ani!! Eliza
Buna dimi fetele
Sa bem o cafe
Danami sa dea Dumnezeu savina bebe 2 sanatos eu nu am curaj sa ma gandesc macar dar daca o fi sa vina oricum e bine primit bineinteles ca nu fac nimic special pt asta
in rest nimic nou sa aveti o zi frumoasa
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
LauraOana spune:
eliza
eu chiar nu stiu ce sa fac de ziua lui sebastian nu am NICI o idee tortul in orice caz il voi comanda ca eu nu ma am..probabil cu poza lui cind a avea 1 zi 2...nu stiu
magda undes pozele de la ziua clarei? ca nu dau de ele
andata mi-am notat reteta cu gogoselele..acu sa vedem cind voi avea si curajul sa incerc sa le fac
alic vizionat poze cu natalia si ce hainute frumoase a primit ea
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
Serialbastre spune:
Asa cum v-am promis, pozele cu cerceii http://picasaweb.google.ro/AndreeaTzui/DIVERSE#5467286847053470674 Cum setul albastru era un cadou pentru nanuta Cezarei, nu am apucat sa fac poze si cu el. Dar toate sunt foarte frumoase. Multumesc, Andata!
LauraOana spune:
serialbastre vizionat "Primele 365 de zile ale Cezarei" ..vai ce mici mi se par acum cind ma uit la pozele cind avea 1 zi 2...
prietena mea buna e la odiseea mai_iunie_2010 si abia astept sa nasca sa ii smotocesc mogaldeata mica..parca mi dor sa tin in brate un bebe asa mic mic mic ...eu cred ca subconstientul meu vrea bebe 2 dar constientul meu nici sa nu auda deocamdata
Serialbastre spune:
LauraO, eu am o senzatie ciudata cand ma uit la pozele de cand era mica-mica. Nu-mi prea aduc aminte cum era atunci. Noi vom avea in vara asta doua nepotele gemene, abia astept si eu momentul.
ana_micu83 spune:
La multi ani, zanuta Eliza!!Sa fii sanatoasa, vesela, norocoasa, puternica si optimista! Fie ca viata sa iti ofere doar suisuri , raze de soare si multa iubire!
Un buchet de si pt printesa si mamica minunata!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***