LMA Novus! Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *202*
Raspunsuri - Pagina 9
Monnvas spune:
Floric, Dyana - pe mine ma umfla plansul cand vad/aud asemenea specimene. Si e rau ca nu-s in stare sa apar omuletii aia nevinovati.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
dyana27 spune:
neatza; sa va servesc o calda si buna??? sau un ness rece rece??? eu merg pe varianta 2 si-mi savurez nessul cu mutzu in leagan, ca iar l-a ochit cum a facut ochi.
saby pai cand va hotarati sa veniti in moghioros da-ne un semnal si poate strangem gasca mai mare sa ne jucam in voie cu mutuneii;
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
offfffff, chiar asa liniste e pe aici de cateva zileeeeee???????? nu mai aveti timp de nimiiiiiic????? mai dadeam si eu un F5, asa in trecere pe langa calculator, in zboruri prin casa.... acuma ma simt parasita rau de tot cu 2-3 postari pe zi; dar aia e, vremea frumoasa, copilasi alergaciosi prin parcuri, stiu cum e, ca si noi iesim in 2 ture afara de cate 2 ore, sau chiar mai mult; singura poarte nasoala e ca afara e prea stimulat ca sa manace, dar mai incercam; oricum, nu stiu cat o sa se poata sta mult afar la pranz, ca deja au inceput caldurile si arde soarele; am trecut la cremite de soare cu factor 50, am niste testere de la Avene, cu apa termala in ele, sa vad daca-i merg
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
ramona7575 spune:
Las` Dyana , ca am ramas amandoua, eu nu ies afara daca bate vantul, Stef inca mai ai antibiotice dar se simte excelent .
Din seria "ce nazbatii a mai facut mama lui Stefan" azi dimi, chioara de somn, fara sa aprind becul la baie, m-am spalat pe dinti cu .... crema de epilat , am confundat tuburile, erau amadoua in acelasi loc si au aceeasi culoare. Uite asa mi-am epilat si dintii
Va pupic !
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 Din seria "ce nazbatii a mai facut mama lui Stefan" azi dimi, chioara de somn, fara sa aprind becul la baie, m-am spalat pe dinti cu .... crema de epilat , am confundat tuburile, erau amadoua in acelasi loc si au aceeasi culoare. Uite asa mi-am epilat si dintii |
hai ca m-ai binedispus pe ziua de azi
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume
dannnah spune:
Neatza fetelor!
Nici noi nu iesim afara decat dupa prima tura de somnic si gustarica...adica pe la 11.30. Adevarul e ca nici eu nu ma adun la prima ora.Pana beau cafeaua, mananc micul dejun...Ufff, si ce-as mai dormi! Daca ma intrebati pe mine, singurul lucru ce-mi lipseste de cand o am pe Mara sunt orele de somn de dimineata. De cand ma stiu am avut probleme cu trezitul
Oare trebuie sa-i dam deja cu crema SPf?
Va trebui sa caut ceva creme speciale ptr ca de cateva zile am aflat ca Mara are dermatita atopica, i-a aparut o eczema pe obraz, o pata rotunda de piele aspra. Cica de la lapte de vaca sau albus de ou (am inceput sa-i dau din amandoua in ultimele 2 saptamani). Asa ca a revenit la laptele formula - pediatra zicea ca pana la 3 ani ?!?! Eu nu inteleg, laptele de vaca e diferit de iaurt, branzica, smantana...ca din astea ii dau de mult timp si nu am avut probleme! Asa ca de acum trebuie produse dermo-cosmetice speciale...Adevarul e ca de cand am revenit la formula i s-a atenuat eczema. Asta inseamna ca toata viata se va feri de lapte?
La noi de cand a implinit 1 an parca se tin lant problemele: am avut bubite pe corp, apoi mucisori, apoi diaree, acum eczema asta!
Ma duc sa-mi fac si eu o ceasa mare cu cafea ca a adormit gaza!
Mara
Bebelusa Mara 23 martie 2009
Gianina34 spune:
buna dimineata,
dyana - m-am infipt eu in cafeaua fierbinte (sa nu cumva sa se raceasaca, nu de altceva) ca tot m-a cam batit briza dimineata
m-am bucurat mult de bebelusii mergatori
imi pare rau de "peripetiile" de prin parcuri
in parculetul meu de langa bloc suntem singurii bebelusi care nu mancam iaurt cu fructe si pufuleti; bine-nteles ca toata lumea se ofera sa-i indese micsunicii in mana si eu nu mai stiu ce pretexte sa gasesc sa-i refuz totusi politicos (desi balerina mea se cam uita lung si cred ca ar vrea); ca sa nu mai spun ce limbaj au mamicile si bunicile
dyana - felicitari pentru atitudine vis-a-vis de inundatie (vrei sa fii vecina mea)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
Gianina34 spune:
dananah - legat de dermatita atopica: si noi folosim produse speciale iar acum nu mai avem nici o urma (de fff mult timp) si cred ca cel mai mult a ajutat tratamentul homeopat de desensibilizare - a fost cam greu de tinut timp de 2 luni cu scheme pe zile/ore... insa rezultatul e pe masura Iar noi ajunsesem rau tare: cam jumatate din suprafata corpului a fost atinsa de dermatita atopica
am intrebat si de cremele cu factor de protectie solara - trebuie cel putin 50 si sa respectam si timpul de expunere; nu am cumparat inca insa tot spre gama avene (sau poate yves-rocher de unde am si celelalte cosmetice pentru ea)
avem 1 anisor
dannnah spune:
Gianina34 - ce produse ai folosit?
Eu dupa ce am stat jumatate de ora in fata rafturilor la magazin - normal ca am luat ce nu trebuie...Am luat Mustela Stelaprotect, dupa ce vanzatoarea m-a aburit ca nu exista altceva pentru fata de la Mustela...normal ce am vazut-o in alta parte dupa aceea
Acum imi pare rau ca nu am luat trixera(avene)... Sunt multe, de la Ivatherm, Aderma, Uriage...tu ce ai folosit? Mie imi trebuie doar ptr fata. Deci mi-ar trebui ceva lotiune de spalat (sau un sapun special) si o crema de fata. Nu i-as lua si ptr corp...
Eu iau deciziile astea de capul meu, dupa ce pediatra mi-a recomandat e crema cu hidrocortizon...am cicit ca nu e indicat la copii mici. Dermatocosmeticele astea nu le recomanda nimeni? Am vb tot ieri cu un prieten dermatolog si a zis ca nu trece de la ele, ca trebuie aplicat ceva medicament. Eu as incerca cu ele prima data.
Mara
Bebelusa Mara 23 martie 2009
Gianina34 spune:
dyana - apelez la tine ca ti-am retinut peripetiile cu mutzu-scump:
aseara camd am ajuns acasa am intrat in fibrilatii cand am gasit micsunica super maraita si cu diaree pe-deasupra - asta cred totusi ca nu e de la un microb ceva ci de la magiunul de prune dat ailalta seara cam pe stomacul gol(ca nu a vrut nimic sa manance si era tare constipata) si de la 2 pere mancate ieri dimineata + supozitorul cu nurofen pe care-l suporta tare greu
ieri a avut 2 scaune mai lichide si apoi 2 mai intremate dar tot molicele si la toate astea se adauga dureri fff mari de burtica
i-am dat 1/2 plic de smecta aseara (dupa acesta ainceput sa faca scaunele un pic mai legate dar tot a facut de 2 ori)) si inca 1/2 dimineata
am trecut pe supozitoare cu paracetamol la care am constatat ca nu mai protesteaza
peste noapte nu a facut nimic
dimineata am lasat-o cat de cat linistita
i-am dat sa manance cereale fara lapte cu orez si roscove de la nestle si in mod surprinzator le-a acceptat (probabil ca de foame
)
la pranz are legume (80%morcov)+ orez fiert+carnita iar la 5 branza facuta cu pastile + morcov+paste cu orez
cu manca mar copt, banana
ceaiul il refuza, bea doar putina apa cu lingurita
ce sa mai incerc?
daca va continua si azi musai ii duc o proba la laborator insa sper sa nu fie cazul
avem 1 anisor