Club chic (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Teo m-ai facut ieri sa incerc So Pretty Cartier. M-am dus "ata" la standul Cartier si l-am testat pe piele. E o ca o femeie a carei frumusete se lasa descoperita treptat ! Nu are nimic ostentativ, mi se pare aldehydic amestecul, un floral foarte elegant si fatetat. Pe piele se mentine foarte bine.

sunt fericiata rose ca ti-a placut ...

n-am nici un parfum de la cartier ...si asta e singurul care mi place si mi-l doresc, am mai incercat eu must, baiser du dragon si pretty ala fructat pe care eu il simt ca miroase a detergent . dar so pretty e ...una din "dragostile " mele .

Citat:
Am incercat si Kelly Caleche edp. Stiu, n-are nimic in comun cu So Pretty, dar in urma deselor dezbateri legate de "gradinile hermesiene", ma gandeam ca acest kelly e mai dulce si tot de vara, nu l-am mai testat de f mult timp, e foarte aerat chiar si ca edp, nu mi-am dat bine seama daca a disparut de pe piele cand paseam afara din parfumerie sau cand am ajuns la tramvai.
Raman la Un Jardin en Mediterrane, parfum usor si cinstit, macar il simt 3 ore.

Mergi la inceput

Citat:

Teo m-ai facut ieri sa incerc So Pretty Cartier. M-am dus "ata" la standul Cartier si l-am testat pe piele. E o ca o femeie a carei frumusete se lasa descoperita treptat ! Nu are nimic ostentativ, mi se pare aldehydic amestecul, un floral foarte elegant si fatetat. Pe piele se mentine foarte bine.

sunt fericiata rose ca ti-a placut ...

n-am nici un parfum de la cartier ...si asta e singurul care mi place si mi-l doresc, am mai incercat eu must, baiser du dragon si pretty ala fructat pe care eu il simt ca miroase a detergent . dar so pretty e ...una din "dragostile " mele .

Citat:
Am incercat si Kelly Caleche edp. Stiu, n-are nimic in comun cu So Pretty, dar in urma deselor dezbateri legate de "gradinile hermesiene", ma gandeam ca acest kelly e mai dulce si tot de vara, nu l-am mai testat de f mult timp, e foarte aerat chiar si ca edp, nu mi-am dat bine seama daca a disparut de pe piele cand paseam afara din parfumerie sau cand am ajuns la tramvai.
Raman la Un Jardin en Mediterrane, parfum usor si cinstit, macar il simt 3 ore.

eu am mirosit doar un jardin apres le mousson ...dar am spus notele de final sunt identice cu cele de la kelly caleche care ...nu dispare asa repede de pe piele iar pe haine are o pesistenta !!! probabil ca nu l-ai mai simtit tu sau ...intr-adevar nu face casa buna cu pielea ta.

o sa incerc si celelalte doua jardin-uri desi cred mai mult ca sigur ca nu o sa ma lipesc de nici unul ...vreau ceva mai feminin ...sunt moderne e drept si tineresti dar cam ...masculine ...asa le simt eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

Fetele, vreau sa ve cer si eu un sfat: Sambata merg la o nunta mai de fitze....locatie fitzoasa, muzica gen piano bar mai in surdina asa, va fi mai mult un cocktail, pentru ca am inteles ca o sa tina dewstul de putin, nu genul de nunta traditionala, cu perinitza featuring pinguinul, chiuituri, furat mirese si tot tacamul. O sa port o rochita aproximativ asa:
http://3.bp.blogspot.com/_908dBVZpc_w/SmW4LyZg5PI/AAAAAAAACvE/2W5_Yhqs9SM/s400/chanel+inspired+little+black+dress.jpg
sandale aproximativ asa:
http://cdn.geardiary.com/wp-content/uploads/2009/01/diana-krall.jpg
un plic mic negru, bijuterii micutze din aur/ceasul.
Putin cam mult negru, stiu, dar...Anyway, dilema este urmatoarea: ce parfum port la tinuta/evenimetul asta?!

Colectia mea include urmatoarele:
chanel - coco si coco mademoiselle
dior - hypnotic poison si miss dior cherie
yls - opium
must de cartier
l de lolita
nina ricci - premier jour
givenchy - hot courture (am vazut ca sali se iubeste cu el lately)
CK - obsession
gres - cabochard (f putin, cred ca doar pentru o pufaiala, doua)
chopard - wish, casmir
escada - magnetism
boucheron - trouble
donna karen - dkny
Astept cu interes sugestii si in afara listei, taman sa am si eu motiv pentru un parfum nou.

hai, multzam, va pup!
Va las sa va ganditi pe muzica:
http://www.youtube.com/watch?v=bJwNIDCAsfc

Mergi la inceput

am uitat sa trec in lista 'femme de mont blanc'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Hai sa-ti zic ce-as purta eu: ALIEN by Thierry Mugler !!!!!
Ce surpriza, nu-i asa, Sali ????!!! ;-)

Nu uita unghiile rosii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Ianka, eu as purta Coco mademoiselle sau Hypnotic Poison. Oricum, pe unele din colectia ta nu le stiu, asa ca poate ar merge si altele.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

la atata negru ( eu nu port negru ! decat pantaloni si ...o singura fusta ...) as pune un parfum vioi, vesel, exuberant ! da vezi si ce temperaturi se anunta pt sambata, ca e important !

votez pt chanel mademoiselle - indiferent de temperatura ...

daca o luam pe temperaturi am alte "indicatii"

Mergi la inceput

@ geniest
. Of thierry, thierry! ce-mi faci tu mie, geniest! thierry nu ma iubeste deloc.Cel putin, angelul l-am curtat vreo doi ani si n-a cedat deloc. Eram pur si simplu turbata dupa el, dar pe pielea mea mirosea a cauciuc ars si fiert in sirop de tuse, plus ca imi dadea dureri de cap ori de cate ori il purtam si oricat de putin pufaiam. Am fost la un pas de divortz din cauza lui (hahaha!), sau cel putin am fost rugata sa dorm la usa, sa nu mai plimb mirosul de 'farmacie' prin toata casa Nimeni din jurul meu nu-l suporta pe mine.

Cu alien am alta poveste, nu l-am incercat pe mine, insa am o aversiune pentru el din cauza unei colege de serviciu care il foloseste in exces, si cand zic in exces ma refer la faptul ca se pufaie cu el din juma' in juma' de ora, pe ceas!!! Ne-a omorat pe toti din biroul ala. Asa ma enerveaza toapele astea care fac baie in parfumuri si care-i intoxica pe toti cei din jur, astfel incat ajungi sa urasti o bijuterie de parfum. genul ala de femeie, provenita din familie foarte modesta, maritata strategic cu un domn bine pus si generos si care simte nevoia sa recupereze toate lipsurile copilariei facand execes de bijuterii/parfumuri etc. Nu stiu daca ti se intampla sa asociezi parfumurile cu persoane care iti plac/displac. Mie da, foarte des.

Poate in timp am sa-l incerc insa deocamdata sunt efectiv 'intoxicata' de acest parfum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Ianka eu iti sugerez Coco! Am si Coco si Mademoiselle, dar cand e vorba de ocazii speciale aleg mereu Coco.
In Romania cat si prin alte tari Mademoiselle e mult prea popular deja, exista un risc prea mare sa il intalnesti peste tot
Delices de Cartier iti place? Ar merge la asa un eveniment.

36+ Mara Roselyn

Mergi la inceput

ce s-a animat subiectul! of, rose, asa am gandit si eu! Coco e mai classy, mademoiselle e mai 'zglobiu'...Oricum va multumesc pentru pareile voastre, cu cat mai multe, cu atat mai bine. o sa cantaresc toate argumentele...ma bucur ca am ce cantari.

Mergi la inceput