Pufuleti 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

ratusca - acolo pe drumul sarii se depune. ptr alocatie tot acolo, gasesti pe site in cat timp de la nastere se depune

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

poze botez

Multumesc!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:

noi am inceput diversificarea , glumesc desigur ...
am desfacut o portocala dimineata si eram cu am2 in camera. o "alimentam" pe Andreea felie, dupa felie si ... am gresit copilul . primul meu gand a fost de ce nu deschide gura ? m-am prins intr-un final iar el s-a lins pe buzite . in alta ordine de idei cred ca-s cam obosita

poze botez

. Nu sunt singura!!! Tot asa, o hraneam pe fii-mea si la un moment dat cu ochii in alta parte ii intind o bucata de banana si ma intrebam de ce nu o ia copilul....m-a facut fii-mea atenta "Mami ii dai babana lui Sebi?"

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:

am desfacut o portocala dimineata si eram cu am2 in camera. o "alimentam" pe Andreea felie, dupa felie si ... am gresit copilul . primul meu gand a fost de ce nu deschide gura ? m-am prins intr-un final iar el s-a lins pe buzite . in alta ordine de idei cred ca-s cam obosita

poze botez

Ce draguta faza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

raportaM Si noi copil smiorcait, si destul de plangacios, care roade tot ce apuca, si daca nu apuca nimic isi roade ambele maini, si daca nici alea, striga si urlaaaaaaaaaaaaaaaa

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

si apropo de ochisori, cititi aici http://www.infosan.com.ro/recomandari/ochii-copilului

poze botez

Mergi la inceput

Am rezolvat si eu cu masinuta, am lasat-o la service, cica vreo 10 zile dureaza Si taman de luni pana miercuri trebuie sa ma duc la serviciu ca inlocuitoarea mea are concediu si se panicheaza lumea daca nu vegheaza cineva de la fata locului

Cristies, degeaba am auzit eu zvonuri cum ca Gargaritzul e precoc, alea-alea... aiurea! Mami e mult mai "precoaca" !!!! Auzi, sa il inscrii deja la cresa, mie nici prin cap nu mi-a trecut sa ma gandesc la asa ceva! Dar daca s-a supus la vot, eu votez cu buni, daca este disponibila, evident . Si apoi gradinita, of course, copilul (cred eu) ca trebuie integrat intr-o comunitate cat mai devreme, pentru a se adapta. Acuma, depinde foarte mult de gradinita, ca aici incep discutiile...cred ca daca imi vine de la gradinita injurand, ma spanzur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

raportaM Si noi copil smiorcait, si destul de plangacios, care roade tot ce apuca, si daca nu apuca nimic isi roade ambele maini, si daca nici alea, striga si urlaaaaaaaaaaaaaaaa

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

idem

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Mergi la inceput

Citat:

si apropo de ochisori, cititi aici http://www.infosan.com.ro/recomandari/ochii-copilului

poze botez

Cum imi vine masina ma programez si eu, sa nu cumva sa avem surprize. stiu pe cineva care a patit-o cu unul dintre copii, deci cu cat mai repede cu atat mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:

poze botez

. Nu sunt singura!!! Tot asa, o hraneam pe fii-mea si la un moment dat cu ochii in alta parte ii intind o bucata de banana si ma intrebam de ce nu o ia copilul....m-a facut fii-mea atenta "Mami ii dai babana lui Sebi?"

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

radu i-a promis intr-o zi ca imparte cu el portia lui carnita daca nu mai plange...sper sa nu-i dea cand nu sunt pe faza...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Astazi Andrei nu a mai vrut sa suga decat de la un san, asa ca pe celalalt a trebuit sa il pompez si, dupa 12 ore de la ultimul supt, am scos din el 50 ml!!! Ma gandeam ca poate ajungem totusi pana la 4 luni, adica peste o saptamana, dar nu prea s-ar zice...

Xela, ma tineam sa te intreb: tu ai diversificat-o pe Andreea conform schemei de la tanti asistenta, de la 4 luni? Si by the way, hai sa ne vedem si noi in parc, ca ma tot uit dupa tine dar nu te reperez si pace!

Mergi la inceput