Club chic (35)
Raspunsuri - Pagina 18
manumanu spune:
Ianka, intre cele doua, votez si eu cu Hot couture (desi mie personal nu-mi place, de la Givenchy imi plac muuuult mai mult Amarige si Extravagance d'Amarige - asta ultimul ar fi fost o alegere buna daca s-ar mai fi gasit).
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
danamiha spune:
ianka, eu am avut un Jaipur Saphir de vanzare, l-a cumparat sali, sali l-a vandut alexiei (care cred ca e tare ocupata cu bijuteriile, ca nu mai intra aici) acum poate il vinde alexa
eu azi am purtat Idult Tihota care e de 1000 de ori mai vanilat si mai puternic decat Hypnotic si nu mi s-a parut asa tare, bine ca am fost afara si nu am stat prea mult in spatii inchise.
rose_selavie spune:
Fetelor sunt happy! Am primit azi in posta de la Mr.Mugler 2 mostre: Alien Sunessence edition Saphir Soleil si Angel Bleu Lagon.
Ambele sunt "edt legere", ceea ce atunci cand e vorba de Angel mai ales e de preferat. Le-am testat deja in parfumerie si am scris despre ele nu demult, dar simt nevoia sa o fac din nou, sa rectific de fapt.
Am iubit Angel la nebunie cu ani buni in urma si atunci mi-am luat o stica mare din licoarea asta ametitoare incarcata de pachouli. Pe parcurs relatia dintre noi s-a racit si in final am dat divort de el pedepsindu-l sa ramana cu ultimii 20 ml nefolositi .
Au aparut apoi alte interpretari ale clasicului, din care nici una nu m-a atras. Toate imi pareau plictisitoare, lipsite de originalitate si nu le vedeam rostul.
Dar se pare ca Mr Mugler s-a pus pe treaba si a reusit sa creeze un nou concept de Angel, unul suav, acvatic-gurmand, in care pachouli are o prezenta discreta. E o editie pe care recomand sa o incercati neaparat!!
Alien Saphir Soleil e jucaus si sexy, un must pentru serile fierbinti de vara .
A, si sa nu uit: concentratia din ambele este de parfum, tin impecabil desi se dau drept "edt legere".
Sa aveti o seara faina!
37+ Mara Roselyn
sali spune:
ianka &teo : exact asa am gandit si eu cand nu am ales COCO pt tinuta respectiva.
ianka: nu pot purta ANGEL, ma ia cu rau la propriu, eufemistic vorbind! aceeasi senzatie de rau am mai avut-o doar cu J'adore ( Dior) , pe care chiar imi pare rau ca nu-l suport, ca in rest mi-ar placea! desi eu si florile albe ( din parfumuri) nu prea ne potrivim...eu, mai mult cu frangipani asa !
si pe mine m-a mirat alegerea mea, cu Premiere Jour! ( l-am avut si pe acesta, il stiu asadar).
DATI 1 VOT .. Pt HOT !
primeste , ianka, inca un vot pt HOT, de la o prietena de-a mea care a incercat astazi o mare parte din parfumurile mele si careia i-a placut tot HOT ! si LOLITA MIDNIGHT!
si inca un vot pt HOT de la elena -g, iti zic eu sigur, ii stiu parerea despre el!
rose, ma enervezi cu aceasta stransa relatie pe care o cultivi cu mugler!
incep sa ma simt amenintata! nu sunt dispusa sa cedez 1 cm de teren nici macar in favoare lui Mr mugler!
am cautat azi DUNE intr-o parfumerie si tipa de acolo ( pe care o "urasc" instinctiv de pe vremea cand nu exista net cu parfumuri iar ea vindea la niste preturi care erau moartea pt mine ca eleva /studenta) a zis ca de vreo 6 luni nu l-a mai gasit la furnizorii ei.
si , pacalita de aerul meu tineresc mi-a zis acelasi refren ca tipa de la mall, cum ca e un parfum cu aer vechi. am vrut sa-i spun ca am zis DUNE nu Je reviens de la Worth, de exp, dar eram in mare graba asa ca am lasat o pe alta data.
am mirosit in fuga mare Carolina Hererra GARDEN PARTY si un Van Cleef&Arpels - ORIENS, nu il stiam deloc. ( f bun acesta din urma ca persistenta, in rest dulceeeeeee, acel dulce de dulceata si un pic uleios, oriental). http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Oriens-7583.html
iuliya spune:
Dana, am primit rujul. E superb. O bijuterie.
Revin maine. Ma pun la somn, sunt foarte obosita.
ianka78 spune:
@teo
multumesc mult pentru 'imprumt' dar cred ca n-o sa mai fie cazul. azi dimineata, 'la cafea', vorbeam cu niste colege ca am fost aseara in unirea sa miros niste parfumuri, printre care si jaipur-ul si ma plangeam ca e a 'enshpea' oara cand nu-l gasesc. si, surpraiz! il are o colega si mi-a promis ca mi-l aduce maine sa-l adulmec.
@ dana
dupa mai multe 'patzanii', am decis nu mai iau parfumuri, fara sa le incerc inainte, daca nu direct pe piele, macar pe cartonas. am patit-o cu kenzo - jungle. m-am calicit si am luat ditamai butelca de 100 de ml pe 'nemirositea', doar pe baza de review-uri pozitive. A fost Horror!
By the way, din ciclul 'adevar sau provocare', ce patzanii ati avut cu parfumurile? Adica, vi s-a intamplat sa dati peste parfumuri care sa interactioneze atat de brutal cu ph-ul vostru, incat sa rezulte un 'monstru olfactiv'? Eu am doua, care efectiv starnesc violenta maselor in contact cu pielea mea:
1. Angel by TM
2. Kenzo - Jungle
@ rose - am mirosit delices si e asa cum ii zice numele: delicios, am mirosit si eau fruitee, dar mi-a placut mai mult primul.
Am mai mirosit bvlgari blv notte, intrigata de notele de 'vodka, iris and dark chocolate' listate la descrierea lui. nu m-a impresionat prea tare. nu stiu la ce ma asteptam de fapt, la ceva mai insolit cred. Cert e ca pe pielea mea nu a tinut prea bine, dupa vreo 3 ore d'abia se mai simtea o 'briza' timida de ciocolata, care oricum si-a facut aparitia destul de tarziu si destul de discret.
am mai incercat dior - escale a portofino, care mi-a evocat ceva racoros, umbros. e ca o plimbare lenesa de amiaza, intr-o gradina de protocali proaspat udata de ploaie in haine albe de in din cap pana in picioare.
And last but not least, estee lauder - brasil dream. e cocktail-ul exotic servit in paharul brumat pe plaja, la 40 de grade celsiul, e jovial precum samba si insolit precum toate fructele acelea cu nume stranii de care noi, euroepenii, nu am auzit.
PS si acasa s-a votat tot in favoarea lui HOT couture. Deci Hot is 'the one'
rose_selavie spune:
Ianka buna intrebare...pana acum nici eu n-am luat parfumuri pe nemirosite.
Uneori cumpar si spontan daca pe loc se isca o pasiune inedita, dar de obicei prefer sa vanez (mi se pune pata pe cate unul, il studiez, citesc review-urile, il incerc pe piele, visez cateva nopti la el si apoi cand il achizitionez plutesc de fericire).
In general nu-mi priesc aromele foarte tamaioase, pline de rasini, un exemplu horror e Cinnabar de Estee Lauder, sau ocolesc mirosul puternic de pachouli, apoi cele green care miros a vechi si a sapun, florile albe (aici impart impresiile cu Sali ) gen Love in White Creed.
Kenzo Jungle nici mie nu-mi place, are excesiv de multa scortisoara in el, il face sufocant de-a dreptul.
La fel, le invidiez pe cele care adora Hananita de Molinard, parfumul clasic al casei. Asta vara am fost la fabrica Molinard cu gandul ca sigur plec de acolo cu o sticluta, dar nici vorba...e oribil pe mine.
Are o structura foarte aspra si prafoasa.
Cam astea ar fi exceptiile la mine...in rest sunt o gramada de parfumuri care nu-mi spun nimic (nu dau nume, sunt multe)
Imi plac in schimb cele care au ceva aparte, ceva ce le diferentiaza de restul, mirosurile oriental-vanilate, woody si floral-pudrate.
O sa vezi ca aici in club se practica si se renteaza pe deplin probatul de la distanta: pui pe cartonase (sau direct mostre) parfum si trimiti in plic cui nu-l poate testa. Asa stim dinainte de a comanda la ce sa ne asteptam.
37+ Mara Roselyn