Club chic (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

teo, teo, se pare ca ne strabate un aer de curiozitate pentru parfumurile retro!
negasind o alta modalitate de a-mi satisface curiozitatea legat de NU ( EDP) de la YSL, l-am cumparat de pe ebay , abia astept sa vad cum este.
la tine m-am gandit, intrucat e primul parfum al lui Tom Ford la YSL( iar tu ai Black Orchid) , e incadrat la parfumuri de dama se zice ca depaseste chiar limita unisex, fiind catalogat de multi ca perfect pt barbati.
am gasit referiri la el , prin comparatie, cu parfumuri ca : L'Artisan- Passage d'Enfer, Anglomania si Boudoir de la VW , KINGDOM( Alexander Mc Queen) , cineva zicea ca NU este locul in care OPIUM se intalneste cu Rive Gauche( ambele de la YSL) ...asadar parfumuri nonconformiste, in cazul in care conformismul inseamna floral/candy/fruity.

sincer, nu am sperante prea mari ca o sa-mi placa, dupa ce a citit (si)ca miroase a tamaie f tare( dar o tamaie urbana, cum o mai fi si asta) , pe de alta parte, cele mai multe referiri il considera un parfum dark, deep, rich ,f f condimentat( cardamon si piper la greu) , care in nici un caz nu se intalneste prea des si care nu poate fi purtat de o matza lesinata !

a, si se mai spune ca daca numele Obssesion nu era luat de CK, atunci acesta ar fi fost un nume bun pt NU de la YSL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

teo, teo, se pare ca ne strabate un aer de curiozitate pentru parfumurile retro!
negasind o alta modalitate de a-mi satisface curiozitatea legat de NU ( EDP) de la YSL, l-am cumparat de pe ebay , abia astept sa vad cum este.
la tine m-am gandit, intrucat e primul parfum al lui Tom Ford la YSL( iar tu ai Black Orchid) , e incadrat la parfumuri de dama se zice ca depaseste chiar limita unisex, fiind catalogat de multi ca perfect pt barbati.
am gasit referiri la el , prin comparatie, cu parfumuri ca : L'Artisan- Passage d'Enfer, Anglomania si Boudoir de la VW , KINGDOM( Alexander Mc Queen) , cineva zicea ca NU este locul in care OPIUM se intalneste cu Rive Gauche( ambele de la YSL) ...asadar parfumuri nonconformiste, in cazul in care conformismul inseamna floral/candy/fruity.

sincer, nu am sperante prea mari ca o sa-mi placa, dupa ce a citit (si)ca miroase a tamaie f tare( dar o tamaie urbana, cum o mai fi si asta) , pe de alta parte, cele mai multe referiri il considera un parfum dark, deep, rich ,f f condimentat( cardamon si piper la greu) , care in nici un caz nu se intalneste prea des si care nu poate fi purtat de o matza lesinata !

a, si se mai spune ca daca numele Obssesion nu era luat de CK, atunci acesta ar fi fost un nume bun pt NU de la YSL!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

sali m-ai facut curioasa cu acest NU !
ELLE de la YSL este parfumul pe care mi-l voi cumpara a doua oara - incep deja sa ma "FIXEZ" pe unele ...sigur si acest NU e un parfum bun, nu te speria de mirosul de tamaie pentru ca e o tamaie "moderna" parfumul fiind din 2001 si altfel miroase o tamaie dintr-un parfum facut in 1950, dar cred ca va fi puternic! ce mai ma tenteaza ...

oricum o sa mi comand iar niste mostre pe the perfum e
vreau angel pivoine de thierry mugler, vreau cabochard - gres , rumba - balenciaga si ...mai vad eu si daca gasesc as lua si acest nu ...

Mergi la inceput

in plus vezi ca NU are cardamon ca si boudoir mirosul acela intepator usor metalic ...ca sa stii la ce sa te astepti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

teo, da, intr-adevar, de o tamaie moderna e vorba in propozitie, de asta i se zice tamaie urbana!

....si nu mai vb asa elogios despre ELLE, ca e pe lista de asteptare de mult timp si poate faci sa sara cateva pozitii si sa-l iau asa, la inceputul verii?
chiar, tu ce spui, ELLE poate fi purtat vara?

ieri am fost la un pas sa-mi iau de pe ebay editia limitata de la ELLE, cea de vara 2010( Elle cu niste note de varf citrice dar m-a dat inapoi faptul ca era EDT ).
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Elle-Edition-Collector-8083.html

azi mi-am dat cu Lalique-AMETHYST, cat de bineeeeeeeee mirose si ce bine mi se pare ca merge pe vremea asta ! cred ca acesta va fi parfumul verii 2010!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

teo, da, intr-adevar, de o tamaie moderna e vorba in propozitie, de asta i se zice tamaie urbana!

....si nu mai vb asa elogios despre ELLE, ca e pe lista de asteptare de mult timp si poate faci sa sara cateva pozitii si sa-l iau asa, la inceputul verii?
chiar, tu ce spui, ELLE poate fi purtat vara?

ieri am fost la un pas sa-mi iau de pe ebay editia limitata de la ELLE, cea de vara 2010( Elle cu niste note de varf citrice dar m-a dat inapoi faptul ca era EDT ).
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Elle-Edition-Collector-8083.html

azi mi-am dat cu Lalique-AMETHYST, cat de bineeeeeeeee mirose si ce bine mi se pare ca merge pe vremea asta ! cred ca acesta va fi parfumul verii 2010!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

sali EU ma dau mai ales vara cu ELLE pt ca pt iarna ...vreau ceva si mai "bubuitor"

eu nu stiu ce sa zic despre elle 2010 editie limitata eu am elle 2007 ...si sa stii ca multa lume "l-a simtit" pe mine ...si il tin pt vara, imi place pur si simplu si nu e greu de vara nu e suparator desi lumea se da iarna cu el ...

ti-am zis ca imi caut niste mostre iar am gasit NU si o sa mi iau mostra si o sa mi iau si ametist din pacate rumba nu e ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

ce-mi plac parfumurile astea 'out of trend' desi, sunt greu de purtat...pur si simplu nu mai 'cadreaza' cu vremurile in care traim noi, e ca si cum ai imbraca femeia moderna intr-o rochie cu crinolina, frumoasa, dar imposibil de purtat. sali, felicitari pentru achizitie sa ne faci o compunere despre el cand il primesti, bazata pe propriile-ti perceptii.

teo, zi-mi si mie, te rog, 2 vorbe despre 'cabotine'. ai avut cumva si 'cabaret' (tot de la gres)?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

ce-mi plac parfumurile astea 'out of trend' desi, sunt greu de purtat...pur si simplu nu mai 'cadreaza' cu vremurile in care traim noi, e ca si cum ai imbraca femeia moderna intr-o rochie cu crinolina, frumoasa, dar imposibil de purtat. sali, felicitari pentru achizitie sa ne faci o compunere despre el cand il primesti, bazata pe propriile-ti perceptii.

teo, zi-mi si mie, te rog, 2 vorbe despre 'cabotine'. ai avut cumva si 'cabaret' (tot de la gres)?

nu ianka eu nu am avut cabaret mi se pare ca l-a avut sali ...dar nusunt sigura

eu am avut doar cabotine , l-am primit iarna dar ...nu s-a lipit de mine, e ...verde, lemnos, ascutit, foarte putine flori in el, nu miroase a ieftinde si e atat de ieftin, desi e putin pudrat in notele finale eu l-as incadra la parfumuri moderne nu din acelea de epoca (anii 50, uscat pudrat tamioase) adica nu mirosi a "Vechi" un parfum proaspat de vara dar nu o apa dulceag lesinata .

eu am o problema : nu am parfumuri de vara ! desi cabotine nu a fost o mare iubire pt mine uneori ma bate gandul ca pana gasesc un parfum care sa mi mearga la inima imi iau cabotine ca stiu ca e bun si gata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Ca tot vorbiti de parfumuri vechi, eu ador rochiile vintage din aceasta perioada, in special cele din catifea si din dantela, dar imi plac si cele din tafta si din brocart

Mergi la inceput

dana si ce miresme ai folosi tu la rochiile alea ?
ca sunt curioasa ...nu cred ca numai tobacco vanilla sau tihota ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Iulia, ma bucur mult, acum fie vorba intre noi, esti asa o frumoasa ca iti sta bine cu orice!!! NU UITA DE POZE!

Mi-a sosit KANEBO Lipstick Treatment color TL133 Tender Brown, sunt super multumita, vorba sotului: "In sfarsit un ruj pt buzele tale!", e un maro discret cu o tenta spre caramiziu, cremos, exact ce-mi doream.

...........

Dana, de unde ti-ai luat rujul Kanebo ??? De pe ebay cumva??? Mi-ai facut "pofta" de un ruj nou...
asta este?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput