Sezatoarea canadiana (180)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Iata o reteta de briose:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16889/Briose-cu-ciocolata-si-nuci/
Mi-au iesit super bune chiar daca nu prea le am cu bucataria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona75

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura
Printre noile lucruri care imi plac aici: grisul ma iubeste! in viata mea nu mi-au reusit asa galuste frumoase, cat am fost la Bucuresti! Aici mi-au reusit de doua ori consecutiv, reusita 100%, deci grisul ma iubeste!
Ma iubeste si praful de copt si mixerul betty Crocker! Cu mixerul meu din Ro, daca bateam 7 albusuri riscam sa ia foc... Ei bine, aici am facut un chec pufos pufos, galben si frumos mirositor! Deci ma iubesc si praful de copt si Betty Crocker

mama Anka - da ce fel de chec faci tu acolo? vre-un pandispan ceva? 7 albusuri?
ca pe la noi checul are doar un singur ou - cam asa era reteta - 7 linguri lapte, 7 linguri zahar, 7 linguri faina, 7 linguri ulei, 1 plic zahar vanilat, 1 praf de copt, 1 ou - totul in tava de chec dupa mixare.
problema mea e ca nimic nu mai creste ca in tara - deci normal ar trebui sa-mi schimb si retetele.

plizzz - care ma ajuta si pe mine cu o reteta functionala de chec si inca cateva functionale si incercate de muffins - ca mie nici alea nu-mi cresc - nici chiar cu praful minune - caci praful de copt carat din tara l-am epuizat deja.

merci anticipat.

RAMO - apai din 7 oua fac 3 checulete in formele astea scurte locale... Bat albusurile bine de tot cu 3/4 sau 1 cup de zahar, iar galbenusurile separate le frec cu vreo 8-9 linguri de ulei, si apoi combin juma' de albusuri batute batz cu juma de oua frecate si cu 1/2 cup de faina cernuta usor si le invart nitel cu telul, NU CU ROBOTUL, le invart usor ca sa nu cada albusurile, si apoi mai completez albus, galbenus si inca 1/2 cup de faina, si amestecul asta spumos il pun usor cu lingura in forma si pac la cuptor. Si dupa chef mai pun niste cacao in ultimele linguri de aluat si amestec un model acolo.
E pufos si grozav, the best chec ever - si eu il folosesc reteta asta si drept blat de tort, si iese the best tort ever!

Briose fac de pe muffinrecipes.com - desi unele sunt nitel gresite, dar te cam prinzi unde, daca citesti reteta atent... Sunt multe retete de muffins si pe culinar, si pe bloguri,... Mie imi plac in mod deosebit briosele cu banane si cele cu mere.

CRIS - Poca' e super tare, fac si eu retete de-ale ei

Ponturi bune de muffins mai sunt si www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16193/Muffin-mania-/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Eu am fost la teatru, dar nu m-am intalnit cu nimeni :(
Dar si asa sunt fericita pentru ca n-am mai vazut o piesa de teatru in limba romana de 10 ani, iar in seara asta am avut parte de o reprezentatie atat de buna si ata de la indemana, in Lachine, as fi putut sa merg pe jos daca ma straduiam un pic :)

Cand e intalnirea din parcul Centenial?
E langa locul de joaca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Mie mi-a placut piesa !
Eram curioasa sa o vad pe Oana Pelea intr-o comedie, a fost asa cum m-am asteptat, o comedie amara dar cu talc. Sper totusi ca organizatorii sa nu fi ales piesa in functie de mesajul pe care l-am inteles eu.
Abia astept urmatoarea piesa, sper ca pana atunci sa pot sa las copiii cu un babysitter si sa terminam seara la un restaurant

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui casandra

Eu am fost la teatru, dar nu m-am intalnit cu nimeni :(
Dar si asa sunt fericita pentru ca n-am mai vazut o piesa de teatru in limba romana de 10 ani, iar in seara asta am avut parte de o reprezentatie atat de buna si ata de la indemana, in Lachine, as fi putut sa merg pe jos daca ma straduiam un pic :)

Cand e intalnirea din parcul Centenial?
E langa locul de joaca?

Imi pare rau ca nu ne-am intalnit, eu si Oana am intrat printre primii in sala, am stat chiar in spatele Ambasadoarei , a venit si Roxana cu noi, dar pe altcineva n-am zarit.
Intr-adevar si pe mine m-a impresionat sala, de afara n-ai fi zis ca e asa mare.

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Si mie mi-a placut piesa!!! As mai fi stat apoi la o tacla, dar Seba era obosit. Mi-am cumparat Jurnalul Oanei Pellea si de abia astept sa ma apuc de citit.

Diana asa ii ziceam si eu lui Seba pe drum catre masina, ca nu mergi la teatru doar sa vezi piesa, ci s-o si discuti intre prieteni la un restaurant! Asa ca poate facem asta data viitoare impreuna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Diana, Roxana M-am bucurat f. mult ca v-am vazut...Intr-adevar spectacolul de teatru a fost de mare calitate si pentru organizatori nu pot spune decit . Sala frumoasa, organizarea impecabila. Ne da curaj sa mai mergem . Sa vedeti vara ce frumos este pe malul riului si ce terase cochete sint...Cunosc bine zona, pentru ca biroul meu este la 10 min
Roxana, felicitari pentru Seba, sper ca a apreciat spectacolul, pentru ca textul nu este f.simplu de inteles (daca vrei evident sa mergi dincolo de cuvinte)...

Casandra, imi pare rau ca nu ne-am cunoscut...Data viitoare trebuie sa ne dam un punct de intilnire ca sa ne recunoastem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Uitati aici si www.hailateatru.ro/2008/03/cu-painea-in-buzunar/" target="_blank">aici cronici ale piesei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Zavalita bine ai venit, acomodare usoara, sper sa ne cunoastem cat de curand.

Fetele care au fost la teatru, bravo voua, eu parca m-am indobitocit de ceva timp nu mai ies la teatru, opera nimic, nu am mai citi o carte de mult, bine , exceptand pe cele legate de sarcina

Ce vreme oribila e afara bine ca se face frumos de luni

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ma bucur mult de tot ca a fost buna piesa, am avut emotii, jurnalul Oanei nu a fost foarte apreciat in Romania (eu nu am citit decit fragmente trimise de prietena mea si nu pot sa-mi dau cu parerea, astept sa-l citeasca Roxana, sa vedem cum i se pare) si nici personalitatea ei nu este intotdeauna apreciata, ma refer ce catre cei care o cunosc bine... si aceea am avut emotii pentru piesa. Eu am vazut-o pe scena de doua ori si stiu sigur ca mai presus de orice aprecieri, este o actrita buna de teatru, lucru care nu le iese la toti.

Imi pare rau, Casandra, ca nu te-ai intilnit cu fetele, nici eu nu ma asteptam sa fie sala mare, altadata.

Despre noi - seara grea, amindoi piticii cu febra mare, ma felicit totusi ca nu m-am dus sa-i las asa cu vecina, mai ales ca era si fata, nu mama ei, care e tinara si nu stiu ce ar fi putut sa le faca, asa, eu am reusit sa le scad febra si sa-i adorm pe la 9... iar astazi vad ca sint bine amindoi. In schimb, vad ca m-a luat si pe mine un pic...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput