Club chic (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

La capitolul experiente "horror", am avut una singura: Ferre 20, care mi-a placut foarte mult pe cartonas, la prima vedere parea OK si pe piele, daaaaar.... dupa ce l-am cumparat.... brrr. N-am avut o relatie prea buna nici cu Dolce Vita de la Dior, in schimb ii place foarte mult mamei mele. Tot un fel de "horror" a fost si experrienta cu J'adore (cel clasic), dar asta nu mi-a placut sub nicio forma (il avea o colega si cand am fost undeva impreuna cu masina, mie mi s-a facut pur si simplu rau de masina din cauza lui!).

Am avut si experienta inversa, adica un parfum care nu mi-a placut multa vreme incercat mai mult pe cartonase si pe care il ador din momentul in care l-am incercat pe piele. E vorba de minunatul, racorosul si discretul Dune.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Iulia, ma bucur mult, acum fie vorba intre noi, esti asa o frumoasa ca iti sta bine cu orice!!! NU UITA DE POZE!

Mi-a sosit KANEBO Lipstick Treatment color TL133 Tender Brown, sunt super multumita, vorba sotului: "In sfarsit un ruj pt buzele tale!", e un maro discret cu o tenta spre caramiziu, cremos, exact ce-mi doream.

ianka, am luat parfumuri pe care inainte le incercasem in magazin si mi-au placut, asa la primul miros. Incercam asa multe ca nu stiam care ce note sunt, iar in final dupa ce cumparam parfumul eram asa dezamagita. Am patit asa cu Max Mara, J'adore, Allure, Guerlain-Insolence EDT si nu mai imi amintesc. Dar am cumparat si fara sa testez, doar pe baza de review-uri, dezamagire si mai mare. Imi amintesc de un parfum de la Ralph Lauren.

A fost dragoste la prima vedere, atat cu Angel cat si cu Kenzo Jungle, le-am purtat cu multa, multa placere si mereu primeam complimente cand foloseam parfumurile astea. Kenzo a ajuns la o minunata prietena de aici, iar Angelul il mai am, il adora fiul meu si ma dau cu el iarna la munte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dana ma bucur mult ca esti incantata de Kanebo .

37+ Mara Roselyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

37+ Mara Roselyn

da sunt, dar nu e cremos, prima data cand l-am folosit aveam strugurel pe buze, nu e ca cele de la YSL, care chiar sunt cremoase, asta e defectul si nici nu tine, dupa ce am baut cafea nu il mai aveam pe buze, dar nuanta e de vis, asa ca-l aplic des

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

37+ Mara Roselyn

da sunt, dar nu e cremos, prima data cand l-am folosit aveam strugurel pe buze, nu e ca cele de la YSL, care chiar sunt cremoase, asta e defectul si nici nu tine, dupa ce am baut cafea nu il mai aveam pe buze, dar nuanta e de vis, asa ca-l aplic des

Da, rujurile YSl Volupte sunt chiar o exceptie, dar ma asteptam ca rujul Kanebo sa fie mai moale din moment ce e ruj-tratament, oricum, e bine ca iti place culoarea. Poate data viitoare gasesti o nuanta asemanatoare cu asta de la Kanebo in gama Volupte.
Ca sa-ti tina mai bine pe buze poti sa aplici intai un strat, apoi preseaza buzele pe un servetel si pune al doilea strat, in felul asta culoarea patrunde mai bine.

37+ Mara Roselyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

mi-a revenit o mai veche curiozitate legata de un parfum: Aqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi! daca il stiti sau il gasiti pe undeva sa-l incercati ...astept impresii!

http://www.fragrantica.com/perfume/Acqua-di-Parma/Acqua-di-Parma-Blu-Mediterraneo-Fico-di-Amalfi-1687.html

rose, poate tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

Colectia mea include urmatoarele:

gres - cabochard (f putin, cred ca doar pentru o pufaiala, doua)

ianka te rog spune mi si mie cateva cuvinte despre cabochard ca sunt f curioasa ... desi cam stiu pe unde sa l incadrez dar vreau parerea cuiva care l-a avut ...eu de la gres am avut cabotine dar nu e in aceeasi linie cu cabochard.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

mi-a revenit o mai veche curiozitate legata de un parfum: Aqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi! daca il stiti sau il gasiti pe undeva sa-l incercati ...astept impresii!

http://www.fragrantica.com/perfume/Acqua-di-Parma/Acqua-di-Parma-Blu-Mediterraneo-Fico-di-Amalfi-1687.html

rose, poate tu?

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Bine, il incerc si-ti spun cum e.

37+ Mara Roselyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

@ teo
am primit acest parfum in urma cu aproximativ 3 ani, de la o prietena care a calatorit in america si nu prea mi-a placut, dovada ca mai am si astazi 3 stropi din el. Este un parfum vintage, miroase exact in genul parfumurilor din anii '50 (el fiind lansat in 54' parca). Contine 'citrus, leather & tobacco' printre altele, iar pe pielea mea se simte foarte bine amestecul de lamaie si tutun, potentat si de faptul ca pufai 4-5 tigari pe zi, deci se poate zice ca-s fumatoare.
E un parfum 'sharp' pe care nu-l recomand femeilor sub 35 de ani si nu in alt context decat mediul business, printre 'gulerele albe', unde n-ai voie sa pari fragila si vulnerabila ca te devoreaza 'rechinii'. unde nu ai voie sa transmiti mesaje de genul 'candy girl', ci 'business woman'.
L-am purtat recent la o conferinta foarte 'scortoasa' si am primit multe complimente pentru el, desi nici acum nu ma omor dupa el. cred totusi, ca folosit in contextul potrivit, e un parfum emblematic.
imi pare tare rau ca nu mai am decat vreo 3 stropi in sticla, nu pot incropi un 'puf' serios sa-ti trimit ca sa-ti faci o idee. insa intentionez sa-l achizitionez din nou, mai ales ca are are un pret fooooaaaarte mic, insa nu e pe lista de mea de prioritati.

concluzii:
asociez acest parfum cu genul asta de femeie:
http://kenstein64.files.wordpress.com/2009/09/katharine_hepburn1.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_M86n2v0usLk/ScdNLpNo64I/AAAAAAAACiY/2KUeFhAPGRw/s400/katherine-hepburn-trousers.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

@ teo
am primit acest parfum in urma cu aproximativ 3 ani, de la o prietena care a calatorit in america si nu prea mi-a placut, dovada ca mai am si astazi 3 stropi din el. Este un parfum vintage, miroase exact in genul parfumurilor din anii '50 (el fiind lansat in 54' parca). Contine 'citrus, leather & tobacco' printre altele, iar pe pielea mea se simte foarte bine amestecul de lamaie si tutun, potentat si de faptul ca pufai 4-5 tigari pe zi, deci se poate zice ca-s fumatoare.
E un parfum 'sharp' pe care nu-l recomand femeilor sub 35 de ani si nu in alt context decat mediul business, printre 'gulerele albe', unde n-ai voie sa pari fragila si vulnerabila ca te devoreaza 'rechinii'. unde nu ai voie sa transmiti mesaje de genul 'candy girl', ci 'business woman'.
L-am purtat recent la o conferinta foarte 'scortoasa' si am primit multe complimente pentru el, desi nici acum nu ma omor dupa el. cred totusi, ca folosit in contextul potrivit, e un parfum emblematic.
imi pare tare rau ca nu mai am decat vreo 3 stropi in sticla, nu pot incropi un 'puf' serios sa-ti trimit ca sa-ti faci o idee. insa intentionez sa-l achizitionez din nou, mai ales ca are are un pret fooooaaaarte mic, insa nu e pe lista de mea de prioritati.

concluzii:
asociez acest parfum cu genul asta de femeie:
http://kenstein64.files.wordpress.com/2009/09/katharine_hepburn1.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_M86n2v0usLk/ScdNLpNo64I/AAAAAAAACiY/2KUeFhAPGRw/s400/katherine-hepburn-trousers.jpg

sincer m-ai facut curioasa cu el, de fapt ma asteptam sa fie asa mai "retro"...mai am cateva pe lista care vreau sa le incerc de exemplu rumba de la balenciaga ...sa -l iau pe nemirosite ...asa am luat scent gloss si e de nunta ! si ...daca ma dau cu el numai la nunti imi ajunte in toate vietile viitoare ca mi-am luat si 100 ml.

Mergi la inceput