Pufuleti 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

diversificare - incepem dupa 6 luni. in mare parte cred ca o sa fac ca la Andreea. incep cu cereale, legume si apoi fructe. tb sa mai citesc noutatile ...
nu cumpar nimic special, am robot, am steamer, lingurita de silicon si castronele garla. mai imi trebuie niste rabdare sa ma apuc de treaba asta ca stiu cat "e de grele"
cu sarea nu stiu ce sa zic si eu as inclina de data asta sa nu mai fac totul ca la carte. mai vedem. asta cu sarea as pacatui si eu si mai mult vreau sa trag tare pe variante de "finger food" sa nu blenduiesc totul decat f putin la inceput. mai vedem ...

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

se gadila copilul meu ceva de speriat si rade de mori .

am observat azi ca e ditamai golanul si parca nu vreau sa treaca timpul. vreau sa pot sa pun putin stop si sa-i iubesc mult, mult de tot, pana ma satur eu si le intra si lor bine de tot in cap treaba asta si cu valoare de amintire (ayana )
parca deja nu mai e bebelus ...

ma duc sa ma culc ca am inceput sa aberez ... nu inainte sa ma mai uit putin la ei cat de linistiti dorm.

poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

hello!

legat de dr stanciu... frate! am incercat toata ziua sa dau de el.. e un nr de mobil pe net cu specificatia dupa ora 14... am sunat de dimi, era inchis, de la 13.30 era ocupat...pana pe la 7 seara...tot ocupaaaaaaaaaaaat si apoi INCHIS...hai ca nu cred ca cineva sta non stop la telefon.... asa ca, merg maine direct la cabinet...

tudor a tras o partida de plans in seara asta... sunt putin ingrijorata, azi noapte a fost cam rece la noi...mama a oprit centrala si la curte e mai frig... s-a trezit cu nasul infundat, azi a fost cam fornait, l-am aspirat de 2 ori...

a tras o partida de plans dura pentru psihicul meu... culminand cu suspine de ii tresarea capul si corpul. L-am linistit doar cu baitza, apoi san si nani... iar acum il aud ca respira cam greu si mai face zgomote ca si cum s-ar sufoca.. ma kk pe mine de teama..

maine zbor cu el la dr asta

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

diversificare - incepem dupa 6 luni. in mare parte cred ca o sa fac ca la Andreea. incep cu cereale, legume si apoi fructe. tb sa mai citesc noutatile ...
nu cumpar nimic special, am robot, am steamer, lingurita de silicon si castronele garla. mai imi trebuie niste rabdare sa ma apuc de treaba asta ca stiu cat "e de grele"
cu sarea nu stiu ce sa zic si eu as inclina de data asta sa nu mai fac totul ca la carte. mai vedem. asta cu sarea as pacatui si eu si mai mult vreau sa trag tare pe variante de "finger food" sa nu blenduiesc totul decat f putin la inceput. mai vedem ...

poze botez

diversificare diversificare, ca bine zici!

dar sincer, m-ai bagat in ceata... cum e cu sarea?? si cu mancarea deget? cum cum??

poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Hello si noaptea.

Nu am nicio oferta de nerefuzat. Dar am vazut la stiri ca inscrierile se fac cu minim un an inainte. Ma gandeam sa inceapa sa mearga la cresa la un an si noua luni, adica de cand incepe anul scolar 2011.

Sper sa nu fac placinta prea mare cand o sa va explic ideea mea:
Bunicile ies din discutie. Soacra-mea nu ar vrea (v-am spus doar ca s-a suparat ca n-am stat la ea cand am fost la botez, ca atata cat noi eram la petrecere putea sa stea cu Alexis sora lu' socra-miu, pe care nu a vazut-o niciodata) iar mama e inca in campul muncii si la cum ameninta guvernantii o sa fie pana intra fi-miu la liceu.
Doamna cumsecade n-am incredere din motivele expuse de Alexutzzza si din altele care circula prin folclor.
Bona cu acte, foste educatoare sunt foarte scumpe. De la 500 de euro in sus. In aceste conditii, tinand cont de cheltuielile pe care le am eu cand lucrez - inca o casa, motorina etc renteaza sa stau eu acasa.
Asadar ramane cresa, ca la gradi ii primeste de la 3 ani. Cel putin asa e la cea la care am intrebat eu azi.

Asadar daca ar putea sa-l primeasca din septembrie, timp in care eu sa fiu inca acasa sa-l fac sa se obisnuiasca cu ideea si eventual sa-l mai pot cocolosi cate-o zi-doua ar fi ideal.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

pffffffuuuuuuuuaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiii
ce scandal mi-a facut ivan..in sfarsit a adormit......
deci nu mai stiam ce sa ii fac....................
toate si le baga in gura tot ce gaseste si cu niste nervi, de nu ar fi nimic ce sa isi bage, cred ca ar urlaaaaaaaaaaaaa

oare il dor gingiile?
l-am dat cu calgel, dar ioc........................
ooooffffffffffffffffffffff

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

si la noi aceeasi problema... parca retraiesc momentele cu colicile...am sechele, imi vine mie sa plang...

macar sa stiu ca-s dintii si nu altceva...

si la noi gelul e frectie la picior de lemn!

poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

MISS PUF, ALEXUTZZA, eu nu voi cumpara nik separat sau special..papa va fi preparata si pusa in ce am. mai incolo, spre 8 luni, poate un bol haios, ca se uita la maimutzoii de pe fund...

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

imi place varianta asta! o voi adopta! :)) dar asa suntem noi scorpioancele...mai tipicare... sa stim domle ce trebuie, sa avem, sa fie ca la carte...

ce m-am relaxat...e dulapul plin de castronele...si canite!

poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Alicredo, imi pare rau ca ai cazut la mijloc. Lasa ca o sa vina sotul si o sa fie altfel. Felicitari pentru somnicul lung si odihnitor.

Alexutzzza, si tu ai memorie de elefant. Asa e cu crema. Eu nu am tenul sensibil, am avut perioade foarte lungi cand ma spalam pe fata cu protex nu cu sapun de beauty si n-am avut nimic. D-aia am zis de crema, ca daca a reactionat fata mea tabacita... Felicitari pentru achizitii. Si cumpara maine niste hidrasec sau alta solutie de rehidratare, just in case.

Xela, exact asa a patit si sotul. S-au trezit tarziu sa-i faca gimnastica si el era deja mare si nu mai statea cu ochisorul acoperit, ochelarii ii spargea mereu la fotbal, pana ajungea la medic sa-i faca alta reteta si la optometrist pentru alta pereche mai trecea o luna si uite asa...

M-ati distrat si tu si Mariucasara cu diversificarea... ce mi-a placut e ca nici nu le-ati mai pasat... direct felie, ce atata blendere si teluri?

Ratusca, eu intreb ca... intrebatoarea. Daca Doamne fereste cat esti tu la serviciu pica un control de la ITM sau PM? Ai vreo acoperire ca esti acolo? Ai scapat ieftin cu doar 10 zile la service.

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

MISS PUF, ALEXUTZZA, eu nu voi cumpara nik separat sau special..papa va fi preparata si pusa in ce am. mai incolo, spre 8 luni, poate un bol haios, ca se uita la maimutzoii de pe fund...

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

imi place varianta asta! o voi adopta! :)) dar asa suntem noi scorpioancele...mai tipicare... sa stim domle ce trebuie, sa avem, sa fie ca la carte...

ce m-am relaxat...e dulapul plin de castronele...si canite!

poze - Viata de Patriot

Adica ai facut cumparaturi? De unde si ce anume?

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulenca

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

poze - Viata de Patriot

Andreea nu te agita cu recipiente, scule si alte cele. Storcatorul va fi necesar mai tarziu cand chiar va bea suc nu acum cand o sa ii dai cu lingurita 5-10-15-20 ml. Mai mult murdaresti si speli decat mananca el. Steamerul e bun dar iarasi pt un cartofior si un morcovel si o telina micuta din care manaca 3 linguri nu se justifica. Ca sa merite tre sa faci si pt voi diverse acolo. Blenderul e f bun in general pt familie dar lui bebe cat manaca el nici nu ii poti pasa. Tre sa faci mai mult ca sa ai ce pasa. Diversificarea adevarata pe la 7 luni la cei mancaciosi rau si 8-9 luni la restul. Pana atunci nu e diversificare adevarata ci doar incercari de a il obisnui cu gusturi si texturi diferite. Cred ca nu va inchipuiti ca vor maca de la 6 luni jumatate cate un castronel de diverse.
Recipiente si accesorii: 2 lingurite silicon, 1 castronel, o canita, o ulcica mica ca sa fierbi una alta doar pt Patriot si cam atat. De stocat de la o masa la alta nu prea merge stocat in faza asta si daca merge nu e nevoie de vase speciale - poti lua un set de caserole micute cu capac si esti rezolvata.
Mie parteneriatul asta Avent-philips mi se pare risipa de bani.
Parerea mea

Iulenca

MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII

VARSTA MARIUKU

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA

www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI

www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK[/red]

super informatii, super pretioase! multumesc... m-ai facut si sa rad cu ocazia asta il si vedeam galgaind cu biberon full de suc de morcov... hahaha..... rad cu voce ...trezesc patrioticul.

poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput