MONTIGNAC (138) ... STIL DE VIATA, NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 5
Monnvas spune:
Aaaa, am uitat sa trec in meniu si vreo 150g de caju crud. Ca aveam chef de ros.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Somleac spune:
Dupa ce azi am rezistat eroic la ziua prietenei mele. Din gulas n-am mancat decat carnea, de tort nu m-am atins, acum m-am dat in petec cu alune si un pahar de vin.
Imi vine sa-mi dau palme.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Monnvas spune:
Somleac nu te palmui, ca nu-i grav. Alunele-s permise, iar vinul... era in pahar de tzuica, nu?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
puisorul spune:
Ninha, eu cu linte am facut doar mancare de linte ca si cea de mazare( cu ceapa si bulion) sau supa crema din toate legumele permise.
Moni, painea aia eu zic ca e buna pt glucide.
Meniu ieri:
MD: o felie de gouda cu rosii
G: o focaccina
P: un gratar de porc cu rosii
C: un ou ochi,gouda si rosii,ridichi, castravete
Azi:
MD: o jumatate de focaccina cu rosii si ridichi
P: spanac cu ochiuri
C: salata cu rosii,castraveti, ridichi,salata verde si branza
O zi frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik ninha ...da de acu si eu si monn o sa avem biciul |
catch me if you can!!!!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
maya_m spune:
Doamnelor si domnisoarelor{domni n-avem,nu?}
avand in vedere faptul ca subsemnata implineste azi 1 AN MONTIGNACva invit pe toate la o mica ''destrabaleala''pentru toate ''dependentele''ca-i tare cald afara si merge perfect cu o fripturadela desert avem un tort ciocolatos rau- chiar acum se lucreaza la el-e imbracat in ciocolata amaruie de-li-cio-sala o asemenea ocazie nu poa ' sa lipseascacu sampanie rece asa ca poftiti si va serviti cu ce va doreste inimioara...avem si si..vorba aia'' avem di tati''si in privinta enterteimentului suntem bine dotati-avemca nu cumva sa ne plictisim am adussa ne incante live,pt. cele mai tinerele avem muzica si...va astept cu drag si distractie placutaNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
Somleac spune:
Maya_m multumim de petrecere. M-ai bine dispus.
Monvas, paharelu nu era de tzuica, dar am o scuza, musai tre sa beau vin rosu ca am tensiunea mica. Si alunele o fi ele permise da nu cred ca la ora aia.
Asta-i problema la mine, sunt rupta de oboseala si atunci ca sa n-adorm pana mi se fierbe ce-i prin oale ma apuc de crontanit la ore din astea turbate rau. si atunci de unde slabire domle?
Puisorule ce-i aia ¨focaccina¨ ?
Meniu pe azi:MD dimineata tare un ceai cu miere
11- branza cu rosii si castravete
P ciorba de fasole verde cu carnat
c: nu stiu daca va mai fi avand in vedere ca mi s-au decalat toate din cauza MD luat tarziu, si orcum nu stiu ce-ar putea fi, poate mancare de mazare.
Am o intrebare, voi nu gustati mancarea cand o faceti? Ca eu nu ma descurc altfel. Si atunci se pune si gustatul ala nu? Eu de ex cu ciorba de fasole pana am potrivit-o cum am vrut eu, cred ca am mancat juma de farfurie
A trebuit sa editez din motive de mancat litere. Astea nu se raporteaza?
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
brindusik spune:
fetiliiiiiii unde sunteti???
meniu azi
MD:o banana+lapte cu fulgi de secara si ovaz
G:cioco si grefa
P:salata verde cu masline verzi si friptura la gratar
C:paine de tarate icre, brinza
G:cioco
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Nicoleta spune:
...eu nu mai dau raportul la ce am mancat, ca inca sunt haotica... insa sunt fericita ca avem grill electric, iese o nebunie carnea pe el!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
melany72 spune:
Fetele va pup pana duminica.Maine plec la Gura Diham, vin cu poze.
Spor la treburi...eu am fugit cu paharul de sampanie.