Club chic (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

@ rose
delices cred ca l-am incercat in urma cu foarte mult timp si nu mai stiu cum miroase, nici daca la momentul respectiv mi-a placut. oricum am in plan ca maine, dupa serviciu, sa dau o tura de adulmecare prin unirea. il trec pe lista 'de incercat'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

ce s-a animat subiectul! of, rose, asa am gandit si eu! Coco e mai classy, mademoiselle e mai 'zglobiu'...Oricum va multumesc pentru pareile voastre, cu cat mai multe, cu atat mai bine. o sa cantaresc toate argumentele...ma bucur ca am ce cantari.

Cu placere si distractie!!

37+ Mara Roselyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Hai sa-ti zic ce-as purta eu: ALIEN by Thierry Mugler !!!!!
Ce surpriza, nu-i asa, Sali ????!!! ;-)

Nu uita unghiile rosii...

daaaaaa, mare de tot!
hm, ma tot gandesc la crema aceea, de cand ai pomenit-o .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
Anyway, dilema este urmatoarea: ce parfum port la tinuta/evenimetul asta?!

Colectia mea include urmatoarele:
chanel - coco si coco mademoiselle
dior - hypnotic poison si miss dior cherie
yls - opium
must de cartier
l de lolita
nina ricci - premier jour
givenchy - hot courture (am vazut ca sali se iubeste cu el lately)
CK - obsession
gres - cabochard (f putin, cred ca doar pentru o pufaiala, doua)
chopard - wish, casmir
escada - magnetism
boucheron - trouble
donna karen - dkny
Astept cu interes sugestii si in afara listei, taman sa am si eu motiv pentru un parfum nou.

hai, multzam, va pup!
Va las sa va ganditi pe muzica:
http://www.youtube.com/watch?v=bJwNIDCAsfc

in my humble opinion( precizez ca atributele de mai jos sunt doar pt tinuta/ocazia respectiva, in rest imi plac aproape toate, 3 dintre ele am si eu - HOT Couture, Trouble si L de lolita- iar Hypnotic vreau sa-mi iau...).

asadar:
Opium si Obssesion_ too heavy/sober;
Magnetism - too common;
Casmir - too ( damn) sweet , e totusi iunie, vorba cuiva, risti sa iti buseasca sangele pe nas daca nu sunt mai mult de minus trei grade afara ;
Miss Dior Cherie- too girl-ish ;
Wish- de ce, cand s-a inventat Angel?
L de Lolita si Femme( montblanc) - prea multa vanilie , respectiv scortisoara, risti confuzia cu desertul;
Coco Mademoiselle- too popular;

gres si DKNY nu stiu.
am fost tentata si eu sa zic COCO ( din cauza rochiei negre) si spun si acum ca imi pare ( destul de) potrivit insa spun PAS tocmai ca este mult prea previzibil pt little black dress.

asa ca prima alegere ar fi Nina Ricci - premiere jour, nici prea dulce, nici prea greu, nici prea copilaros, in schimb cu un touch de eleganta( dar fara sobrietate) , o picatura de dulce-acrisor si o petala de gardenie.

a doua alegere ar fi Hot Couture( eu nu stiu dar echipa de la Givenchy sigur stie de ce i-a ales acest nume.)

ca propunere : incearca Jaipur Saphir de la Boucheron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

ianka, eu as purta Hypnotic Poison. E minunat parfumul acesta...

Fetelor, ma bucur de Jo Malone, e mai persistent decat credeam, bine, nu e nici asa cald...

Mergi la inceput

@ sali

gata, te-ai dat 'de gaulle', mah, tu esti luca turin sub acoperire, confess! asa mult mi-a placut 'radiografia' pe care ai facut-o!
nu mai rasuci si tu cutitul in rana cu wish-ul. Pentru ca s-a inventat angelul pe care eu nu pot sa-l port (pielea mea nu-l tolereaza, nici printzu' consort, nici catelul, nici vecinii,folosesc ceva ce seamana cu angelul si care merge pe pielea mea. ce va gelozez ca puteti purta angel!

m-a surprins foarte tare alegerea ta, ma refer la nina ricci. exact asa, ca tine 'vad' si eu premier jour-ul, numa' ca mi se pare mai de zi.
la hot couture, no comment! notat pe lista 'de incercat' recomandarea ta, desi presimt ca n-am sa gasesc jaipurul pe nicaieri. am vrut in repetate randuri sa-l miros, dar nu-l aveau niciodata nici la douglas, nici la ina centre, nici la kendra. tu unde l-ai mirosit?

Mergi la inceput

attention, everybody! Avem rezultatele partiale ale votului. Asadar:
coco mademoiselle - 2 voturi - teo si manu
hypnotic poison - 2 voturi - manu si dana
coco - 1 vot - rose
premier jour - 1 vot - sali
hot couture - 1 vot - sali

concluzii:
coco mademoiselle - sunt de acord cu argumentul lui teo, ca la asa tinuta all black, merge un parfum joivial. insa cum probabil a fost votat de critici 'fragrance of the decade' si pe criteriul popularitatii, nu doar al calitatii, risc sa miros la fel ca jumatate din asistenta feminina a evenimentului. deci probabil nu va fi 'the one'.
hypnotic - o ne bu ni e de parfum, insa nu l-am purtat niciodata altcandva decat iarna. mi-e teama de reactia lui la caldura. daca va fi cald, nici el nu va fi 'the one'.
coco - era si alegerea mea secreta, desi foarte previzibila, asa cum a zis si sali
premier jour - da, are tot ce zice sali acolo, dar ii lipseste 'scanteia' care sa-l faca sa 'arda' frumos seara.
hot couture - deci, da! 'sold la sold' cu coco.

Intra in turul doi: coco si hot couture.

Recomandari:
alien - geniest - parfum superb, but no way!
delices de cartier - rose - i'm curious!
jaipur saphir - sali - il vanez de mult timp, sper sa am noroc si sa-l gasesc.

Acestea fiind zise, va asigur ca votul n-a fost fraudat si va multumesc pentru participare

Am sa anunt castigatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Hai sa-ti zic ce-as purta eu: ALIEN by Thierry Mugler !!!!!
Ce surpriza, nu-i asa, Sali ????!!! ;-)

Nu uita unghiile rosii...

daaaaaa, mare de tot!
hm, ma tot gandesc la crema aceea, de cand ai pomenit-o .....

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Nu ti-ar parea rau, crede-ma...la crema ma refer...
Am incercat acea apa de colonie a lui Mugler care e unisex si mi-era indicata ca ar mirosi a ierburi si mere verzi. No way ! Pe mine (si pe sot) miroase a sapun obisnuit. M-a dezamagit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:

attention, everybody! Avem rezultatele partiale ale votului. Asadar:
coco mademoiselle - 2 voturi - teo si manu
hypnotic poison - 2 voturi - manu si dana
coco - 1 vot - rose
premier jour - 1 vot - sali
hot couture - 1 vot - sali

concluzii:
coco mademoiselle - sunt de acord cu argumentul lui teo, ca la asa tinuta all black, merge un parfum joivial. insa cum probabil a fost votat de critici 'fragrance of the decade' si pe criteriul popularitatii, nu doar al calitatii, risc sa miros la fel ca jumatate din asistenta feminina a evenimentului. deci probabil nu va fi 'the one'.
hypnotic - o ne bu ni e de parfum, insa nu l-am purtat niciodata altcandva decat iarna. mi-e teama de reactia lui la caldura. daca va fi cald, nici el nu va fi 'the one'.
coco - era si alegerea mea secreta, desi foarte previzibila, asa cum a zis si sali
premier jour - da, are tot ce zice sali acolo, dar ii lipseste 'scanteia' care sa-l faca sa 'arda' frumos seara.
hot couture - deci, da! 'sold la sold' cu coco.

Intra in turul doi: coco si hot couture.

Recomandari:
alien - geniest - parfum superb, but no way!
delices de cartier - rose - i'm curious!
jaipur saphir - sali - il vanez de mult timp, sper sa am noroc si sa-l gasesc.

Acestea fiind zise, va asigur ca votul n-a fost fraudat si va multumesc pentru participare

iti "imprumut " eu jaipur saphir ul ...

la turul doi votez pentru hot couture ca esti in negru desi coco este peste nivelul lui dar si negru si coco, categoric prea mult negru !

Am sa anunt castigatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Au! M-a lovit Talisman (Balenciaga)! E cea mai mare dragoste de pana acum, din mini-urile incercate. Flori multe, miere, rom, piele, liche. Imi miroase ca atunci cand e cald inabusitor afara, intr-o gradina care e plina pana la refuz de miros puternic de flori (ganditi-va la ceva intoxicant gen trandafiri ori regina noptii). Si pe la un 5 seara - caldura maxima, vine o ploaie de 3 minute. Trece repede si in urma ei raman aburi grei, sufocanti, cu acel miros de flori...

E foaaarte dulce dar animalic, zici ca e un ceai de musetel cu 10kg de zahar E primul parfum care imi lasa (la propriu) gura apa

rall si eu mi-am luat talisman la mostra si pe mina m-a CUCERIT la fel numai ca tot dandu ma cu el am constat ca spre final nu mai ramane la fel de bogat ...acum am de gand sa l incerc iar a fost asa ca o dragoste la prima mirosire ...

Mergi la inceput