MONTIGNAC (138) ... STIL DE VIATA, NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
am mai trimis un mesaj tot de pe montignace in care am pus tabelul aerisit complet , fara fetele care nu ne-am vizitat de ffff mult timp
sa incercam sa reeditam , monn vino si tu cu idei , brandusik ..... o sa modificam luni da ???? dupa ce ne hotaram cum facem tabelul da ?
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik [red]monn[red] da nu a spus nimeni sa le stergem dupa 2 saptamani...mai degraba o luna..hai maxim 2... ![]() mie nu-mi prea place ideea cu ![]() ![]() ![]() Successes only last until someone screws them up. Failures are forever. |
foarte bine zici , hai cu ideile , pune si arata cum te-ai gandit ok ????
ANDANII
![](floare.gif)
![](hi.gif)
![](hi.gif)
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
![](aerobic.gif)
![](batetoba.gif)
![](aerobic.gif)
![](grasa.gif)
![](ispita.gif)
![](images/user_woman.png)
maya_m spune:
SOMLEAC pe mine ma intereseaza de unde iei tu grau bun..am avut o tentativa mi-o adus cineva o punga de grau si-o fost plin de gargarite..asa ca am trecut din nou la cea cumparata
- MD-iaurt cu wasa
- P-fasole cu salata de toate
- cred ca ceva fructe ca azi n-am avut parte de ele
![](pofticios.gif)
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Brindusik, tocmai de-aia ma gandeam sa le punem ![]() Acum ca mere userul comun, ca trimit si parola. Cine mai vrea sa impartim ![]() SOMLEAC de unde iei tu mama faina de moara??? Monica mami de ![]() (7.03.2009) |
monn sunt fete care sunt de patru ani in lista si nici un semn .... crezi ca are vreun rost ??????
sper ca nu credeti ca-s rea .... da daca schimbam sa schimbam
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
ANDANII
![](floare.gif)
![](hi.gif)
![](hi.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
![](aerobic.gif)
![](batetoba.gif)
![](aerobic.gif)
![](grasa.gif)
![](ispita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brindusik/brindusik.jpg)
brindusik spune:
andanii io tin cu tine..io de la inceput am spus ca nu me plac fetele alea ..ne-au parasit...foarte bine...le primim back..da nu le tinem in amintire acu ca cineva...pe care nici nu am cunoscut
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
Dana, io zic asa
- tabelul arata bine in varianta ta.
- de acord cu taiatul listei de asteptare, dar as vrea sa se pronunte si fetele mai vechi, ca somleac, care a fost, a disparut, iar a aparut... S-ar supara sa constate ca dupa o vreme au fost sterse si apoi reintroduse? Eu nu vad niciun motiv de suparare, da' io stiu...
- ma gandeam sa introducem modificarile si rapoartele in cap nou, pe care il vom face de pe userul Montignace.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
![](images/user_woman.png)
montignace spune:
ASA SLABIM .... RAPORT AZI:
Nume------- H_Data I _G.I_G.T_G.A_kg(-)_kg (+)
Legenda iconite:
- floricele pentru kilograme scazute .... felicitari
- porc pentru stagnare sau adaugat kilograme
- n-au raportat si nu avem vesti
I = data inceperii regimului
G.I = greutatea initiala
G.T = greutatea tinta
G.A = greutatea actuala
kg(-) = Total kg pierdute
kg(+) = kg ramase pana la target
semnat :Brindusik
ps: monn mey noi nu vb de fetele care mai vin si mai pleaca...2 luni e o perioada ok de asteptare...dar sunt in lista aia...fete care le-am vazut uitandu-ma la capitolele sub 100 si de atunci nada
andanii spune:
imi asum complet responsabilitatea stersului nu se supara nimeni, si daca se supara le trece , cand se intorc le punem inapoi si basta ....
am facut tabelul sters sa vad ce ziceti , da l-am facut de pe montignace si acuma e moderattttt
cand incepem capitol noi , punem si tabelul nou de pe montignace
ANDANII
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brindusik/brindusik.jpg)
brindusik spune:
aoloooo acu vad..am lasat si eu vreo 3 mesaje pe montignace....si imi aratau postate cand eram in el..si dupa cand am intrat pe asta nu mai sunt?...nu ar fi trebuit sa avem deja 10? cred ca i-am bombardat pe admin site-ului:))
andanii ma pus acolo cam ce gandesc eu ...da acum cand or fi postate
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.