Pufuleti 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

si apropo de ochisori, cititi aici http://www.infosan.com.ro/recomandari/ochii-copilului

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

poze botez

Cum imi vine masina ma programez si eu, sa nu cumva sa avem surprize. stiu pe cineva care a patit-o cu unul dintre copii, deci cu cat mai repede cu atat mai bine!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

la noi eu sunt cea care a patit-o. am un ochi lenes care trebuia corectat cand eram mica, vad cam 40 % cu el. acum nu mai am ce sa-i fac ... so, de aia am zis ca suflu si in iaurt cu astia mici

poze botez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Astazi Andrei nu a mai vrut sa suga decat de la un san, asa ca pe celalalt a trebuit sa il pompez si, dupa 12 ore de la ultimul supt, am scos din el 50 ml!!! Ma gandeam ca poate ajungem totusi pana la 4 luni, adica peste o saptamana, dar nu prea s-ar zice...

Xela, ma tineam sa te intreb: tu ai diversificat-o pe Andreea conform schemei de la tanti asistenta, de la 4 luni? Si by the way, hai sa ne vedem si noi in parc, ca ma tot uit dupa tine dar nu te reperez si pace!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

nu am diversificat-o dupa ce ziceau ei ...
mai naspa a fost cand m-am dus la control si m-a intrebat ce-i dau sa manance si ma blocasem ca nu stiam ce sa mint

dau PM/mesaj pe tel (daca aveti nr pe yahoo) si tie si la Nikole inainte sa mai ajung in parc. daca nu aveti alt program ne vedem atunci.

poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

no...ce ma plictisesc..matza doarme de la 20.00 dupa o juma de ora de plans in continuu(habar n-am de la ce) iar sotul este la repetitii (face parte dintr-o trupa de teatru de amatori - singura din oras)

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

cristies esti o scumpa!

pe scurt.sambata la tara ...tot familionul a plecat la pus de cartofi,eu acasa cu astia fara dinti. duminica am fost la iarba verde...cu toata gaska pana s-au iscat ceva discutii.pe david nu-l deranjeaza muzica deloc.si eram in cabana,alaptam.astia pe afara.si se trezeste una care striga ca sa dea muzica mai incet ca doarme copilul...si la care altu : "pai nici muzica nu avem voie sa ascultam? eu cand o sa imi fac copii o sa ii las acasa!" am auzit tot,am picat la mijloc..dupa ce am terminat de alaptat a iesit circul de pe lume.le-am spus ca pe david nu-l deranjeaza zgomotul,muzica,galagia, ca asa l-am obisnuit. Jur ca de abia astept sa vina M si sa plecam numai noi 3 undeva ,cu familia pana isi fac astia toti copii, ca sa nu mai apara discutii.

am vazut ca ati vb de diversificare...am citit de la pag 10 cap asta.si mai am de recuperat de la pag 10 cap 47.asa se face ca de fiecare data cand mai implinim cate o lunita ne tragem pe c...si o taiem de acasa (se strica calculatorul) dupa caz si nu dam de baut.asa ca mii de scuze si multumim tuturor care ne-au felicitat.

mi-a mutat pustanul de cumantul meu mufa de la monitor nu stiu pe unde...si acum vad ca merge calcul.sa vedem pana cand

o seara placuta tuturor.

a si btw...sambata am stat toata ziua afara si mi-a dormit de la 10 la 8 cu pauza de masa fara sa deschida ochii pe la 1 am. si shocul vietii mele pana acum...ieri...mi-a dormit (la fel dupa tinut toata ziua afara) si dupa baita...de la 9 SEARA la 8:35 DIMINEATA, cand a venit mama in camera si m-a intrebat unde-i david? si eu l-am cautat shocata prin pat ,pe jos pana sa imi dau seama ca nu l-am luat DELOC din patut azi-noapte.ce sperietura am tras amandoua in cele 3 secunde cat a durat cautarea!!!

va pup acum, chiar ma duc!!!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Roxy f tare bebe cu scoica in carutzu de supermarket! Noi pe Yannis la supermarket il luam in carutzu mare si uite asa impingem la 2 carucuiare, la faza cu scoica nu m-am gandit

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

io am crezut ca voi fetele asa mergeti la supermaket cu scoica in carutul de la supermarket...nu m-am gandit sa iau carutu nostru..desi abia am mai avut loc si pt cumparaturi

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Si tot cu scoica in carutul de la supermarket o scot, dar mai iau inca un carcior de supermarket ...daca e sa iau carutul de acasa nu as mai avea loc de cumparaturi in porbagaj ...sooo

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi

cand sunt cumparturi in portbagaj pun carutzu pe scaunu din fatza de langa sofer ca scoica se pune oricum in spate

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:

Eu i-am dat pe fatza cu crema de protectie cu factor 50 de la babylove. Am pus cateva poze din week-end, sa vedeti ca nu v-am mintit si chiar dormea . Mai grav de noi ca nu stim cum sa ne purtam cu el adormit, in poza asta a adormit in timp ce noi mancam si nu stiam ce sa-i facem sa ne putem schimba (trebuia sa urcam doua etaje)...

Nu mai stiu ce vroiam sa zic...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

E voie sa il dau cu crema de protectie? Ca pe Sebi l-a cam prins soarele desi stam pe cat posibil la umbra si nu mi se pare ok. L-as da si eu cu crema. Am Vichy pentru copii 50+ fara parabeni si fara parfum.
Ce dulce e gargaritzul sportiv

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Crema e pentru copii, eu zic ca e bine sa-l dai decat sa te lupti cu vreo arsura... Am mai auzit si ca nu e bine sa-l dai, dar asta ar insemna sa-l tii in casa...

_

Cresc

si eu il dau de la o luna ca am mers in Grecia si deh vant soare puternic, eu il dau cu Uriage pe baza de apa termala, hipoalergenic, fara parfum etc, si da, stiu Cristies nu serveste uriage ca a avut ea o crema ptr ea ce nu prea i-a priit, acu stii fiecaruia ii prieste ceva anume ce poate nu prieste alorlanti si viceversa

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Nu-mi vine sa cred ca am umplut tot suportul de rufe cu hainute de copil. Sa te tii maine calcat...

Am uitat sa va spun ca vineri am facut pasaport la gaza. Si la tati. Neasteptat de bine a mers, erau trei ghisee, nu cred ca am asteptat mai mult de jumatate de ora... si inca o jumate sa iasa Alexis cum trebuie... ca nu statea neam

_

Cresc

felicitari! noi am facut sapt trecuta poze sa le dam la ambasada sa faca pasaport grecesc dar a durat 5 minute, Yannis a stat la poza a luat nenea langa aparat zornaitoarea lui favorita si era numa' ochi

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea
cristies, beton relaxare! la mai multe!
cat despre alegere... daca e dupa mine, atunci musai cresa, iar de rezerva bunicile. ce e drept, la cresa se imbolnaveste des, probleme cu carul. de iti doresti sa pleci pe lume. dar eu una sunt la stadiul in care nu mai vreau nimic de la nimeni, doar sa ma lase sa traiesc si sa ma descurc singura. fiecare cu alegerea lui. dar fa in asa fel incat sa nu ti se reproseze: "ti-am facut, ti-am dres, ti-am crescut copilul!" doare, iti vine sa urli, iti blestemi zilele si te ajung toate...

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

cristies, eu zic ca atunci cand faci alegerea asta tb sa te gandesti din punctul de vedere al copilului, unde ii va fi lui cel mai bine? este f simplu.
dupa parerea mea tb sa faci tot ce-i mai bine/bun pentru copilul tau, iar daca asta inseamna sa suporti niste vorbe care dor, sa treci peste niste orgolii mai mult sau mai putin prostesti sau doar peste faptul ca soacra nu te place, asta-i viata.... de fapt cred ca sunt doar exceptii cand soacrele le agreeaza pe nurori, deci totul e firesc ...
trebuie sa cantaresti f bine pentru ca din pacate nu poti da timpul inapoi.
la cresa (cel putin cele de stat) sunt n copii pentru o ingrijitoare, il ai mai tot timpul bolnav, iritat la fundulet si sunt convinsa ca ii va lipsi o vorba buna, un zambet, un plimbat in brate si alte lucruri f imp la varsta asta.
cu bona e atat de dificil sa ai incredere. vezi prea bine ca abia ai in mama/soacra ce sa mai zic de unul strain. tb sa te gandesti ca e f mic si nu vorbeste sa-ti spuna daca se intampla ceva.

so, chiar daca insist prea mult pls sa te gandesti bine.

eu daca as avea optiunea de bunica nu m-as mai gandi la altele. o bunica isi va iubi si ingriji nepotul/nepoata, ori asta conteaza cel mai mult la varsta asta. o sa vezi ca divergente vor fi multe, dar per total tb sa fie cu plus, ori faptul ca stii ca e in siguranta si are parte de afectiune cantareste extraordinar de mult... restul ca l-ai luat irirtat la fundulet, ca i-a dat de mancare nu stiu ce chiar daca le-ai spus de n ori sa nu o faca, crede-ma sunt nimicuri. PAREREA MEA

m-am intins ca o placinta

PS. te gandesti sa te intorci la munca deja? a venit oferta de nerefuzat?

poze botez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Nu-mi vine sa cred ca am umplut tot suportul de rufe cu hainute de copil. Sa te tii maine calcat...

Am uitat sa va spun ca vineri am facut pasaport la gaza. Si la tati. Neasteptat de bine a mers, erau trei ghisee, nu cred ca am asteptat mai mult de jumatate de ora... si inca o jumate sa iasa Alexis cum trebuie... ca nu statea neam

_

Cresc

felicitari! noi am facut sapt trecuta poze sa le dam la ambasada sa faca pasaport grecesc dar a durat 5 minute, Yannis a stat la poza a luat nenea langa aparat zornaitoarea lui favorita si era numa' ochi

de Yannis

avem si noi PASAPORT , mori de ras ce fatzau are ...

poze botez

Mergi la inceput

deci sa scriu si eu:

1 alegerea e bunica, nu am incredere in altcineva, am auzit varii povesti de bone/doamne cumsecade carora li s-a pus din senin camera ba asa de curiozitate, ba la una (ce m-a ingrozit teribil!!!) i-a pus mami camera ptr ca bona meru zicea ca bebe mananca tot (ceea ce nu se repeta cand venea mama acasa) constatare: bebe manca mancarea pre-mestecata inainte de catre bona!!!!!! si alta ptr ca nu ii lua copilu in greutate a vazt pe web-cam de ce: bona manca mancarea copilului!!!! so...bunica si apoi gradinita dupa 2-3 ani

2 Am fost azi in Mall vitan in cautare de palarii si sunt f multumita am gasit 3 f dragutze la 22 de lei bucata 2 dintre ele de la Z si 29 de lei alta de la Zarra, mie imi plac sunt f dragutzele

3 Yannis care face caca o data pe zi cu chiu cu vai azi a facut de 5 ori si plange si se incordeaza si se contorsioneaza si plansete din alea de neconsolat din senin asa, nu stu ce naiba are ....da plange rau, nici biberonul nu-l ia, acum doarme dus dar a mancat numa 480 ml azi fatza de 8-900 cat papa de obicei da la cat a plans azi...nu l-as trezi. oricum cele 2 ore petrecute in mall era cu ochii cat cepele colo si colo, am probat sepcutze, a rontzait o bluza de la Zara pe care vroiam sa o cumpar si o pusesem in carutz dar mai spre picioarele lui si cat ma uit io la alte bluze el deja rontzaia de zor maneca tricoului care era in carutz oricum avusese deja 3 scaune, deci nu e de la bluza nespalata kk....o sa vad cum se comporta ...febra nu are, a avut si momente cand a ras si a fost f activ deci nu numa' urlete, kk nu e diareic , e bobitze de mustar si f putzin din el e mai apos si se absoarbe in pampers (asta la ultimele 3 din cele 5 scaune).....daca mai plange si maine , ne mutam in Mall ca se pare ca-i prieste aeru' de mall (glumesc)

de Yannis

Mergi la inceput