Pufuleti 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 15
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Mariucasara (aviz si Plateea), Montignac zice ca: Atentie! Daca tineti, īn prezent, un regim hipocaloric, nu treceti brusc la aplicarea acestei metode. Organismul dumneavoastra se afla īntr-o perioada de frustrare, iar o cantitate mai mare de hrana survenita brutal, l-ar putea determina sa-si faca rezerve. Veti risca sa luati 2-3 kg, īnainte de a slabi. Pentru a evita aceste kilograme inutile, īncepeti sa aplicati metoda socotind caloriile timp de cāteva zile, īn continuare si marind progresiv ratia cu cāte 100 de calorii pe zi. Am editat ca am luat textul cu copy si paste si nu m-am gandit la diacritice. ce sunt. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Pai regimul disociat nu e hipocaloric. Poti sa mananci non stop. Nu e limita de calorii sau cantitate. Ideea e sa nu combini alimentele.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
ratusca_mica spune:
Cristies, mai nou si Andrei se uita crucis, insa am remarcat ca de fapt incearca sa se uite la manutele pe care le-a descoperit, de-aia se uita crucis, ca le duce la gura si se uita si la ele .
Cred ca mi-a zis cineva ca pana la 1 an sa stam linistiti, dupa aceea daca persista sa ne agitam.
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Intrebare pentru fetele din sectorul 6: unde se depune dosarul de CIC: acolo pe drumul sarii colt cu ghencea/13 septembrie?
Si intrebare nr 2: dosarul pentru alocatie tot acolo si mi-l mai primeste oare la 4 luni dupa nastere?
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
cristies spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Cristies, mai nou si Andrei se uita crucis, insa am remarcat ca de fapt incearca sa se uite la manutele pe care le-a descoperit, de-aia se uita crucis, ca le duce la gura si se uita si la ele . Cred ca mi-a zis cineva ca pana la 1 an sa stam linistiti, dupa aceea daca persista sa ne agitam. Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Am intrat acum la ce mi-a recomandat Iulenca si intr-adevar tre' sa-ti faci griji daca cineva in familie a avut probleme oculare.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Pai regimul disociat nu e hipocaloric. Poti sa mananci non stop. Nu e limita de calorii sau cantitate. Ideea e sa nu combini alimentele. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Scuze, am citit de piept de pui si lactate fara unt si smantana si m-am gandit ca ar fi si hipocaloric. Si retinusem si de la Decenuela ca ii scazuse laptele si m-am gandit ca o fi restrictiv si prin cantitati.
Oricum 3 kile in 6 zile e minunat!
_
Cresc
cristies spune:
Asa... am baut si eu doua cafele cu mult lapte si n-a avut nimic Gargaritzul. Dar capsuni parca nu prea...
_
Cresc
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Buna fetelor am cam disparut zilele astea ca am intrat in butoi nitel dar gata azi am iesit .Am fost la dr pediatru ca bubulinei mele i-au esit niste bubite f urate pe fata gat si ceafa si m-am ingrijorat si kk tot nu face .Avem la 1 luna si 1 sapt 4.200 e f bine si ne-a dat apa termala si crema Exomega Aderma pt bubite si mi-a zis sa-i dau pe stomacu gol ceai de musetel si daca nici asa nu face kk sa-i dau zilnic cate jumade supozitor in rest suntem f bine gata m-am linistit .Citesc din urma si revin. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile poze Maria Alexandra |
Bubitze din alea mici pe gat si spre ceafa asa face Yanis ori de cate ori ii e cald si transpra, mie dr mi-a zis clar ca-s de la transpiratie si sa nu-l infofolesc nici in casa nici afara
Cu constipatia e bine sa ai pregatit un bibe cu ceai de musetel si sa ii dai 20-30 de ml inainte de fiecare masa, sigur face kk
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
Ruxita spune:
citat din mesajul lui cris_mario [purple]fetelor mie imi face sotul masaj mereu,da mereu si nu exagerez...de cate ori il rog imi face |
fericito! ... daca meriti, meriti!
Beatrice1982 spune:
cristies ma bucur ca ti-au placut porumbeii.................
dar tu unde ai fost cu gargaritzul la sal;a??????
sau ai acasas????????????????????????????????
eu cresa as alege.............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Ruxita spune:
citat din mesajul lui cristies Asa... am baut si eu doua cafele cu mult lapte si n-a avut nimic Gargaritzul. Dar capsuni parca nu prea... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
nici noi nu ne impacam cu capsunile, a urlat in ziua in care am mancat 300 de gr (1 kil impartit la trei) ca nesimtita... sa mai incerc? sigur a fost de la capsuni? ca asa-mi mai plange buza dupa capsuni, am in frigi juma de kil...