MONTIGNAC (138) ... STIL DE VIATA, NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 11
brindusik spune:
monn si mie...ca pusei urda...si nush cum vazusem acole pe site linguri in loc de lingurite..si am pus 3 linguri de sare..nu au iesit extrem de sarate ..dar deajuns sa se numeasca "saratele"
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Monn, multumesc de reteta dar deja facusem alta reteta. Daca va intereseaza pt pitici o reteta delicioasa de biscuiti http://www.petitchef.ro/retete/biscuiti-integrali-de-ovaz-galletas-integrales-de-avena-fid-785953. Imi plac mai ales ca sunt fara unt si zahar.
Brandusik, din cate stiu eu urda nu e monti. Fetele de pe culinar ziceau ca e facuta din zer si deci nu e monti deloc.
Nicoleta,activa cum? Hai si cu detalii
Ieri am facut din nou briosele aperitiv pt pachetul de servici plus wassa in care de data asta am pus germeni de grau uscati, faina integrala de ovaz si susan.
Mon,pt varianta finala din tabel pe mine sa ma treci cu greutatea tinta de 52( adica greutatea actuala). Asta a fost targetul de la inceput si se pare ca mai mult de atat nu voi slabi
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Brandusik, din cate stiu eu urda nu e monti. Fetele de pe culinar ziceau ca e facuta din zer si deci nu e monti deloc. |
puisorule..nush ce sa spun...singuru site unde vad chestia ca urda e nashpeta ca e facuta din zer e site-ul femeii aleia Gabriela Man..care personal nu-mi place ce idei are...
ashea k am dat google si am cautat Ricotta cheese(urda).. e luata ca fiind ok de mancat...acum pe cine sa cred ? pe tipa asta sau ce gasesc pe net(pe site-ul lu monti nu e pus asta in tabel)
tot ce am gasit scris de ricotta gasesc la mancaruri cu low glicemic index..si am gasit si explicatia la monti pe site...majoritatea astea care desi au indice glicemic mic au un indice insulinic mare(ca mai toate lactatele integrale)...insa monti nu le interzice (ca am stat o ora dupa ce mi-ai spus puiosorule sa cercetez problema)
Somleac spune:
Mai fetelor ma bagati in boala cu biscuitii, saratelele si briosele voastre.Cand aveti timp? Eu n-apuc sa gatesc nici minimul necesar.
Ieri am avut abatere din nou , o felie de tort.
Mi-am amintit ca am cantar la platforma wii, asa ca voi veni si eu la raport, probabil cu mult kg in plus fata de ultima trecuta in tabel.
Cand e raport?
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Monnvas spune:
Somleac, cu 4 pici cred ca nici noi n-am avea timp de saratele Raportul e luni strangereeaaaaa!
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Puisorule, sunt oarecum asemanatori si cred ca si la gust vor fi. Cat despre tabel... vrei sa-m sufli rubrica "Montignace finaliste", huh?
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Pt montignacele capitaliste, sa va zic ultima mea descoperire:
Exista niste magazine de desfacere in Bucuresti ale unei stane din zona Sibiului. Unul e pe Mosilor, intersectie cu Carol, celalalt pe Stefan cel Mare, vizavi de Colentina. Ala de pe Mosilor termina marfa in cateva ore, pe Stefan mai gasesti. Am luat de colo unt de casa, galben, nu alb, ca ala din supermarket. Aveau o smantana galbena de oaie si bivolita, groasa de ziceai ca e unt (tipul mi-a zis ca o clienta a vrut sa frece smantana cu usturoi si cand a bagat mixerul... i-a iesit unt ). Am mai luat o telemea de vaca f putin sarata si gustoasa. Aveau telemea si cas de oaie, de vaca, de capra si mixuri. Io am mai luat si niste branza de burduf, vaca si oaie, f buna, nu f sarata. Preturi nici prea-prea, nici foarte-foarte, adica in jur de 20 lei kilul de branza (telemeaua mai ieftina, casul cam 25). Aveau si urda si lapta "vrac", adica te duceai cu sticla si iti puneai din butoi f gustos (zice mama, ca io nu beau lapte). Io am luat cu 13 lei kilul o telemea de oaie sfaramicioasa, numai buna pt saratele. Si au si smantana de vaca de-aia de poti face frisca din ea...
Au si mezeluri, dar n-am incercat, desi aratau bine, noi suntem fani branza.
Ce m-a distrat: pana si vanzatorii erau sibieni, vorbeau o ardeleneasca de-aia nedisimulata , si f amabili, iti dadeau sa gusti, aveau rabdare.
(7.03.2009)
brindusik spune:
monn si ti-au dat si spaga sa le faci reclama printre fumeile montignace ai?
puisorul spune:
Moni, te las pe tine prima .
Brandusik, poate sa fie cum zici tu. Dar Montignac zice ca toate branzeturile sa fie cat mai uscate si scurse de zer. Ori urda e facuta din zer deci are lactoza nefermentata.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Brandusik, poate sa fie cum zici tu. Dar Montignac zice ca toate branzeturile sa fie cat mai uscate si scurse de zer. Ori urda e facuta din zer deci are lactoza nefermentata. |
puisorule unde ?cand?cum? nu stiam asta cu uscata si scursa de zer unde scrie ca pana acum nu am stiut asta neam...si abea incepuse sa-mi placa urda