MONTIGNAC (138) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

monn de ce numai 15%? esti in negarea celorlalti 10% pana la 25%?

lasa monn nu fi supi...sanatate sa fie

azi cred ca toate fetili is depresate ca e liniste tare pa aci

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata

Mon, de ce reduceri vorbesti? Zi sa fim suparate cu toatele

Maya, multumim de un an de prezenta constanta si felicitari pt rezultate.

Nico, focaccinele sunt painitele astea http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/18221/Focaccine-aromatiche/pagina/60/. Eu le-am facut de data asta cu faina integrala, tarate, faina integrala de ovaz si secara.

Brandusik,bune rau saratelele alea .Eu ultima data le-am facut de Paste.

Ma uitam acum pe prima pagina si as veni cu cateva idei daca sunteti de acord:
- din tabel poate excludem IMC ca mie mi se pare tare alambicat
- in loc de zanele care nu au mai dat pe aici de multisor mai bine le-am inlocui cu povesti monti de succes( vezi Maya, Andanii, YMCA, etc). Cred ca ar fi o mare incurajare pt fetele noi sa vada pe prima pagina a topicului cum Maya a slabit 35 de kg cu acest regim de viata. Si poate sunt eu mai nesimtitoare dar nu vad de ce sa se supere fetele care odata demult au tinut monti ca nu mai sunt pe prima pagina.

Sper ca nu am suparat pe nimeni

Meniu ieri:
MD: wassa cu crema de branza si rosii
G: focaccina cu kefir
P(pe la 5): friptura de porc cu legume mexicane

Azi:
MD: omleta, wassa,rosii
G: focaccina cu kefir
Mai departe cum o bate vantul

O zi buna sa aveti

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineata!!
Sunt tare fericita ca am de raportat 61 de kg, deci, daca nu ma insel, o pierdere de 1,5 de la ultimul raport! yupiiiiiii!!!! parca merge mai repede in ultimul timp.Nu-mi vine sa cred, am slabit 11 kile in trei luni. sa-i dea dumnezeu sanatate lu monti asta, si lui menrath, ca si dupa el m-am luat.
Saptamana viitoare sunt plecata in concediu, asa ca nu pot raporta, deci ramane raportul de azi.

meniu ieri:
MD branza cu rosii, castraveti si gulie
P porc cu salata verde
C capsune
G (ora 21:oo)inghetata (nu scoateti biciu, ca nu pot trai fara ea)

Azi... habar n-am, va spun deseara.
Va pup, have a nice day!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata.

Credeti ca am rezistat fara sa ma cantaresc? Neee... Sunt si la Marea M... Si totusi de luni pana azi am dat jos 0.5 kg. Am deci 75,2. este de bine, nu??

Maya, deci si tu cu pusti... eu incerc, mai ales acu, ca-s la inceput, sa le dau si de-ale mele,.. Pai in cate cratite sa gatesc?? Al mic al meu nu vorbeste inca :D.

Azi este vineri, incepe week.endul!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Brandusik,bune rau saratelele alea .Eu ultima data le-am facut de Paste.

Ma uitam acum pe prima pagina si as veni cu cateva idei daca sunteti de acord:
- din tabel poate excludem IMC ca mie mi se pare tare alambicat
- in loc de zanele care nu au mai dat pe aici de multisor mai bine le-am inlocui cu povesti monti de succes( vezi Maya, Andanii, YMCA, etc). Cred ca ar fi o mare incurajare pt fetele noi sa vada pe prima pagina a topicului cum Maya a slabit 35 de kg cu acest regim de viata. Si poate sunt eu mai nesimtitoare dar nu vad de ce sa se supere fetele care odata demult au tinut monti ca nu mai sunt pe prima pagina.

puisorule
1.foarte bune saratelele...am facut niste modificari...am pus smantana toata din ambalaj.adik 200ml si am scazut din unt..am pus cred vreo 40g(mi se pareau prea multe grasimi pentru gustul meu)...si am pus si mai multa tarate...cred ca la o cana jumate integrala...cam 2-3 cani tarate

2.is foarte de acord cu ce spui...zanele alea...desi frumoase...tot ocupa loc...ar fi ok sa fie o regula...daca nu spui nimic 2 luni..sa fii sters din tabel pana la noi vorbe

ninha te iert (pana te prind)ca ai dat jos...si la mine prima oara o mers la fel de bine..in 3 luni 10kg..dar acu...merg ca melcu..iar despre inghetata..spre deosebire de alte dulciuri are mai putin zahar si calorii(da stiu ca-ti place la cornetsi se schimba datele problemei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

PUISORULE pe unde-ai umblat aseara?nu l-ai auzit pe domnu' prezident?-15% din pensii si -25%din salariile bugetarilor...intra toata ROMANICA la cura de slabire fortataincepand cu 1 iunie

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya_m

PUISORULE pe unde-ai umblat aseara?nu l-ai auzit pe domnu' prezident?-15% din pensii si -25%din salariile bugetarilor...intra toata ROMANICA la cura de slabire fortataincepand cu 1 iunie

bine ar fi sa slabim...si sa nu ne imbolnavim de nervi in tara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Neata.

Al mic al meu nu vorbeste inca :D.

Azi este vineri, incepe week.endul!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
norocoaso deci de asta nu ai reclamatii..inca

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sunt de acord sa simplificam lista (sincer, nu pricep nimic...). Si sa scriem povestile de succes!! Astea, pe langa ca sunt exemple, ambitioneaza! Si cu zanele neprezentate... Aici nu ma bag. Ca-s o Monti noua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am revenit , revin cu povesti curand

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput