Sezatoarea canadiana (180)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia
Am terminat amindoi sesiunea trecuta cu A si A-... si ieri a inceput din nou scoala. Dar vine ea vacanta mare!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Felicitari Nelia pentru rezultate ! Si eu reincep de maine seara, S. s-a culcat de la zece in seara asta, cica sa fie odihnit maine cu copiii

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Multumesc pentru complimente Antonia este foto modelul meu, imi place sa-i fac poze...

Dana, locul este intr-adevar superb, a fost cea mai frumoasa vacanta in sud pina acum. Este adevarat ca si pretul a fost ceva mai mare decit plateam noi de obicei in Dominicana. Sint sigura ca iti va place...Mincarea a fost extra, plaja superba, hotelul, serviciile de nota 10, ce mai, asa acum am mai scris, a fost o vacanta perfecta . Legat de sutien, nu, inca nu imi cere, are evident toate costumele cu si se mai fandoseste si le pune, dar ii explic ca mai bine se bronzeaza acum uniform, ca mai tirziu va fii mai greu...

Simi, unde o trimit pe Alice, in Romania?

Nelia, felicitari si de la mine pentru notele bune Tot asa sa fie pina la absolvire...

Vineri 7 mai mergem si noi la teatru. Cine mai vine? Poate ne zicem macar buna seara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanagabriela

Vineri 7 mai mergem si noi la teatru. Cine mai vine? Poate ne zicem macar buna seara

Oana, mama lui Antonia

Cum sa nu, poate chiar blocam un rand pentru Sezatoare Sau poate ca nu, ca sa nu vorbim in timpul spectacolului. Eu vin cu o prietena si mai stiu ca vine Roxana cu Seba. Din ce s-a mai scris aici, mai vine Ione si Cassandra, si parca si Nelia ?!
Abia astept, am fost asa dezamagita cand s-a amanat, dar pica bine, asa cadou de terminarea sesiunii de iarna.

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Voiam sa mai adaug ceva pentru Anka, din experienta sotului, rezultatul e negociabil Vorbesc serios, pe el voiau sa-l pice, nu stiu exact de ce (e clar ca ei se asteapta sa conduci ca un incepator, stopurile trebuie accentuate, sa te asiguri de nu stiu cate ori), si la sfarsit, cand iti spune ce ai gresit el s-a luat in gura cu ei, ca nu e adevarat ca el a facut foarte bine, ca sa mai faca o tura Si pana la urma, l-a mai pus sa faca o parcare laterala la care e super meserias, si i-au dat examenul. Asta si pentru ca ai voie sa gresesti cate ceva, el cred ca era border line.

Bafta la examen, permisul aici e vital, poate ca in centru mai ai cu ce sa te deplasezi, dar daca ajungi la periferie, si cu copii, servici, nu ai incotro, trebuie sa mergi cu masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Anka eu sunam intai, stabileam o intalnire si mergeam apoi sa vizitam. Peste ei mergi deodata la astea mari, care mai au de obicei si o secretara ceva care iti poate raspunde la intrebari. In general la cele in mediul familial mergeam sambata sau duminica sau dupa-amiaza cand nu erau copii, asa stabileau ele intalnirile, probabil sa aiba mai mult timp de discutie. Sa nu te agati numai de cele la 7 dolari, sunt si gradinite bune la 25-35 de dolari si guvernul iti da o parte din bani inapoi, noi platim 25 pe zi si guvernul ne da inapoi pana la 10 pe zi, deci vreo 15, in patru cecuri pe an, cate un cec la fiecare 3 luni. Si gradinita asta nu se compara cu gradinitele la 7 dolari pe care le-am vizitat, aici e super.

Diana deci tu ai varianta muddy de tauras! Asa imi plac si mie, mi-a zis o mama in parc mai experimentata ca e o faza, si fata ei pe la 2 ani nu suporta sa se murdareasca si acuma la 3 ani nu o mai scoate de prin balti si noroaie.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DIANA - m-ai distrat cu examenul sotului tau

MIKI - multam de link. ma pun pe studiat. Pana acum nu am prea cautat, vreau sa vad mai intai la ce scoala o sa mearga Eliza, daca ar fi aproape, as cauta si gradi pe acolo. Dar daca e departe, clar gradi trebuie sa fie langa casa, si tot asa...

Chestiunea cu interfonul mi s-a intamplat si la 2 gradinite mari, dar poate era din cauza locatiei,... Una avea usa direct spre strada, nu avea curte, poate de-asta era totul inchis si pecetluit....

DOLORESS - mi-a mai spus cineva acelasi lucru legat de calitatea serviciilor de la gradintele la care platesti mai mult. Iau in calcul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Noi am fost foarte multumiti de calitatea serviciilor la gradinitele de 7 cad.
Si am avut comparatie gradinitele particulare din Ro: Arc-en-Ciel, Accorns.

As lasa gradi la mai mult de 7 cad, ca ultima optiune.

Vezi ca se merge (si) pe recomandari ca sa intri in gradinite. Si in perioada asta se fac reinscrierile pentru la anul.
Eu daca as fi in locul tau, as inscrie fetita pe liste la mai multe (toate) gradinitele din zona.

Asa am facut anul trecut, si in final, am avut de ales intre 2 gradi.

Oana, vazut pozele.
Superb fotomodelul,si super vacanta.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Oana foarte frumoase pozele. Nu mai zic de fotomodel! Maine o iei si pe Antonia? Poate avem timp si de o vorba, doua!

Anka succes cu gradinita. Si eu zic incerci la cat mai multe, nu se stie de unde sare iepurele pana la urma. Mai bine sa ai de ales.

Ione am vazut ca majoritatea prefera vineri pentru SATC, asa ca eu renunt si o sa merg altdata, nu-i bai.

Ref intalnire: ramane la Centennial (intersectia rue Lake cu Rue Manuel), duminica 16 mai, la ora 11:00?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Ione sterge-ma si pe mine de pe lista, ca am ramas singurica sambata . Eu nu am nici o sansa vineri, ca sotul are curs sambata si clar va avea teme, deci nu poate sta cu copii. Iar pt joi nu sunt sigura, dar s-ar putea sa nu pot asa ca cred ca ma aranjez cu Roxana si poate cu alta fata care nu poate la premiera si facem SATC reloaded. Ce zici, Rox?

Anca eu nu am ce sfaturi sa iti dau cu gradinitele, ca inca mai trag si acum, cu copii la 2 gradi diferite, casa in Laval si gradi in Montreal, cu CPE la o aruncatura de bat de casa si fara loc. Si pe deasupra si cu copii inscrisi pe toate listele posibile din primavara lui 2008 si nu m-a sunat nimeni pana acum . Dar lasa ca incepe Alex scoala anul viitor, traiasca sistemul quebecos de incurajare a natalitatii si (ne)suplimentare a locurilor subventionate in gradinite de stat si incurajarea gradinitelor private, a persoanelor dubioase, cu culoarea pielii cat mai inchisa, cat mai murdare posibil, cu franceza-arabo-indiano-hawaitiana de balta, cu 9 pouponi plangaciosi intr-o camera intunecoasa de apartament, sufocant de calda, toti legati in scaune/balansoare... horror (pentru cine vrea sa stie, asa au fost primele 2 luni de gradinita ale lui Alex, in timp ce eu nasteam printesa)

Nelia felicitari pentru rezultatele la scoala

Oana am vazut si eu pozele... superba Antonia

Cristina unve face Ancuta balet? Stii cunva cand de pot face inscrieri in viitorul apropiat?

Fetelor ce imi recomandati ca activitati pentru copii de 3 si 4 ani pt vara asta? (in afara de innot) Stiti cumva cand se fac inscrieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Monica, Anca a facut balet la Centru Comunitar din St-Dorothée.

Uite, pe site-ul primarieri, de care Birou Municipal apartineti, si vezi cum e cu inscrierea la activitati.
http://www.info.ville.laval.qc.ca/wlav2/wlav.page.show?p_id=205

Ptr. vara, nu e o oferta asa mare de activitati, ca la cele centrele comunitare sunt profesori benevoli, care isi iau liber vara.

Anca merge cu gradinita la Petit Gym, o data pe sapt.
www.lepetitgym.ca

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput