Pufuleti 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 16
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies - Stiu ca e prea devreme dar asa am eu probleme existentiale cu mult timp inainte ca ele sa existe. So: ce alegeti (ati alege) dintre: - cresa - doamna cumsecade - bona cu acte - bunica iubitoare Eu inclin spre cresa (si de-aia o sa ma interesez care e cea mai apropiata de casa si sa-l inscriu de acum). _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
deci, pe fii-mea am crescut-o asa: pana la 9 luni cu tati cateva ore pe zi (2-3); de la 9 la 10 acasa cu mama, de la 10 la 1 an si 4 luni cu o bona, de la 1 si 4 luni - gradi (cea mai mica din grupa, dar pentru ca eram vai de capul meu, studenta si fara bani ne-au primit);
bona imi dadea palpitatii - puteam sa nu-mi gasesc copilul acasa, intr-o zi a trebuit s-o caut prin mai multe curti si am gasit la ea acasa... la gradi mi se rupea inima dimineata ca era cat o galuscutza si dimineata facea cerc si canta si se legana si ea mititica cu toata lumea acolo in cerc... am intalnit o data o doamna cumsecade cum ai zis tu care ingrijea de un bebe si mi se lauda ce multe stiu ei si ce program interesant aveau peste zi ca m-a facut invidioasa ca eu nu am bani de bona calificata... cu buni depinde de buni, eu cu buni a noastre nu l-as lasa, din maternitate am iesit eu cu bebele in brate desi eram slabita si aveam dureri si era polei, n-am avut incredere nici in mama, nici in sot, cum sa le incredintez ditamai botzu de aur?
pana la urma nu stiu, doamna cumsecade calificata pentru activitati cu copii pana la 2 ani si de la 2 ani obligatoriu gradi.
xela_07 spune:
citat din mesajul lui cristies Asa... gaza papa dar ia cam des oxitocina ca atipeste des... Doua probleme importante: - Cine poate sa-mi recomande si mie un medic oftalmolog de bebelusi? Maine ma duc la med. de familie, o s-o intreb si pe ea, dar daca ati auzit de cineva as vrea sa-i faca un control de depistare precoce a strabismului. - Stiu ca e prea devreme dar asa am eu probleme existentiale cu mult timp inainte ca ele sa existe. So: ce alegeti (ati alege) dintre: - cresa - doamna cumsecade - bona cu acte - bunica iubitoare Eu inclin spre cresa (si de-aia o sa ma interesez care e cea mai apropiata de casa si sa-l inscriu de acum). _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
am sters din greseala mesajul de dinainte
deci
1. dr andreea ciubotaru - e pe polona, la infosan unde zice si iulenca. eu am fost la ea cu Andreea cand avea 4 luni ca i se parea sotului ca se uita aiurea cu un ochi. e foarte profi tipa. pe noi ne-a programat dimineata fiind asa micuta. e f imp sa mergi cat e mic la un control daca ti se pare ceva suspect. mie dr pediatru (stii tu ratusca cine ...) mi-a zis ca nu are ce sa-i faca acum, de la 1 an incolo ceea ce e total gresit.
2. categoric bunica - stii sigur ca il iubeste si nu i se intampla nimic rau, chiar daca nu are grija de el asa cum o faci tu, parerea mea
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
poze botez
xela_07 spune:
ratusca - acolo pe drumul sarii se depune. ptr alocatie tot acolo, gasesti pe site in cat timp de la nastere se depune
poze botez
rox_y spune:
citat din mesajul lui cristies Asa... gaza papa dar ia cam des oxitocina ca atipeste des... Doua probleme importante: - Cine poate sa-mi recomande si mie un medic oftalmolog de bebelusi? Maine ma duc la med. de familie, o s-o intreb si pe ea, dar daca ati auzit de cineva as vrea sa-i faca un control de depistare precoce a strabismului. - Stiu ca e prea devreme dar asa am eu probleme existentiale cu mult timp inainte ca ele sa existe. So: ce alegeti (ati alege) dintre: - cresa - doamna cumsecade - bona cu acte - bunica iubitoare Eu inclin spre cresa (si de-aia o sa ma interesez care e cea mai apropiata de casa si sa-l inscriu de acum). _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
cresa nu avem aici in oraselul nostru, bona sau femeie cumsecade nu am incredere...bunica..cea iubitoare e singura solutie(adica soacra ca in mama nu am incredere si e si departe..in bucuresti)
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cristies Eu i-am dat pe fatza cu crema de protectie cu factor 50 de la babylove. Am pus cateva poze din week-end, sa vedeti ca nu v-am mintit si chiar dormea . Mai grav de noi ca nu stim cum sa ne purtam cu el adormit, in poza asta a adormit in timp ce noi mancam si nu stiam ce sa-i facem sa ne putem schimba (trebuia sa urcam doua etaje)... Nu mai stiu ce vroiam sa zic... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
rox_y spune:
sa nu uit....azi se implineste 1 AN de cand am aflat ca o sa avem un bebe...
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Ce dragut!!! Chiar ma gandeam ca a ramas orfana saraca, si o ornasem cu atata ciocolataaaa.... mmmmm, a mai ramas? Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
era obosita de pe drum...urmatoarea e a ta
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
xela_07 spune:
cristies - superbe pozele de la spa. pareti f relaxati si fericiti . ii cam place gargaritzului in deplasare cu distractie .
haricut - sunteti minunati in pozele de la botez, iar tu esti f f frumusica . concurezi cu lorex si vi4i pentru pozitia de miss pufuleti .
poze botez
xela_07 spune:
noi am inceput diversificarea , glumesc desigur ...
am desfacut o portocala dimineata si eram cu am2 in camera. o "alimentam" pe Andreea felie, dupa felie si ... am gresit copilul . primul meu gand a fost de ce nu deschide gura ? m-am prins intr-un final iar el s-a lins pe buzite . in alta ordine de idei cred ca-s cam obosita
poze botez
plateea spune:
mariucasara... am salvat! de indata ce ma lasa poporul, trec la treaba. pare mai usor decat sa gatesc toate retetele alea de se lauda cristies.
cristies, beton relaxare! la mai multe!
cat despre alegere... daca e dupa mine, atunci musai cresa, iar de rezerva bunicile. ce e drept, la cresa se imbolnaveste des, probleme cu carul. de iti doresti sa pleci pe lume. dar eu una sunt la stadiul in care nu mai vreau nimic de la nimeni, doar sa ma lase sa traiesc si sa ma descurc singura. fiecare cu alegerea lui. dar fa in asa fel incat sa nu ti se reproseze: "ti-am facut, ti-am dres, ti-am crescut copilul!" doare, iti vine sa urli, iti blestemi zilele si te ajung toate...
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo