Sezatoarea canadiana (180)
Raspunsuri - Pagina 5
cge spune:
Noi suntem intr-o perioada aglomerata, si vor urma altele si mai aglomerate pana la vacanta de vara.
Asa ca nu am cum sa semnez prezent nici in parc pe 16mai, nici la SATC cand o fi.
Data viitoare nu mai lipsim, o sa ne vedem atunci cu Anka si Zavalita.
"La Multi Ani" sarbatoritilor din ultima perioada.
O zi buna in continuare,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
delia79 spune:
Un calduros La Multi Ani!! copiilor taurasi, sa fie sanatosi si frumosi si norocosi . Si eu cu tauras in curte , respectiv sotz, plus o gasca de prieteni.
Oana, fetita ta este superba! Si peisajele, wow! Asa-mi vine sa plec si eu...... dar nu anul asta.
As veni si eu la intalnirea din parc, ma duc sa citesc in urma sa vad cand e, dar am inteles ca duminica, ceea ce face posibila participarea noastra.
Simonna, merci ca n-ai postat ce am vb noi ieri , am stat cu un stres..... Oricum, s-a rezolvat azi, de pe kijiji . Eu sunt o mare timida si n-am avut curaj sa intreb daca are cineva pe-aici un pre-mergator.
Fetelor care au dat info despre examenul auto le multumesc si eu. Cu spuneam mai demult, ca o (ultima) gainuta, am si eu examen in iunie, so.... imi salvez tot ce pot ca si info. Eu as vrea sa dau ori in rive sud (unde am rdv deja) ori in dorval. Anka, bafta la examen!
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Podeanu spune:
oana, superbe pozele.Antonia nu-ti cere sutien (inca)? A mea cum a crescut mai maricica ii era tare rusine sa stea fara, chiar daca insistam ca nu are ce ascunde.
Mi-ai facut pofta si mai rau, ajung si eu pe acolo in curind.
Delia, dar de ce iti era jena? Acum am realizat ca postezi rar si ultima data imi raspundeai pe unde te-ai mutat. Am o prietena care sta in zona, in rest eu nu prea trec de Dix30.
Dar poate la vara veniti cu totii pe la noi, ne cunoastem si noi mai bine.
zavalita e deja pe tarim canadian...
ankalaura spune:
Da, si eu ma gandeam azi la Zavalita, daca o dormi la ora asta
Fetele, despre gradinita, stiu ca acumc eva timp cand spunea nu-mai-stiu cine ca a luat gradinitele la rand cu telefonul, mai multe ati sfatuit-o sa se duca peste ei, ca la telefon nu se rezolva nimica.
Acuma, eu m-am dus peste vreo trei. La una am nimerit prost, tipa era amabila dar in urma cu programul, asa ca nu am vazut mai nimic si nici mare lucru nu am inteles, in sensul ca era asa stresata ca e in urma cu programul zilei, incat nu am apucat sa intreb nimic, doar am luat nr de telefon si p-aici mi-e drumul.
La urmatoarele doua, erau usile incuiate si no dor bell, iar codul de la interfon nu era trecut nicaieri.
Asa ca ma intreb, nu e totusi mai indicat sa ii abordezi la telefon?
La prima gradi la care m-am dus era tot inchis, dar am butonat aiurea si se pare ca pe undeva el a sunat, dar nu unde trebuia, ca cineva a deschis usa, dar nu persoana in cauza...
mikiion spune:
Anka era vorbe de institutii, nu de gradinite in mediu familial. Nimeni nu o sa-ti deschida usa asa la necunoscut......In institutii, in mod normal, nu intri direct peste copii. Ci dai de directoare sau secretara. Mai simplu e sa cauti educatoarele prin parc si sa intri in vorba cu ele.
Incearca si pe magarderie.com
Du-te la centrul oordonator de la tine din cartier si cartierele alaturate.
Uite , le gasesti aici: http://www.mfa.gouv.qc.ca/fr/ministere/services-outils/localisateur/Pages/index.aspx
In zona ta ar fi asta: BC - BC GAN UNIFIÉ
2550 , chemin Bates, bureau 107
Montréal, QC H3S 1A7
Tél. : (514) 735-5593 poste #12
Télec. : (514) 735-2093
si BC - CPE DU PARC
1005 , Ogilvy
Montréal, QC H3N 1P6
Tél. : (514) 278-6125 poste #221
Télec. : (514) 278-2112
cpe-parc@qc.aira.com
Daca nu intelegi cum stau lucrurile scriemi un mail
mamaana spune:
3 minute a durat de cand am terminat de spalat toate geamurile de la casa pana a inceput ploia
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delphin Poate intereseaza pe cineva, job-uri: http://www.santemontreal.qc.ca/fr/emploi.html |
Multumim mult, pt mine e foarte util!!!! Fac cinste babana daca gasesc ceva de lucru via sante mtl. Eu caut pt sept, dar deja incep sa simt presiune, stiu ca piata e slaba......
merci inca odata
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Nelia pai taurasii sunt gospodari, al meu de la 1 an si ceva isi duce vasele la chiuveta, toata ziua vaneaza scame prin casa, spala pe jos, matura, in fine, eu incerc sa-l mai temperez, vreau si eu un copil din ala care se baga in mocirla si se murdareste tot din cap pana in picioare (asa eram eu) insa nu, e foarte simandicos. Mami de pitic Patrick (29.04.2008) |
Ti-l imprumut pe al meu sa vezi cum e sa speli minim doua randuri de haine pe zi, sa aiba tot timpul unghiile murdare de la pamant, etc. Sora-sa e muta de admiratie cand il vede cum se joaca cu dump-truck-ul cu pamant, asa ca ma asteapta vremuri destul de muddy
A, si cu scuipatul te-ar ajuta partial, el scuipa dar dupa ce inghite pasta
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain