LMA DAN & STEFANIA!Albinutze de Mai-Iunie 2009(74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

cris, multumim! nu am facut prea multe poze.... din pacate! dar mai avem 2 filmulete cu tortul si turta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Andreea, foarte buna ideea si Cezara e o mica printesa
Alic, chiar ai o fetita mare , e asa dulcica si ce de rochite a primit
Anda, nu stiu cum de te-ai indurat sa tai din parul ala atat de frumos, bubu are putin par dar nu i-am lasat sa-i taie din el am zis ca e suficient ruptul turtei
Multumim pt sustinere la bb2, Clody nici noi nu facem nimic special, doar prestam si cand o vrea sa vina e binevenit

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

[s]La Multi Ani ELIZA

Multe Lunite Inainte TIANA MARIA

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

dana: pai n-a taiat decat ffff putin. oricum nici nu se vede de unde a taiat nasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Mai, nu se poate asa ceva, intru cu drag sa recuperez din urma si ma trezesc cu astfel de mesaje, nici nu merita sa raspund la asa ceva, mi se face greata.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Carla , eu nu te-am jignit, daca mi-am permis sa nu cred ceea ce spui tu, este dreptul meu sa o fac si nu sunt singura, la fel cum sunt alte fete care te cred, ca tu te-ai simtit jignita e problema ta, eu am pastrat un limbaj civilizat asa ca mai multa atentie atunci cand scrii, nu-mi permit sa ma cobor la nivelul tau si sa-ti raspund la fel.

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mai, fiinta superioara, ce ai cautat tu la nivelul meu de la inceput, te-am intrebat eu de sanatate? Ai prea mult timp sa hartuiesti oamenii?
Cand o sa-ti dai seama cat de nepoliticoase, rele si deplasate au fost comentariile tale, poate o sa-ti ceri scuze, cum au facut-o si altele. Sau poate n-o sa-ti dai seama, mi-e perfect egal. N-am timp si chef de astfel de discutii, dar daca vrei sa continuam, se rezolva.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Dragele mele,

Incep prin a va multumi din tot sufletul pentru gandurile bune si sustinere...face tare bine cand stii ca sunt si alte persoane alaturi cu inima de suferinta ta. pentru tot stupul.

O sa trimit mesaje scurte , dar mai multe...cred ca de la obiecte si pana la fiintele vii din casa mea...tot ce este de gen masculin(aici intra si laptopul meu) necesita ingrijiri medicale.

Sper sa nu fie nevoie sa rescriu mesajul ca am mai scris unul in jur de 11 si s-a oprit laptopul si adio mesaj.

Sa incep cu inceputul..am avut cea mai horror noapte din viata mea si prima noapte cand mi-am vazut copilul suferind si eu nu am prea putut/stiut sa-l ajut.

-m-am culcat pe la 23,30..la 01,00 tati m-a trezit ca nu se simte bine...a mai stat un pic si apoi a mers la baie de a varsat muulllt (el a mancat varza a la cluj ca spartul inainte de culcare+ ciorba de burta..era de asteptat)
-dupa ceiut,mangaiat si pupat tati sa treaca durerile, pe la 3 s-a trezit Razvan, plangand si facand ca toate cele...l-a luat tati in brate si a varsaaattt iar mult..intre 3-4 am schimbat lenjeria, am facut baie si am linistit masculii familiei...am stat cu geamul larg deschis si am ascultat cum cantau broastele...

Starea lui Razvan a debutat Duminica cand mi-a varsat o singura data in jet puternic cand eram in masina (nu vrea sa va descriu cum aratam eu, Razvi sau masina)..initial am zis ca s-ar putea sa i se fi facut rau de la serpentine si daca l-am vazut vesel si fericit am zis ca este ok.

Duminica spre luni s-a foit toata noaptea, era agitat, nu-si gasea locul si m-am gandit ca ar fi cazul sa-i pun un termometru..prima data 37.7 apoi 38 (rectal)..pampersul care trebuia sa fie full la ora aia era neudat (semn de deshidratare)..am incercat cu laptic ca altceva nu accepta si dupa ce a mancat l-am vazut ca dadea semne ca ar varsa...m-am indreptat cu el spre geam, s-a repetat jetul puternic si eu iar varza din cap pana in picioare. La 5 dimineata faceam baie impreuna...dupa baita mi-a facut kk mult, urat mirositor si nu f consistent (pentru ca a fost doar unul nu l-am considerat diaree). Tot atunci i-am recoltat o proba de scaun si la prima ora tati a fost cu el la un laborator pt analize.

Ieri am mers si la medicul de familie...Razvan era cel mai vesel si zbantuit copil din cati se aflau acolo...a ras toata lumea de el cand incerca sa fluiere fetele.

Pediatrul nu a putut sa ne dea un diagnostic clar fara analize; rosu in gat nu are, la dinti nu s-a putut uita linistita ca Razvan lovea din toate partile, infectie digestiva nu credea ca are pentru ca am avut parte doar de cate 1 episod de voma si kk moale.

Azi au iesit analizele (digestie si cropo) si nu are nimic.
Nu m-a lasat sa-i dau lapte si este tare crunt pentru ca la noi laptele e la putere..ne-am rehidratat cu Humana Electrolyt (a baut pana acum 1 litru in 16 ore ceea ce e super bine), ii mai bag biotics pe unde pot, dar cand simte gustul (eu nu-l simt) nu mai papa/bea deloc. Ne-a recomandat si debridat dar am avut un esec grupa mare inca de la prima masura. Incerc sa nu-l mai indop cu medicamente ca am alergie cand le vad. Acum ii pregatesc piept de pui de la bunica mea cu orez de la tata (cultivat de el)..sper sa pape...

Revin

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

offfff ana sper sa fie totul bine multa sanatate la toti

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Ana-Micu, poate sa fie enterocolita virala, din ce spui. Si asta nu iese la analizele de scaun. Poate si tati o are, nu cred ca e coincidenta ca a varsat/ Da-i in loc de biotics, enterolactis! E mai bun la gust si mai putin praful - eu il dizolvam in max 10 ml de apa si il trageam intr-o seringa de nurofen.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

LauraO, felicitari pentru modul in care ti-ai petrecut timpul saptamana trecuta:) Cateodata as vrea si eu, da n-am cu cine lasa copilul in afara de tati.

Badriana, sanatate puiutilor.
Clody, pupam printul mic si scump si iti multumim din suflet pt gandurile bune. Cand ai vreme da-mi adresa ta de mail/mess sa-ti dau candtecele cu Razvan.

Tiana, felicitari inca o data pentru minunea din burtica ta. Si noi ne apucam cat de curand de bb2, vedeam cand o sa iasa..stiu ca nu o sa fie usor dar sunt convinsa ca o sa am cele mai inalte si intense trairi.
Serialbastre, spor la recuperari si mie imi este greu de citit/scris cand au fetele astea limbarnita

DanaMi, hai capul sus. si si va invitam la conciliere directa.
Anda, multumesc pentru pont si felicitari pentru tot . Am vazut minunatele decoratiuni si minunata pitica.Va imbratisam cu mare drag si tare mult imi doresc sa va cunosc intr-o zi.

Cris, Fataaa, tu trebuie sa scoti o carte de "descretit fruntile", ori de cate ori te citesc, este imposibil sa nu ma faci sa rad pe aici. Ai un talent aparte..baga-te pe scris si publicat ca o sa-i faci concurenta lui Creanga cu Amintiri din copilarie.

Laurraa, trimitem pupici si si spre voi si am rugamintea (daca tot te-am mituit cu flori si pupici ) sa-mi spui ce impachetari a facut tati al vostru de s-a facut asa bunaciune. Hai treci la bb2 si tu ca sa fiu si eu colega de odisee cu cineva cunoscut (eu am luat in pus 17 kg dupa nastere). Zielele astea am sa merg la un nutritionist si cand dau de bani, imi cumpar serul de la Carla

partea 1

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

ana: asa voiam si eu sa-ti zic, cum ti-a spus coraly de enterolactis. si pt hidratare mai poti folosi hidrasec sau alte saruri.
si eu vreau sa ne cunoastem, mai ales ca nu e asa departe sibiul. poate ne mai plimbam la vara, ca anu trecut am fo pe acolo... dar nu ne stiam atunci.

Mergi la inceput