Club chic (35)
Raspunsuri - Pagina 15
sali spune:
geniest, welcome back!
de trei ori ti-am citit postarea dar zau daca m-am prins ce ti-ai luat... daca portocaliu nu ai gasit iar galben deja aveai, inseamna ca ti-ai luat din nou Alien clasic?
carinaaaaaaaaaa , tu ce mai zici? de ce nu mai scrii, ai plecat inot sa recuperezi pachetul de pe fragrancex?
zi-mi te rog ca s-a rezolvat problema ca am si eu emotii pt ALIEN-ul( refill) comandat la ei..nu pot sa nu ma gandesc ca nu am noroc prea mare la muglere luate de pe fragrancex....Angel LA ROSE a luat-o prin hong kong pana a ajuns la mine iar cand in sfarsit a ajuns, l-am pus la bursa, am divortat fara tam tam dupa 2-3 pufuri,deh, nepotrivire de caracter, ca e genul ANGEL iar eu sunt genul ALIEN !
manu , multumesc pt oferta de DUNE dar cum nu dau pe foc, mai astept, sper sa-l gasesc pt. a -l incerca pe pielicica mea!
daca nu si nu, o sa te rog atunci, daca vei mai fi dispusa!
ieri am petrecut toata ziua open air si am dat cu APPARITION( Ungaro). am dat si pe little lady gaga cu un puf de HOT COUTURE ( stiu, poate ar tr. raportat la protectia copilului )si azi dimineta mirosea copila inca bine de tot.
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali [purple]geniest, welcome back! de trei ori ti-am citit postarea dar zau daca m-am prins ce ti-ai luat... daca portocaliu nu ai gasit iar galben deja aveai, inseamna ca ti-ai luat din nou Alien clasic? |
Multumesc ! Da, the classic one EDP. Il aveam de la babanu' cu sticla aceea dubioasa...nu am rezistat sa nu am garantia ca este original. Am avut bafta sa gasesc in al patra parfumerie din aeroport (dupa ce-am intrat de cel putin 2 ori in fiecare, cautand Luminescente) la oferta cu body lotion (o nebunie, cu particule de aur, miroase si arata pe corp demential). Ca sa va faceti o idee: Alien 60 ml EDP + 100 ml Voile D'Eclat body lotion = 76 de euro.
Ce este cu esentele de lux? Am vazut un subiect nasol despre originalitatea parfumurilor...
manumanu spune:
Sali, sunt sigura ca o sa gasesti Dune. Daca nu, cu draga inima iti trimit o mostra oricand.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
sali spune:
citat din mesajul lui manumanu Sali, sunt sigura ca o sa gasesti Dune. Daca nu, cu draga inima iti trimit o mostra oricand. mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq |
multumesc frumos!
sali spune:
citat din mesajul lui geniest Ce este cu esentele de lux? Am vazut un subiect nasol despre originalitatea parfumurilor... |
eu am luat vineri de la tip un ALIEN edp la 90 ml, l-am desfacut, este IMPECABIL, cu saculetul acela mov de matase ...stiu ca se potriveste si codul de pe cutie, asa ca nu exista dubii.
tot vineri am luat si DIOR HOMME( edt +after shave) , pe care nu le-am desfacut, le-am dat cadou deja , sper sa fi fost PERFECT in regula, ca erau pt o V.I.P., in fata caruia sub nici o forma nu trebuia sa dau chix!
acum ce fac, il intreb : hei tu ,dar parfumul de la mine ti s-a parut ok sau tzeapa?
am citit si eu cazul cu SERPENTINE, nu stiu ce sa zic, eu una nu am avut probleme niciodata( si am luat ceva parfumuri de pe esentedelux) .
am vazut ca e bagat in oala si fragrancex-ul, caruia in afara de timpul de livrare, iarasi nu am ce sa-i reprosez.
de cand sunt eu pe aici,nu stiu sa fi avut probleme cineva cu vreunul din cele 2 site-uri pomenite in context negativ.
iuliya spune:
citat din mesajul lui danamiha YSL 11 rose culte a plecat la Sibiu la Iulia, era prea puternic pt mine, trebuia sa pun o tona de strugurel ca sa mai atenuez culoarea. am vazut o poza cu Iulia si avea aceasta culoare pe buze, fetelor e o frumusete Iulia, ochi albastri, vrem poze aici, cereti si voi!!! cine vrea YSL 61 Glazed Sienna? Eu sunt bruneta si acesta este pt blonde, priviti ce am citit despre el: This, to me, is NARS Orgasm in lipstick form. From the tube, it is pale pinky peach with shimmer. When I put it on my lips, it is peach pink with gold frost. Not shimmer, frost. It is very pretty shade on its own, but didn’t quite work with my coloring. It’s very reminiscent of shades Bridget Bardot and Pamela Anderson wore, so if you have that type of skintone and haircolor, this might be fabulous with smokey eye. It is very moisturizing, comfortable, and stays on just as long as any other l/s. Scent is cross between fig, rose, and something sweet. It’s pleasant enough, but still perfumey. I absolutely fell in love with this lipstick. Not many shades suit me because I have medum/fair complexion and blonde hair (most lipstick shaded are too bright for me) but this colour looks perfect. It's pinky peach with very prominent pearl effect, just gives you WOW factor without looking OTT... I totally agree with below! This is a stunning lipstick, such a shame it hasn't got the popularity it deserves! The colour is pinkish - corally with a nice metallic finish which looks soooo nice, completely different and unique than any other shade.. The texture is nice an creamy, stays on well and has SPF8 in it. Packaging is YSL, therefore beautiful!I hope this will not ever be discontinued! si totusi nu se mai face... |
Dana,
Abia astept sa-l primesc.
manumanu spune:
Dana, eu sunt blonda... mai ai o poza cu rujul acela?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
iuliya spune:
Am comandat si eu acum doua saptamani de pe esentedelux L`Instant De Guerlain EDP Tester, n-am nimic de reprosat, sticla e okay, deasemenea si continutul, persista.
Chiar citeam zilele trecute cum sa recunosti un parfum fals. In primul rand ar fi calitatea materialului, finisajele, persista un miros puternic de alcool iar dupa 2 ore nu se mai simte deloc... mai scria cineva sa pulverizam in aer...daca picaturile de parfum cad e fals iar daca se imprastie in aer si se evapora e original, sau daca il agiti si face multe bilute care nu dispar in cateva secunde e autentic iar cel fals face cateva bilute care dispar f repede.
rall spune:
Au! M-a lovit Talisman (Balenciaga)! E cea mai mare dragoste de pana acum, din mini-urile incercate. Flori multe, miere, rom, piele, liche. Imi miroase ca atunci cand e cald inabusitor afara, intr-o gradina care e plina pana la refuz de miros puternic de flori (ganditi-va la ceva intoxicant gen trandafiri ori regina noptii). Si pe la un 5 seara - caldura maxima, vine o ploaie de 3 minute. Trece repede si in urma ei raman aburi grei, sufocanti, cu acel miros de flori...
E foaaarte dulce dar animalic, zici ca e un ceai de musetel cu 10kg de zahar E primul parfum care imi lasa (la propriu) gura apa
teo30967 spune:
citat din mesajul lui ianka78 @teo Must-ul l-ai incercat pe piele sau doar pe cartonas? Pe cartonas si mie mi s-a parut genul 'old school' dar pe pielea mea miroase divin. |
ianka l-am incercat muuult si pe piele si pe hartie ...trebuia sa i luam cadou unei tipe la servciu si trebuia sa o "nimerim"!
parfumul e bun, persistent si toate calitatile la un loc dar nu face casa buna cu chimia pielii mele ...pe mine e " aspru" si nu ma "mangaie" deloc ...notele finale pe mine sunt pudrat uscat innecacioase ...