MONTIGNAC (138) ... STIL DE VIATA, NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
brindusik spune:
pff andanii cand eram si eu happy ca impart biciul cu monn...mi-ai taiat macaroana
dar asta e sefu e sef..cu monn planuisem un id de "administrator" ca sa nu trebuiasca sa se ocupe un singur om de tabele etc etc...si daca de acu te ocupi iar de tabel tu io propun sa scoti zanele alea si numele care nu au mai dat semne de viata si sa punem povesti de "succesuri"
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
maya_m spune:
imi place de tine ANDANII ai revenit in forta
mie una imi place prima varianta pe care ai expus-o curata si coloratain ce priveste masuratorile io zic ca n-are rost ..scapam tabelul de IMC-uri si le incarcam cu altceva..sa vedem cum voteaza si celelalte montignaceNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
brindusik spune:
maya ashea faci ai?...TE RENEG.......nu mai esti sufletu meu pereche..in loc sa plangi pentru mine ca mi s-o luat biciul inainte sa-l primesc..TU...TU...BRUTUS...te aliezi cu adversaru
trecand la chestii mai serioase..meniul de azi:
G:banana
MD: lapte cu fulgi
G:lapte cu nes, saratele si o portocala
P:(care azi o fost in locul cinei la 5) omleta cu brinza , ceapa, si muschiule+salata verde
G:4 capsuni
C: rontai la niste saratele..as i speak
puisorul spune:
Andanii, ce ma bucur ca ai revenit .Nici nu putea fi vorba despre tine, dpdv meu de vedere tu ai fost sufletul topicului de un an jumate de cand tin monti . Si mie imi place prima varianta de tabel, e mult mai aerisita si usor de urmarit. Spor la sport si welcome back
Brandusik, pai banane papi tu ?
Maya, eu zic ca sunt lipidice si se pot manca la orice masa. Merg si ca si gustare dar mai bine la o masa de sine statatoare.
Azi-dimineata nu eram la curent cu preaminunatele reduceri de salarii si pensii. Aseara dormeam la ora 9 alaturi de pitica dar din nefericire m-am lamurit azi. Din fericire noi lucram in sectorul privat dar oricum ne va influenta aceasta scadere de venituri. Plus ca tatal meu e pensionar,mama somera si tot eu trebuie sa ii ajut
Noapte buna si un weekend frumos
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
puisorule...io trebuia sa dau cu biciu..nu sa primesc ..am mancat una pe stomacu gol la 7..ca dupa la 9 abea am avut laptele cu fulgi..
nu obisnuiesc banane...da decat tampenii..asta macar e o meandra de a mea care arar pot sa mi-o fac
mooooon ce-i cu tine de nu spui nik azi??tot supi esti?
maya_m spune:
BRANDUSIKO draga sufletu' meu pai daca asa drag ti-e biciul si io te reneg pe tine ca io's'' fara violenta, pace si cadenta ,cine nu mai poate un picior la spate''
PUISORULE merg pe mana ta si a BRANDUSIKAI si incerc si io maine sa vad ce-a iesi ca stau cam rau la cap.retete monti reusiteNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
maya_m spune:
BRANDUSIKO si de la mine...tot pt. banana
nu-i rea senzatia..NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya_m BRANDUSIKO draga sufletu' meu pai daca asa drag ti-e biciul si io te reneg pe tine ca io's'' fara violenta, pace si cadenta ,cine nu mai poate un picior la spate''PUISORULE merg pe mana ta si a BRANDUSIKAI si incerc si io maine sa vad ce-a iesi ca stau cam rau la cap.retete monti reusite |
bine maya vroiam sa te iert ....da nu se poate ashea...ma si biciuiesti dupa ce spui ca nu esti cu violenta
chiar iti recomand saratelele...is bune rau...nu se simte neam ca-s facute cu tarate...sigur o sa le placa si alor tai asea ca poti face portie mai mare...nu recomand dupa cum am spus asa mult unt cum scrie acolo..cred ca 100g la dublu cantitatii de faina e de ajuns daca pui cantitate de smantana pentru gatit mai mare ...dupa ies de
ninha spune:
Si mie imi place prima pagina din exemplele lui Andanii, si nu vad cum ar impiedica asta ideea voastra, Brindushik, de a lucra toate la tabel.
Putem sa updatam toate si sa pastram tabelul aerisit, nu?
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
ninha spune:
Andanii, sala la care merg eu se numeste Tonik gym, e pe Bucovinei, pe langa pizzeria Giovanna. aerobic e numai dupa amiaza, de la 17:30, iar fitness toata ziua, pana la 12 noaptea. Mie imi place acolo, si e si destul de ieftin, prin comparatie cu altele.
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image