Pufuleti 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
E voie sa il dau cu crema de protectie? Ca pe Sebi l-a cam prins soarele desi stam pe cat posibil la umbra si nu mi se pare ok. L-as da si eu cu crema. Am Vichy pentru copii 50+ fara parabeni si fara parfum. Ce dulce e gargaritzul sportiv Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Crema e pentru copii, eu zic ca e bine sa-l dai decat sa te lupti cu vreo arsura... Am mai auzit si ca nu e bine sa-l dai, dar asta ar insemna sa-l tii in casa...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cris_mario spune:
fetelor mie imi face sotul masaj mereu,da mereu si nu exagerez...de cate ori il rog imi face
lorex eu nu pot vizualiza pozele
evyme ce aiurea cu bb...bn mkr ca se linistea cumva
andre-lina ce-ti e si cu idioatele astea ...frumu gest
dastefa bn ai revenit...sanatate muuulta
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea mariucasara... 3 kile in 6 zile???? ia zi si la baba ca orice am mai citit, tot la kilele alea ma gandesc! deeeci...3 kile, 6 zile... asta inseamna ca pot sa dau 5 kile jos in vreo 2 saptamani??? vreau, vreau... zi tot, ca mi-s desperate... merge bine cu alapatul la pompa? Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Nu e prea sanatos regimul dar daca il tii doar 2 saptamani e ok. Regula de baza din orice regim: fara paine, fainoase, orez, dulciuri, cartofi, prajeala.
3 zile mananci carne. De orice fel, preparata la gratar, cuptor sau fiarta. Eu am mancat si muschi de porc la gratar, fara grasime, dar baza a fost puiul la gratar. Urmatoarele 3 zile mananci doar fructe si legume. Legumele pot fi crude sau gatite. Daca le gatesti e bine sa nu pui decat o picatura de ulei. Sunt de evitat bananele si strugurii. Eu am mancat mere, portocale, amestec de legume congelate (fara porumb, orez si cartof) preparate pe teflon, salata asortata(rosii, castraveti, salata verde, ceapa). Apoi urmeaza 3 zile de lactate. E de evitat smantana, untul si cascavalul in rest e permis orice: iaurt semidegresat, lapte semidegresat, branza, sana.
Nu conteaza ordinea. Poti sa incepi cu ce vrei. Dupa 2 repetari e bine sa tii cateva zile dieta Montignac pentru a evita dezechilibrele si apoi daca mai e cazul sa continui cu disociat.
Alaptatul la pompa nu prea mai merge...din pacate juniorul nu mai accepta laptele meu. Probabil e mai gustos lp. Il mai pacalesc cu cate 2 gustari de lm pe zi dar cu greu. Probabil ca in 2-3 sapt il intarc de tot.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
cris_mario spune:
sunt abia la pag 8 a cap trecut...nu mai ma lasa printesa akm.....citesc maine dimi
deja are apr 2 ore de knd sta in balansoar e record
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cristies spune:
Nu-mi vine sa cred ca am umplut tot suportul de rufe cu hainute de copil. Sa te tii maine calcat...
Am uitat sa va spun ca vineri am facut pasaport la gaza. Si la tati. Neasteptat de bine a mers, erau trei ghisee, nu cred ca am asteptat mai mult de jumatate de ora... si inca o jumate sa iasa Alexis cum trebuie... ca nu statea neam
_
Cresc
cristies spune:
Dastefa, bine ati revenit! Pana la urma ce a avut?
Alicredo, hai macar un harb de comp sa-ti iei si tu sau prin vecini sa ne mai tii la curent cu ce mai faceti.
Andre_lina, mi-am adus aminte primele mele zile de serviciu... eu zic ca e adevarat ca ce nu te omoara te intareste nu te inraieste. Eu am trecut prin sabotaje in toata regula dar la un an cand s-au facut restructurari la tesa echipa mea a anuntat ca pleaca in frunte cu mine la concurenta. Uitasera si m-au facut si pe mine sa uit cum imi aduceau probe la 200C de mi-au ramas si acum semne pe maini sau cum se stricau din senin diverse utilaje pe care ma chinuiam sa le repar fara sa deschid magazia de scule...
Amiss_zip, bine ai revenit. Mai des te asteptam.
_
Cresc
cristies spune:
Asa... gaza papa dar ia cam des oxitocina ca atipeste des...
Doua probleme importante:
- Cine poate sa-mi recomande si mie un medic oftalmolog de bebelusi? Maine ma duc la med. de familie, o s-o intreb si pe ea, dar daca ati auzit de cineva as vrea sa-i faca un control de depistare precoce a strabismului.
- Stiu ca e prea devreme dar asa am eu probleme existentiale cu mult timp inainte ca ele sa existe. So: ce alegeti (ati alege) dintre:
- cresa
- doamna cumsecade
- bona cu acte
- bunica iubitoare
Eu inclin spre cresa (si de-aia o sa ma interesez care e cea mai apropiata de casa si sa-l inscriu de acum).
_
Cresc
cristies spune:
Mariucasara (aviz si Plateea), Montignac zice ca: Atentie! Daca tineti, īn prezent, un regim hipocaloric, nu treceti brusc la aplicarea acestei metode. Organismul dumneavoastra se afla īntr-o perioada de frustrare, iar o cantitate mai mare de
hrana survenita brutal, l-ar putea determina sa-si faca rezerve. Veti risca sa luati 2-3 kg, īnainte de a
slabi. Pentru a evita aceste kilograme inutile, īncepeti sa aplicati metoda socotind caloriile timp de
cāteva zile, īn continuare si marind progresiv ratia cu cāte 100 de calorii pe zi.
Am editat ca am luat textul cu copy si paste si nu m-am gandit la diacritice. ce sunt.
_
Cresc
iulenca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Asa... gaza papa dar ia cam des oxitocina ca atipeste des... Doua probleme importante: - Cine poate sa-mi recomande si mie un medic oftalmolog de bebelusi? Maine ma duc la med. de familie, o s-o intreb si pe ea, dar daca ati auzit de cineva as vrea sa-i faca un control de depistare precoce a strabismului. - Stiu ca e prea devreme dar asa am eu probleme existentiale cu mult timp inainte ca ele sa existe. So: ce alegeti (ati alege) dintre: - cresa - doamna cumsecade - bona cu acte - bunica iubitoare Eu inclin spre cresa (si de-aia o sa ma interesez care e cea mai apropiata de casa si sa-l inscriu de acum). _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Pe Polona este un centru oftalmo pt copilasi f bun. Nu mai stiu cum se cheama dar am vazut copii micuti cu probleme mari si personal f cooperant, aparatura noua si moderna si medici f buni. Dar intr-adevar cred ca e prea mic. Strabism au toti acum dar se corecteaza. Cei care au ochii f mari iti dau impresia ca se uita crucis rau dar e de fapt o iluzie.
edit INFOSAN SE CHEAMA
MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII
VARSTA MARIUKU
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA
www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI
www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulenca
Pe Polona este un centru oftalmo pt copilasi f bun. Nu mai stiu cum se cheama dar am vazut copii micuti cu probleme mari si personal f cooperant, aparatura noua si moderna si medici f buni. Dar intr-adevar cred ca e prea mic. Strabism au toti acum dar se corecteaza. Cei care au ochii f mari iti dau impresia ca se uita crucis rau dar e de fapt o iluzie. Iulenca MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII VARSTA MARIUKU www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK |
Nu se uita crucis rau, dar sotul meu are si ma gandesc sa nu fie genetic. Merci de pont.
_
Cresc