Club chic (35)
Raspunsuri - Pagina 13
ianka78 spune:
thank you, ladies, for your warm welcome!. Acum sa trecem la treaba. Ultima mea dragoste este Must de Cartier ....sunt ap so lut innebunita dupa el. Cred ca odata cu schimbarea prefixului, am trecut in alta liga....daca inainte de 30 imi placeau parfumurile 'de fetitze', fructate, floroase, dulcinoase, acum de-abia daca le mai suport. Acum imi place sa miros a femeie, nu sa ma zumzaie bondarii[:I. Must-ul asta e un freesh oriental...se deschide brutal, aproape unisex, foarte spicy, foarte plin de nerv, noroc ca nervii ii trec repede. Urmeaza apoi cea mai faina portocala ever si se inchide in ceva cald, foarte sexi, aproape animalic. dar cred ca cel mai bine il descrie cineva pe basenotes care zice :
'This beauty is a full figured French gal who takes lovers and smokes Gauloises in her boudoir after -- this stuff is Catherine Deneuve meets Anais Nin'
Cred ca de la hypnotic poison n-am mai trait o asa poveste de dragoste, plina de nerv si pasiune. Acum ma declar bigama le iubesc pe amadoua la fel de mult, numa' ca hypnoticul is my winter lover, vara nu me mai iubim.
Chiar zilele trecute am dat o tura prin Unirea, pe la douglas si pe la kendra...incercat una alta, o sa revin cu un nou post despre adulmecarii.
ioi, cata compunerea am scris!Se vede ca mi-s fata de la litere
Cam asta ar fi Must-ul meu, daca l-ar pune cineva pe note:
http://www.youtube.com/watch?v=fwY5wfpkYrs
ianka78 spune:
@ sali:
pai hai sa zic cateva lucruri despre mine: imi plac parfumurile tari, parfumurile 'declaratie de razboi' cum le zic eu, misterioase si arogante, pasionale si brutale ca un tango argentinian (pe care-l iubesc la fel de mult), parfumurile care evoca femeia mediteraneana, bronzata si dracoasa, trufasa si dominatoare. imi plac costumele barbatesti, camasile scrobite....imi place sa port cravata si stilettos...imi place almodovar...imi place literatura sud-americana...
Mai zic ceva?!
iuliya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manumanu SALI, daca vrei iti trimit eu o mostra de Dune... sa-mi spuneti cum ati facut cand ati trimis din "rezervele proprii" (adica, pe ce fel de suport ati pus parfumul, ca o pungulita gasesc eu). IULYA, ai o dulceata de nepotica! mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq |
Multumesc!
danamiha spune:
Mi-a sosit rujul, YSL Rouge Pur # 61 GLAZED SIENNA Lipstick, sunt f.multumita, acum am roz, tziclam, il astept pe cel maro din SUA si ma tenteaza YSL 20 Italian Cherry.
rose, pt ca mi-ai spus cat de bune sunt rujurile de la YSL. Pe tine te prind asa bine culorile puternice, am vazut in poze
manu, ma bucur ca ai avut o experienta placuta cu rujurile, asa pe neincercate
iulie, chiar ieri ti-am studiat din nou nepotica, cum reusesti sa nu o papi?, daca vrei da-mi pe PM adresa de email si iti trimit o poza cu rujuri testate de rose pe mana ei, retin ca e si 16 Red Temptation printre celelalte. Ideal cred ca e sa le testam pe buzele noastre, dar la mine e mai greu pana ajung la un astfel de magazin, unde desigur nu au ce caut eu, etc. Oricum, cel pe care l-am primit azi nu se mai face...
rose_selavie spune:
Dana draga mea, ieri am cand ziceam ce discret e rozul, vorbeam de alta nuanta, m-am uitat ieri la poza gresita, respectiva la a 2-a in care apar 4 culori pe mana mea, si a 2-a culoare e piersica aia roz discreta intr-adevar, de asta am si zis ca nu e f f puternica nuanta.
Stiam ca ti-ai comandat Rose Cult, dar nu mai stiam eu care culoare e.
OOOF ! Probabil nu intelegeai de ce o tot dadeam eu inainte cu cat de deschis e !
Revenind la ce ai tu, anume la fuchsia Rose Cult, stii ca-mi plac culorile mai tari, e o nuanta moderna si daca te hotarasti sa-l porti pana la urma, ca idee de machiaj: merge f bine in contrast cu restul fetei discret conturat, adica doar buzele sa fie de high-impact. Valabil zic eu si la haine, port in general rujuri in culori "wild" mai ales la tinute uni in culori neutre.
36+ Mara Roselyn
danamiha spune:
rose, , azi l-am purtat si mi-a placut.
Eu nu ma machiez, nu-mi sta bine sau nu am eu habar, cert e ca si cand am fost mireasa, inainte, am fost la cosmetica sa incercam ceva machiaj...am fugit la dus, asa ca folosesc doar fond de ten (toamna, iarna sau cand am dispozitie), putina pudra, am ceva de la Clinique, si ruj, asa natural imi sta cel mai bine.
Carmena spune:
Dana, sa stapanesti si sa folosesti sanatoasa rujurile ma bucur ca iti plac.
Eu una nu folosesc decat luciu de buze care rezista pe buze, fix pana mananc primul covrig sau beau primul pahar cu apa. Am si un ruj roz mai intens, pe care il mai folosesc uneori, dar care rezista tot asa, pana deschid gura...
Si voi brunete pe aici, normal ca va sta bine purtand culori tari pe buze...Eu nu-s asa, asa ca ma multumesc cu luciul meu de buze... Dar sunt rezistente rujurile astea "de casa"? Ca in reclame tin de te saturi privindu-le...
Nu am nimic nou sa spun de parfumuri, doar ca am mirosit toate lolitele saptamana trecuta si ca mi-au placut toate f mult. In rest am casa in renovare si bilanturi de depus
Bine ai venit Ianka! Si , asa descriere...
fete cucuiete
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui Carmena Dana, sa stapanesti si sa folosesti sanatoasa rujurile ma bucur ca iti plac. Eu una nu folosesc decat luciu de buze care rezista pe buze, fix pana mananc primul covrig sau beau primul pahar cu apa. Am si un ruj roz mai intens, pe care il mai folosesc uneori, dar care rezista tot asa, pana deschid gura... Si voi brunete pe aici, normal ca va sta bine purtand culori tari pe buze...Eu nu-s asa, asa ca ma multumesc cu luciul meu de buze... Dar sunt rezistente rujurile astea "de casa"? Ca in reclame tin de te saturi privindu-le... Nu am nimic nou sa spun de parfumuri, doar ca am mirosit toate lolitele saptamana trecuta si ca mi-au placut toate f mult. In rest am casa in renovare si bilanturi de depus Bine ai venit Ianka! Si , asa descriere... fete cucuiete Carmen cu Stefan si Bogdan |
Carmena ce bine e sa te citesc ca ai cam lipsit in ultima vreme din club!
Rujurile tin diferit in functie de textura lor: cu cat e mai cremos si mai transparenta culoarea cu atat va tine mai putin. Dar sunt si exceptii, de ex. ultimul ruj Chanel "Rogure Coco" e foarte hidratant si cand l-am testat (m-au machiat in parfumerie) a tinut f ok.
Ca sa tina e indicat sa dai cu putin anticearcan sau chiar fond de ten inainte de ruj, se fixeaza mai bine, apoi cu un creion de contur. Eu de obicei nu fac asa, cand ies imi aleg culoarea zilei, il iau in poseta si ma rujez de cate ori se duce.
Si pe blonde dau bine nuntele tari, Sali e cel mai elocvent exemplu!
36+ Mara Roselyn
sali spune:
citat din mesajul lui ianka78 @ sali: pai hai sa zic cateva lucruri despre mine: imi plac parfumurile tari, parfumurile 'declaratie de razboi' cum le zic eu, misterioase si arogante, pasionale si brutale ca un tango argentinian (pe care-l iubesc la fel de mult), parfumurile care evoca femeia mediteraneana, bronzata si dracoasa, trufasa si dominatoare. imi plac costumele barbatesti, camasile scrobite....imi place sa port cravata si stilettos...imi place almodovar...imi place literatura sud-americana... Mai zic ceva?! |
nu. concludent . esti legitimata in club !
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rose_selavie
Carmena ce bine e sa te citesc ca ai cam lipsit in ultima vreme din club! Rujurile tin diferit in functie de textura lor: cu cat e mai cremos si mai transparenta culoarea cu atat va tine mai putin. Dar sunt si exceptii, de ex. ultimul ruj Chanel "Rogure Coco" e foarte hidratant si cand l-am testat (m-au machiat in parfumerie) a tinut f ok. Ca sa tina e indicat sa dai cu putin anticearcan sau chiar fond de ten inainte de ruj, se fixeaza mai bine, apoi cu un creion de contur. Eu de obicei nu fac asa, cand ies imi aleg culoarea zilei, il iau in poseta si ma rujez de cate ori se duce. [size=2]Si pe blonde dau bine nuntele tari, Sali e cel mai elocvent exemplu![/size=2] 36+ Mara Roselyn |
bineeeeeeeeeeeeeeee, rose, tocmai ma pregateam sa o atac pe carmena cu o fotografie , ca sa -i demonstrez ca si blondelor le sta bine cu ruj de barbie....de data asta ai scapat, carmena! ...chiar ma intrebam ieri ce mai faci.