Pufuleti 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Eu i-am dat pe fatza cu crema de protectie cu factor 50 de la babylove. Am pus cateva poze din week-end, sa vedeti ca nu v-am mintit si chiar dormea . Mai grav de noi ca nu stim cum sa ne purtam cu el adormit, in poza asta a adormit in timp ce noi mancam si nu stiam ce sa-i facem sa ne putem schimba (trebuia sa urcam doua etaje)...

Nu mai stiu ce vroiam sa zic...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

E voie sa il dau cu crema de protectie? Ca pe Sebi l-a cam prins soarele desi stam pe cat posibil la umbra si nu mi se pare ok. L-as da si eu cu crema. Am Vichy pentru copii 50+ fara parabeni si fara parfum.
Ce dulce e gargaritzul sportiv

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

io cu intrebarile mele...da' scoata avem voie sa bem?

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

io cu intrebarile mele...da' socata avem voie sa bem?

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Mergi la inceput

io cu intrebarile mele...da' socata avem voie sa bem?

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

mariucasara... 3 kile in 6 zile????
ia zi si la baba ca orice am mai citit, tot la kilele alea ma gandesc!
deeeci...3 kile, 6 zile... asta inseamna ca pot sa dau 5 kile jos in vreo 2 saptamani???
vreau, vreau...
zi tot, ca mi-s desperate...
merge bine cu alapatul la pompa?

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

no ca numa prostii am facut...vroiam sa corectez ceva si mi-a iesit altceva...

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

socata... imi aduc aminte ca asta a fost intrebare si in timpul sarcinii...
eram cateva disperate

io merg pe principiul... incercarea moarte n-are. daca ii face rau, aflu eu... si ma opresc. daca e no comment, merg mai departe. asa am experimentat cu ridichi, capsuni, portocale. ridichile le-am oprit pe timp definit pana nu mai am LM, capsuni si portocale bag in continuare. aaa... si de ieri pap si struguri. tot no comment.
in schimb, NO MORE COFFE OR COCA COLA... se cunoaste de la o posta. nu-mi mai trebuie. placere 10 minute, apoi ragete 10 ore. PAS!

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Roxy f tare bebe cu scoica in carutzu de supermarket! Noi pe Yannis la supermarket il luam in carutzu mare si uite asa impingem la 2 carucuiare, la faza cu scoica nu m-am gandit

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

io am crezut ca voi fetele asa mergeti la supermaket cu scoica in carutul de la supermarket...nu m-am gandit sa iau carutu nostru..desi abia am mai avut loc si pt cumparaturi

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Si tot cu scoica in carutul de la supermarket o scot, dar mai iau inca un carcior de supermarket ...daca e sa iau carutul de acasa nu as mai avea loc de cumparaturi in porbagaj ...sooo

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Raportez pui marait taaaare din cauza de dinti. Are gingia rosie si umflata si urlaaaaaaa. Doar dentinox-ul il linisteste pentru scurt timp.
Intreba cineva de recipiente ptr diversificare...noi vom lua asa:
- 2 craticioare cu capac
- pungi ptr stocare lm {pentru stocat piureuri la congelator in caz ca nu am o zi timp sa fac proaspat)
- castronele mici
- lingurite de silicon
- strecuratoare
- blender de mana
- storcator de fructe
- cana cu cioc

Eu ma lupt cu dieta dar nu ma las. Am slabit 3 kg in 6 zile, si mi se pare ok. Nu pun insa AMR pana nu ajunge la o singura cifra. Deocamdata e prea deprimant...

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Felicitari!!!!!!!

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Revenit... a dormit o ora pe afara... cum opream carutul ochii mari, dar cred ca a dormit.

Din amintiri:

Elefantica, spa-ul il gasesti aici. Masaj n-am facut ca plecase masagistul (in lumea larga ) dar in rest... ireprosabil. Noi ne-am bucurat ca e aproape de Bucuresti, ca gaza nu prea sta in masina fara urlete si tipete (off topic, stiti ca eu aveam dilema cu scaunele de masina, cu de ce nu sta gaza etc... raspunsul: la 50 de minute trebuie sa scoti copilul din scoica si sa-l intinzi pentru 10 minute (cel putin) ca sa-si revina corpul la pozitia normala. Daca nu faci asta si ajungi sa-l iei de-abia cand plange e mult mai greu de impacat ca il doare deja... la mine e verificata. 2. cel mai important lucru este greutatea copilului. Asadar daca implineste 9 kg si la 5 luni e ok scaunul pentru 9 luni.)

Cris.dogarel, a dormit cat nu l-am vazut eu in viata mea... plus ca noaptea manca si adormea brusc, cu manutele ridicate...

_

Cresc

am incercat sa ma uit si nu merge linkul

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi

Scuze, am papat o litera cand am compus mesajul. www.casaaugsburg.ro/" target="_blank">aici merge sigur.

_

Cresc

Mergi la inceput