MONTIGNAC (138) ... STIL DE VIATA, NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 10
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii Cum vi se pare inceputul , am sters din ele putin, parca e mai fain asa aerisit putin nu ??? sa pun si data ???? ce sa mai punem in lista ??? cu fetele de jos ce facem ???? sterg si las doar activele ???? |
eu zic sa pastram si data.
iar cu fetele care nu mai sunt active, oare nu se poate sa avem doar un link pentru ele ca grup?
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
brindusik spune:
ninha venise monn cu ideea sa punem link la un capitol mai vechi unde erau in lista cea veche
si mie imi place ashea aerisit...insa mi-ar placea sa fie pusa si data la care am inceput lupta cu sunculita
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Monnvas spune:
Raspund prezent la apel! Bizilica (am un proiect de terminat, cursuri, cooking etc.) si suparici si nici nu ma simt prea bine, cred ca totusi imi cam lipseste painea din alimentatie, am o aciditate care nu trece cu nimic. O sa fac maine niste wasa, daca nu gasesc de cumparat.
Andanii unde-s povestile? Ai fost simpatica cu . Da' cred ca meritam si eu o , nu doar Ninha.
Ce ma bucur ca ati propus simplificarea tabelului! Daca o ceream io mi-era sa nu ma credeti puturoasa. Votez si eu pt out IMC; la fete as putea inlocui cu o iconita mai mica si sa le scriu cu corp de litera mai mic, nu le-as elimina chiar de tot.
Pt userul comun inca nu am primit validarea moderatorilor. Astept. Ar fi ideal asa ca am imparti biciul si tabelul mai multe (Anda, Brindusik, poate si Maya, nush...)
spor la dat jos shunculitzele!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Somleac spune:
Buna dimineata,
mam trezit devreme sa-mi fac trebile ca azi avem program incarcat. Alex are concurs de inot, apoi o zi de nastere.
Pentru ziua de ieri merit biciuiala maxima. Am mancat 2 gogosi si jumatate cu magiun . Am venit cu copii de la casa si o vecina ne-a facut gogosi. Miroseau atat de bine si mie imi era atat de foameca nici macar nu am incercat sa ma abtin. Pur si simplu mi-au paralizat vointa, poate m-au hipnotizat, cine stie.
Pentru azi nu stiu meniul ca deocamdata le-am facut la copii interzise.
Eu sunt de acord cu orice aerisire in prima pagina. Astazi primesc si eu cantar, asa ca sa vedeti porci la mine.
Ninha, multumesc de incurajare. Eu merg la aerobic de 2 /sapt, acum mi s-a schimbat putin programul si as putea suplimenta cu o zi. Sunt suparata ca oricat ma straduiesc muschii de la burta sunt cam praf. Si cel mai rau e ca arat mai rau mai slaba decat cu cateva kg in plus.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
puisorul spune:
Somleac, eu cred ca daca faci sport tot se mai aranjeaza si burta un pic. Ca noua nu va mai fi, dar no, la ce copii frumosi ai oleaca de burtica ce mai conteaza
Moni, te mai induri sa mai pui o data reteta de biscuiti . Daca ai avea si o poza cu ei ar fi super
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
ce liniste e azi pe aci
meniul meu de azi... o fost unu dezorganizat si fara mese principale:capsuni, saratele(ultimile), mar, portocala, ananas, migdale crude, caise uscate, si 2 felii de paine de tarate cu tocana de legume
maine sper sa am un meniu cum trebe...am facut supa crema de legume cu afumatura si mai am maine in program ceva fasole verde la cuptor cu carne de
Monnvas spune:
Puisorule, asta e reteta neadaptata copiilor:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16599/Biscuiti-cu-cereale/
Am postat ieri de pe userul comun, da' vaz ca inca nu mi-a aprobat niciun moderator mesajele
Am si eu saratelele la cuptor
(7.03.2009)
brindusik spune:
monn nu-mi mai zi ca deja imi faci ..nu cred ca o sa mai fac curand...
si nici painea de tarate...nush daca e din motive de rusi...sau..saptamana asta am pus un kg...fara sa mananc prostii...singura chestie care am mancat-o diferit fata de obicei is icrele cu paine de tarate(ma gandesc ca e buna painea asta insa nu combinata cu asa multe lipide...icrele avand destul ulei)
ashea ca sapt asta sper ca nu abateri nu nimic..nu era de ajuns ca dadeam cate un gram pe zi...acum am mai si pus
Nicoleta spune:
Meeey, eu sunt activa!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
Monnvas spune:
Nicoleta, si eu sunt activa era doar o mostra de tabel, adicatelea numai ca sa ne arate formatarile, numele persoanelor cred ca le-a pus aleatoriu.
Mi-au iesit cam sarate saratelele
Andanii, am uitat sa-ti multumesc pt vizita si commenturi
(7.03.2009)