Sezatoarea canadiana (180)
Raspunsuri - Pagina 8
alina023 spune:
Zavalita, ce rapida ai fost!! Wow!! Ai si depus toate cele? Excelent! Bravo!
Iti doresc acomodare cat mai scurta si usoara! Si mult noroc in noua tara!
Fetelor, dragelor, nu ma speriati cu gradinitele, va rog! Imi doresc f mult sa pot sta cu copiii acasa o vreme, dar daca sotul nu-si va gasi ceva repede si eu as avea sanse mai mari, o sa ma angajez cat mai curand dupa aterizare. Si atunci...Ana va trebui sa mearga la gradi, macar cateva ore. Ce sanse ai ca si proaspat sosit sa gasesti gradi, daca acolo sunt lista si de doi ani???
Distractie placuta la teatru! Este piesa aceea cu Oana Pellea? Cred ca va fi foarte faina!
Pup si va doresc o zi minunata!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
cge spune:
Alina, nu va speriati cu gradinitele: e mai greu de gasit cu cat copiii sunt mai mici.
Fetita ta va avea peste 3 ani cand veti veni, o sa fie ok.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
delia79 spune:
Zavalita, bine ai venit si acomodare usoara
Alina, gradinite scumpe se gasesc, cele la $7 / zi sunt greu de gasit, dar depinde si de zona, in Mtl chiar dureaza, parerea mea - experienta mea.
Fetele, legat de un dr de familie, am gasit de curand articolul ASTA. Poate voi stiati deja de clinica asta, dar pt mine a fost o noutate si o speranta in acelasi timp.
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
nelia spune:
Bine ai venit, Zavalita! Tare repede va mai miscati voi, fetele noi!
Eu nu pot veni la teatru! Octav a fost chemat sa lucreze in seara asta (si-au gasit si ei ziua cind sa-l cheme, of!), iar pe copii nu-i pot lasa cu vecina pentru ca cei mici sint acasa, amindoi cu febra, un virus probabil. Cind a fost data initiala a spectacolului am fi putut merge amindoi, asa de ciuda imi este. Va doresc vizionare placuta si-mi pare rau ca nu ocup si eu rindul cu voi.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
ankalaura spune:
Si eu vroiam sa intreb care e treaba cu medicul de familie... Ca parca si aici tot liste si para-liste, nu?
Cu gradinita - am decis sa mai am rabdare doua zile, poate reusesc sa imi fixez o arie, dupa ce aflam la ce scoala va merge cea mare (si e musai sa aflam asap, ca pe 12 incepe...)
Eu nu sunt chiar stransa de gat cu gradinita, din sept o sa merg la scoala part time si sper sa imi pot organiza cursurile astfel incat sa acopar si copiii. In Ro, munceam 12 ore pe zi, si tot n-am murit Desi scenariul era mult, mult mai negru...
Printre noile lucruri care imi plac aici: grisul ma iubeste! in viata mea nu mi-au reusit asa galuste frumoase, cat am fost la Bucuresti! Aici mi-au reusit de doua ori consecutiv, reusita 100%, deci grisul ma iubeste!
Ma iubeste si praful de copt si mixerul betty Crocker! Cu mixerul meu din Ro, daca bateam 7 albusuri riscam sa ia foc... Ei bine, aici am facut un chec pufos pufos, galben si frumos mirositor! Deci ma iubesc si praful de copt si Betty Crocker
ramona75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura Printre noile lucruri care imi plac aici: grisul ma iubeste! in viata mea nu mi-au reusit asa galuste frumoase, cat am fost la Bucuresti! Aici mi-au reusit de doua ori consecutiv, reusita 100%, deci grisul ma iubeste! Ma iubeste si praful de copt si mixerul betty Crocker! Cu mixerul meu din Ro, daca bateam 7 albusuri riscam sa ia foc... Ei bine, aici am facut un chec pufos pufos, galben si frumos mirositor! Deci ma iubesc si praful de copt si Betty Crocker |
mama Anka - da ce fel de chec faci tu acolo? vre-un pandispan ceva? 7 albusuri?
ca pe la noi checul are doar un singur ou - cam asa era reteta - 7 linguri lapte, 7 linguri zahar, 7 linguri faina, 7 linguri ulei, 1 plic zahar vanilat, 1 praf de copt, 1 ou - totul in tava de chec dupa mixare.
problema mea e ca nimic nu mai creste ca in tara - deci normal ar trebui sa-mi schimb si retetele.
plizzz - care ma ajuta si pe mine cu o reteta functionala de chec si inca cateva functionale si incercate de muffins - ca mie nici alea nu-mi cresc - nici chiar cu praful minune - caci praful de copt carat din tara l-am epuizat deja.
merci anticipat.