Sezatoarea canadiana (180)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

De ziua mamei canadiene va doresc Happy Mother's Day!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ankalaura, asta e checul pe care il fac si eu, foarte des. Eu pun bucatele de fructe sau ciocolata in el si il mai fac si in forme de muffins, ca asa le place copiilor mei mai mult decit feliat. Intr-adevar, este nemaipomenit si foarte usor de facut. Este reteta clasica de pandispan de fapt, eu o stiu de la mama ea, care nu face prajituri, dar pe asta il facea si iesea perfect. Ah, si eu am incercat sa nu pun zahar in albus, in schimb, la sfirsit puneam bucatele mici de sunca, de masline, de brinzica, de ceapa verde... creste mai putin, dar imi place mai mult decit cel care iese dupa reteta unui astfel de chec cu ingrediente si mi se pare si mai usor.

La noi acum il face Agata, a devenit specialitatea ei.

Cind bat albusurile, m-a invatat cineva sa pun cite o picatura de apa, se bat mai bine si se tin mai mult, si asa poti sa pui si zahar mai putin.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

zavalita Bine ai aterizat in Canada!!!! Sper sa ai o viata asa cum ai sperat!!!

Eu am terminat cu jobul vechi si de luni il incep pe cel nou. Inca la Quebec, dar la sediul de aici pentru doua luni.
Pot doar sa spun, jos palaria pt. fostii colegi( toti somitati in domeniu lor) care m-au emotionat cu cadouri , invitatii la masa, urari de bine ...... Incep sa regret tot mai mult plecarea de la ei. Dar asta e.... Noroc ca m-a enervat sefa mea directa( care e la Montreal) care m-a tinut in videoconferinta, 2 ore, in ultima mea zi de lucru....... ca eu chiar n-as mai fi plecat

Acum sa vad ce ma asteapta dincolo.

Nelia
felicitari pentru sesiune!!!!! Hai ca mai aveti putin

O zi frumoasa si fara zapadade Ziua mamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ma bucur ca a fost frumos la teatru, asa as fi vrut si eu sa vin! Data aviatoare las cupilul cu tati si o tai! Dar Ionela n-a fost?
Dragaica daca te simti in stare profita cat mai mult si mergi la teatru, opera, unde iti place tie. Pentru ca dupa aceea nu prea mai ai cum, cel putin in primul an.
Vreau si eu retete de muffins, chec, cu fructe, cu legume. Ca piticul e iar in greva foamei. Azi n-a vrut nici muffins cu fructe, nici macar branza, a mancat toata ziua o felie de sunca presata (de obicei nu-i dau preparate insa nu mai stiam ce sa ma fac cu el) si cateva linguri de bors, (efectiv, vreo 2-3, nu mai multe) si un suc de portocale. O zi intreaga!!!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Dragaica mai poti pune odata linkul cu evenimentul ala cu cartile? Tot incerc sa dau de el si nu reusesc. Sau a trecut deja?

Happy Mother's Day (desi ploioasa...)! Am fost tare emotionata ca am primit de la piticania mea un colier facut din cereale colorate la gradinita, primul cadou de ziua mamei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Dragaica mai poti pune odata linkul cu evenimentul ala cu cartile? Tot incerc sa dau de el si nu reusesc. Sau a trecut deja?

Happy Mother's Day (desi ploioasa...)! Am fost tare emotionata ca am primit de la piticania mea un colier facut din cereale colorate la gradinita, primul cadou de ziua mamei!

A fost intre 1 si 9 mai,din cate imi aduc aminte, nu mai am linku.
Am vrut sa merg weekendul trecut da nu m-au lasat contractiile .

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sper ca ati petrecut o zi frumoasa ieri de "Ziua Mamei" in ciuda vremii de afara.

Mikiion, succes la noul job !!

Doloress, au trecut vanzarile de carti.

Avem si noi o intrebare: M. trebuie sa mearga la un curs la New York.
Si are nevoie de viza de State.(nu suntem inca cetateni)

Aveti ceva sfaturi legate de cum sa se programeze cat mai repede la interviu.

Multumim si o sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Cristina programarea nu se poate face decat online: https://www.nvars.com/Production/userhome.aspx si acolo iti apar si disponibilitatile de data pentru interviu. La noi nu a durat prea mult, parca pana intr-o luna, asta era prin 2005. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

A sosit si mult asteptata scrisoare... Pff... Nu e Guy Drummond, ci Lucille Teasdale...
Ce sunt astea frais de surveillance de diner care se aplica la elevii de primaire inscrisi la accueil? Se platesc peste tot? How much?
O sa sun maine la ei, sa aflu mai multe.
Si cica ne suna soferul acasa, sa ne spuna de unde ia copilul si la ce ora. Si cand anume ar tebui sa ne sune? Maine? sau miercuri dimineata??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ce de probleme m-am trezit ca am....
Daca ii pun snitele, ii tai de acasa bucatele? Inteleg ca le incalzeste la scoala...
Daca ii incalzeste, mananca tot din cutiuta? Sau ii pun si castronel, sa puna in el?

Mergi la inceput