Club chic (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

Ultima mea dragoste este Must de Cartier ....sunt ap so lut innebunita dupa el. Cred ca odata cu schimbarea prefixului, am trecut in alta liga....daca inainte de 30 imi placeau parfumurile 'de fetitze', fructate, floroase, dulcinoase, acum de-abia daca le mai suport. Acum imi place sa miros a femeie, nu sa ma zumzaie bondarii[:I. Must-ul asta e un freesh oriental...se deschide brutal, aproape unisex, foarte spicy, foarte plin de nerv, noroc ca nervii ii trec repede. Urmeaza apoi cea mai faina portocala ever si se inchide in ceva cald, foarte sexi, aproape animalic. dar cred ca cel mai bine il descrie cineva pe basenotes care zice :
'This beauty is a full figured French gal who takes lovers and smokes Gauloises in her boudoir after -- this stuff is Catherine Deneuve meets Anais Nin'
Cred ca de la hypnotic poison n-am mai trait o asa poveste de dragoste, plina de nerv si pasiune. Acum ma declar bigama le iubesc pe amadoua la fel de mult, numa' ca hypnoticul is my winter lover, vara nu me mai iubim.

stiu must-ul ianka ! dar nu s-a lipit ca eu il gasesc f sobru, matur, (gasesc UNELE similaritati cu magie noir )cu un miros de pudra uscata, nu e jucaus deloc eu dupa ce am schimbat prefixele mi s-a intamplat invers : caut parfumuri TINERESTI cred ca e criza femeii la 40 de ani ca altfel nu mi explic .

de la cartier imi place "SO PRETTY" e pe o lista a mea dar nu l-am gasit niciodata edp si la un pret accesibil si de ce sa nu recunosc ...m-am risipit in alte ...tentatii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

@ sali:
pai hai sa zic cateva lucruri despre mine: imi plac parfumurile tari, parfumurile 'declaratie de razboi' cum le zic eu, misterioase si arogante, pasionale si brutale ca un tango argentinian (pe care-l iubesc la fel de mult), parfumurile care evoca femeia mediteraneana, bronzata si dracoasa, trufasa si dominatoare. imi plac costumele barbatesti, camasile scrobite....imi place sa port cravata si stilettos...imi place almodovar...imi place literatura sud-americana...
Mai zic ceva?!

iti plac parfumurile tari ? mai exista persoane care plac parfumurile tari si puternice si long lasting si dulci si ...........
atunci suntem in aceeasi barca !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Teo, Gucci Accenti l-am testat la o prietena in Germania, avea o mostra. Minunat parfum. Intr-adevar nu se mai fabrica.

iulia m-ai facut fericita ! ACCENTI a fost parfumul meu de suflet, renasterea ...nu inteleg cum un parfum asa de bun nu a putut sa stranga nr. acela minim de "Fane" pt a fi fabricat in continuare .

Citat:
citat din mesajul lui iuliya

Alte noutati in materie de parfumuri...M-am indragostit de Boudoir, l-am purtat de ziua mea, m-a facut sa ma simt atat de bine, toata ziua l-am simtit in jurul meu.

si eu sunt fana boudoir cand ma dau cu el cica se simte de la lift cand vin eu la serviciu ...bine eu ma dau generos nu asa "dau un puf si trec prin el " iar parfumul asta are o tarie iar la persistenta doar midnight poisonul il bate ...da ma simt bine cu el! si nu numai !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

@teo

da, teo, imi plac parfumurile tari, insa nu numai. Cum sa zic....parfumurile tari ma fac sa ma simt cea mai frumoasa femeie 'in za iunivers'. Stii senzatia aia?! Cand te dai cu un parfum si dintr-o data nu mai exista nimic altceva, nu mai vezi niciun rid, niciun fir alb, nicio 'aripioara'...nimic! te vezi frumoasa, simti ca radiezi. asa ma simt eu cand port parfumuri tari. Insa ca sa fiu mai 'precisa', imi plac parfumurile, punct
Must-ul l-ai incercat pe piele sau doar pe cartonas? Pe cartonas si mie mi s-a parut genul 'old school' dar pe pielea mea miroase divin. Si se pare ca pielea mea il iubeste foarte tare, pentru ca la 10 minute de la aplicare eu nu-l mai simt deloc, si mi-e asa ciuda! Insa e parfumul pentru care am primit cele mai multe complimente. De fiecare data cand il port toata lumea ma intreaba cu ce m-am dat ca miros f bine. De regula il port seara, dar l-am purtat de cateva ori si la serviciu si dimineata mi-au zis portarii:'don'soara ce frumos mirositi!'. Insa cel mai tare a fost la metrou. M-a oprit un tip si-mi zice: 'Va rog sa ma scuzati, cu ce parfum v-ati dat?'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Dana ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Rose de raspuns. Inseamna ca eu rar as avea timp de aplicari cu creion, fond de ten....eu de regula ma rujez in masina, inainte sa plec, asa ca nu acord mai mult de 10 sec operatiunii, asa cu indulgenta, cred ca de fapt mai putin...

Sali, din pacate, Rose nu m-a convins de culori tari, ca nu e blonda. Deci astept poza aia Oricum, machiajul meu preferat este cu ochi rimelati si buze rosii, dar sa vad la altcineva, nu la mine. Mie nu-mi sta bine cu ruj rosu, ca am pielea mai inchisa, adicatelea nu sunt alba, alba

Si pentru a fi in ton cu zilele precedente, azi plec cu ultima tura de bilanturi. De luni, pregatiti-va ca am timp si intru mai des, dar si cu alte subiecte - hainute, machiajuri...Rose, cand vine Mara?!Sa stiu cat timp mai am la dispozitie sa te mai pisez cu intrebari

Teo special pentru ca mesajele tale.

Pupici parfumatelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Carmena termenul nostru e 24 iunie , nu am pus problema cezarienei, pe 7 ma duc la control.

Acum sunt in plina faza de amenajari, ma simt ca o pasare pe ou, sa fie tot cuibul pregatit pt marea intalnire!

Teo m-ai facut ieri sa incerc So Pretty Cartier. M-am dus "ata" la standul Cartier si l-am testat pe piele. E o ca o femeie a carei frumusete se lasa descoperita treptat ! Nu are nimic ostentativ, mi se pare aldehydic amestecul, un floral foarte elegant si fatetat. Pe piele se mentine foarte bine.

Am incercat si Kelly Caleche edp. Stiu, n-are nimic in comun cu So Pretty, dar in urma deselor dezbateri legate de "gradinile hermesiene", ma gandeam ca acest kelly e mai dulce si tot de vara, nu l-am mai testat de f mult timp, e foarte aerat chiar si ca edp, nu mi-am dat bine seama daca a disparut de pe piele cand paseam afara din parfumerie sau cand am ajuns la tramvai.
Raman la Un Jardin en Mediterrane, parfum usor si cinstit, macar il simt 3 ore.

36+ Mara Roselyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

YSL 11 rose culte a plecat la Sibiu la Iulia, era prea puternic pt mine, trebuia sa pun o tona de strugurel ca sa mai atenuez culoarea.

am vazut o poza cu Iulia si avea aceasta culoare pe buze, fetelor e o frumusete Iulia, ochi albastri, vrem poze aici, cereti si voi!!!

cine vrea YSL 61 Glazed Sienna? Eu sunt bruneta si acesta este pt blonde, priviti ce am citit despre el:

This, to me, is NARS Orgasm in lipstick form. From the tube, it is pale pinky peach with shimmer. When I put it on my lips, it is peach pink with gold frost. Not shimmer, frost. It is very pretty shade on its own, but didn’t quite work with my coloring. It’s very reminiscent of shades Bridget Bardot and Pamela Anderson wore, so if you have that type of skintone and haircolor, this might be fabulous with smokey eye. It is very moisturizing, comfortable, and stays on just as long as any other l/s. Scent is cross between fig, rose, and something sweet. It’s pleasant enough, but still perfumey.

I absolutely fell in love with this lipstick. Not many shades suit me because I have medum/fair complexion and blonde hair (most lipstick shaded are too bright for me) but this colour looks perfect. It's pinky peach with very prominent pearl effect, just gives you WOW factor without looking OTT...

I totally agree with below! This is a stunning lipstick, such a shame it hasn't got the popularity it deserves! The colour is pinkish - corally with a nice metallic finish which looks soooo nice, completely different and unique than any other shade.. The texture is nice an creamy, stays on well and has SPF8 in it. Packaging is YSL, therefore beautiful!I hope this will not ever be discontinued!

si totusi nu se mai face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

ce mi-a placut cum ai formulat asta!

geniest, patesc abia acum( dupa cateva luni de cand l-am luat de la alexia) ce ai patit si tu cu Alien-ul.
imi place din zi in zi mai mult, ma imbata, imi ia aerul( in sens bun) , nu-i a buna intre mine si parfumul acesta.as muri daca de maine nu s-ar mai face , e MINUNAT, eu il percep cu o nota adanca de tutun de buna calitate dar feminin in acelasi timp.

bun pt o jessica biel blonda, din EASY VIRTUE, imbracata in costum de vanatoare , cu tigara mai mereu aprinsa, emancipata, intr-o vreme in care o femeie la volan era un lucru de-a dreptul excentric. ( min. 0:21 din clip arata exact imaginea de care vorbeam).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

ce mi-a placut cum ai formulat asta!

geniest, patesc abia acum( dupa cateva luni de cand l-am luat de la alexia) ce ai patit si tu cu Alien-ul.
imi place din zi in zi mai mult, ma imbata, imi ia aerul( in sens bun) , nu-i a buna intre mine si parfumul acesta.as muri daca de maine nu s-ar mai face , e MINUNAT, eu il percep cu o nota adanca de tutun de buna calitate dar feminin in acelasi timp.

bun pt o jessica biel blonda, din EASY VIRTUE, imbracata in costum de vanatoare , cu tigara mai mereu aprinsa, emancipata, intr-o vreme in care o femeie la volan era un lucru de-a dreptul excentric. ( min. 0:21 din clip arata exact imaginea de care vorbeam).

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Ah Sali ce ma bucur sa aud asta. Tocmai am aterizat de la Roma cu....ghici cu ce in brate ???!!! Doar o incercare !!!
In prima mea postare despre ALIEN (acel alien de la babanu', stii tu povestea) atat am fost in stare sa spun: amestec bestial de tutun si iasomie (eu nefiind fumatoare). Sunt un pic dezamagita ca n-am gasit nicaieri ALIEN - Eau Luminescente (cel de vara portocaliu). Este mult mai bun decat Sunessence si f greu de gasit.Chiar are cateva note citrice usor amarui care se pastreaza si dupa cateva ore. Nu cade in pacatul de a mirosi la fel ca Alien clasic.

Sunt iar in extaz ...intra husbandu' la idei...l-am plimbat prin duty free de i-au iesit ochii..

Mergi la inceput