MONTIGNAC (138) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Maya, felicitari!! Fu un an de Monti serios? Cate kg ai dat in timpul asta? la ceta ai ajuns? Cate vrei sa mai dai jos?

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

uite-ma tot eu cea veche, cu aceleasi kg, fara timp ca piticu incepe sa mearga si ma frange de spate, iar putinul timp liber il petrec invatand pentru niste amarate de examene uracioase pe care le am in iunie.

iertare ca nu scriu la obiect cu conspect cum se cuvine, credeti-ma pe cuvant ca am citit si va citesc in continuare, insa nu cred ca o sa mai am timp curand sa scriu mai mult...sper dupa examene.

intre timp as vrea sa ma bag la o dieta hipocalorica, ca sa urnesc cantaru ca nu merge nicicum, cat de greu va fi sa revin la monti dupa?

va pup!

Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Catalishka
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Baietelul tau e nascut in aceeasi zi cu mine

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

SOMLEACinseamna ca mi-am atins scopul

NICOLETAnu pot zice ca am tinut monti la sange,am avut abateri destul de dese..dar altfel nu cred ca rezistam atat de mult timp pt. ca sunt mare..eu sunt multumita ,am scapatDEFINITIVde 35de kg... sunt hotarata sa nu mai ajung niciodata unde am fost-adica la 113kg-si pt. asta suntpt. fiecare gram pierdut chiar daca merge mai incet...tinta mea este un 65-70..acum oi vedea cand.... anu' asta... sper
MENIU azi
  • MD-sunca+rosie+castravete+putintica branza de oaie
  • P-sufleude broccoli+ciuperci+spanac-un deliciu
  • C-ori ca si P ori omleta cu ciuperci..nu-s prea hotarata

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Maya, suna incurajant ce scrii! Felicitari! Deci se poate. Ce intelegi prin abateri mici? (ca sa stiu cat ma pot abate cand nu mai este chip...)

Se spune ca dupa un an de pastrare a greutatii, cat de cat constanta, organismul s-ar ingrasa mai greu. Adica dupa ce ajung eu la 50 si stau acolo un an pot apoi sa ma culc uneori si pe cate o ureche, ca nu voi mai lua asa usor in greutate... Right??

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

la inceput abaterile erau rare..imi amintec ca primele 2luni n-am pus gura pe dulciuri..pt. mine asta-i adevarata performanta...apoi ma rasplateam singura la 2-3 sapt. cu cate-o inghetata sau un tiramisu in functie de cat de cuminte eram in perioada de abstinenta...si eram tare ambitioasa..din pacate acum ma abat de la calea cea drepta mai des si mai urat[adica cozonac si alte chestii care se lipesc de mine cat ai zice peste] ca altfel cred ca as avea un avaaaannnntttt... mama-mama

Mergi la inceput

Hmmm, daca as fi singura, fara copii si sot, poate as reusi si eu sa ma abtin. Insa cand sunt obosita asa ma apuca o foaameee! Mai ales dulce as vrea sa mananc. Insa cum nu este cazul de "fara copii si fara sot", asta este! Nici nu lucrez... deci aproape de frigi sunt... Uf! Sper sa se miste si la mine spre 75 mai repede, chiar si asa, "abatatoare cum is".

Mergi la inceput

hai s-o ajutam pe MONN sa incheie cap.

NICOLETOO,fataaatu crezi ca io n-am 2 buc. in dotare carora trebuie sa le pregatesc tot felul de ''interzise''? sa-l vezi pe piciu' cum imi baga cioco in gura ca'' mi-e mila de tine mami ''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

maya sufletu meeeeeu...e tare pustiu' tau

meniu azi
MD:muschi cu dijon si o felie de paine cu tarate
G:cioco 70%, o porto si un mar
P: saratele monti cu sana (http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/20161/Retete-Montignac-Saratele/ )
C: ananas (cina asta a mea e la 5 de obicei cand ajung home)
(am completat cina la 7 cu niste icre si paine cu tarate si rontait saratele)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Offf, pe mine asa m-a demoralizat ziua de azi, ca imi vine sa ma umflu cu nepermise. Se mai duc 15% din veniturile mele...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput