Sezatoarea canadiana (180)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

Ref intalnire: ramane la Centennial (intersectia rue Lake cu Rue Manuel), duminica 16 mai, la ora 11:00?

Fine with me!

Nu pot, dom`le, sa scriu de copilul asta bun si dragut dar care nu sta o clipa locului...

Delia, cum ii zice la lucrul ala, ce ma mir ca l-ai gasit pe kijiji! Call me, da inainte de 2.

Pupici
S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Monicuta of, imi pare rau de experientele tale cu gradinitele, si eu innebuneam in vara cand cautam, m-am pus pe liste din 2008, imediat ce-am nascut, si nimeni nu m-a sunat pana acuma! Deci s-au facut 2 ani. Adica, m-a sunat una singura la 7 dolari, in mediu familial acum recent, cand eu aveam copilul demult dat. E greu intr-adevar, eu ma consider norocoasa ca am gasit-o pe doamna asta a noastra. Avem o gradinita mare Montessori la doi pasi de casa, as insista si m-as duce in fiecare zi la ei insa stau in dubii, Patrick e tare multumit aici, consider ca atata timp cat e mititel e mai potrivit in mediu familial, nici nu stiu ce-as face daca m-ar suna sa ma cheme.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Monicutza, sa stii ca eu am ramas fara loc la 7 cad si inca platesc 30 + si pentru ca am fost pretentioasa. Locuri la 7 cad eu gaseam, am refuzat chiar si una privata , gen CPE, dar la 7 cad ca era pe margina autostrazii....( nu mai spun de una tinuta de haitieni care imi provoaca cosmaruri si acum, cu copii in garaj lipiti de ziduri , la 7 cad). Dar insa mi-am permis sa refuz nu stiu ce as fi facut daca eram, ca si tine, stransa cu usa.
Eu ce vroiam sa va intreb, dar voi sunati la 6 luni la gradinite?Ca unele va scot de pe lista daca nu sunati!!!! Eu tocmai am primit mesaj pe mail ca am fost scoasa de pe lista, pt. ca nu am sunat, de pe lista http://www.enfancefamille.org/_home.

Tu stii de lista asta comuna pentru Laval? http://www.monenfant.ca/_gmf_dispo
Chestia ca si Lavalul e mare, ca si Montrealul de fapt. Nu e usor sa gasesti aproape de casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

Ref intalnire: ramane la Centennial (intersectia rue Lake cu Rue Manuel), duminica 16 mai, la ora 11:00?

Fine with me!

Nu pot, dom`le, sa scriu de copilul asta bun si dragut dar care nu sta o clipa locului...

Delia, cum ii zice la lucrul ala, ce ma mir ca l-ai gasit pe kijiji! Call me, da inainte de 2.

Pupici
S

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Ii zice marchette, era printre cadrele alea pt batrani,am dat din greseala de ''obect''. Eu cautam de fapt scaun de masina pt soimita; asa mi s-au lipit ochii de britax, dar asa nu-mi permit sa-l iau nou . Mai cugetam, mai cautam. Scuze ca n-am sunat, acum am deschis laptopul. La noi sambata pica joia , si sotz e acasa o parte din zi, ceea ce ne permite sa mai avansam cu aranjatul prin casa. Te sun maine, oki?

Unde e parcul ala, ca eu pe gugal nu m-am lamurit, o harta ceva , va rog .

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Sa zic si eu cu gradinitele: in Ville st-laurent, am inscris soimita de tanara , din primavara lui 2009, la vreo 40 de gradinite. Si am sunat aproape lunar sa fac mise à jour. Normal ca nu am gasit loc, la cpe-uri ma refer, ca la $30/zi se gasesc locuri. Acum in Candiac, am luat-o de la capat cu sunatul, inscris pe net etc si am avut sansa sa gasesc o gradinita care se deschide in aug 2010, deci am prins loc. Cu $30 dolari pe zi, noroc ca mai returneaza guv o parte. Cam asta e, si eu am gradi la coltul strazii si tanjesc sa prind loc acolo, dar se pare ca nu anul asta.

Asa ca Anka, inscrie fata peste tot si daca ti se ofera loc in mai multe parti, alegi ce-ti convine.

Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Delia79 - uite adresa parcului: Centennial Park, 2983 Lake Road (vis-a-vis, ca asta-i un nr de casa, sa-l ai ca reper), Dollard-Des-Ormeaux.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Roxana, la teatru vin doar cu jumatatea, copilul ramine acasa cu bunica. Pe miine

Doloress, cred ca tu m-ai intrebat de rochita din poze, da, este cumparata din Mexic, am luat-o cind am fost la Chechen Itza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Delia, dar de ce iti era jena? Acum am realizat ca postezi rar si ultima data imi raspundeai pe unde te-ai mutat. Am o prietena care sta in zona, in rest eu nu prea trec de Dix30.
Dar poate la vara veniti cu totii pe la noi, ne cunoastem si noi mai bine.

zavalita e deja pe tarim canadian...

Born to shop, forced to work.

Mi-ar face mare placere sa te cunosc

Pozici Sofia botez
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

De abia astept sa ne vedem maine la teatru.
Sper sa dam una de alta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

ciao fetele...am arrivat in sfarsit. calatoria a fost obositoare rau- nu mai stau in viata mea la geam,pana la urma am avut bagaj de mana si n-am mai iesit prin londra sa ne plimbam .

am aplicat deja la toate actele si pt cont si azi iesim sa exploram orasul pe cont propriu.

pentru intalnire din parc(nu stiu daca eram prevazuta in schema) nu stiu ce sa zic, inca nu m-am dumirit cum e prin oras si deocamdata sunt siameza cu sotul .
la film eu as veni cu majoritatea, dar as vrea pe timp de zi...eu nu conduc inca si cum am mai spus inca nu cunosc orasul.

Mergi la inceput