Club chic (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

bine ai venit ianka si iti doresc sa te simti bine in lumea parfumatelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

Buna ziua la toata lumea! Cu ce sa incep?! Va citesc de cateva luni, am luat toate capitolele la rand si cred ca am devenit dependenta de voi. Intru zilnic sa vad ce-ati mai scris/daca ati mai scris. Pana la urma mi-am luat inima in dinti si mi-am facut cont. Sper ca mai e loc printre voi pentru new-comers.

PS: nu sunt mamica, dar sper sa fiu cat mai curand.

Bine ai venit

Rose, , mi-a sosit de pe ebay.uk YSL 11 rose culte.
Imi place mult, parca era mai discret pe mana ta, dar ma obisnuiesc eu.
Astept celelalte nuante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:

Buna ziua la toata lumea! Cu ce sa incep?! Va citesc de cateva luni, am luat toate capitolele la rand si cred ca am devenit dependenta de voi. Intru zilnic sa vad ce-ati mai scris/daca ati mai scris. Pana la urma mi-am luat inima in dinti si mi-am facut cont. Sper ca mai e loc printre voi pentru new-comers.

Bine ai venit

Astept celelalte nuante

Iuhuuu ce repede a sosit! Dat pe mana e un roz pal elegant, nu stiu cum e pe buze, dar nu cred ca e diferenta mare. Eu l-am pozat in plin soare si poate de asta parea mai deschis putin. Acusi vine si cel de la Kanebo, nu?

Ianka bine ai venit!

36+ Mara Roselyn

Mergi la inceput

rose, am facut poze sa-ti trimit si cand sa le descarc in calculator, s-au terminat bateriile, acum sunt la incarcat...

cert e ca nu am mai avut ceva atat de "tipator, strident", s-a cam speriat fiul meu cand m-a vazut rujata, acum trebuie sa vina sotul de la Budapesta si cred ca-mi blocheaza contul pe ebay

e de calitate rujul, pana acum mereu trebuia sa folosesc si strugurel, adica era uscat, nu "aluneca" usor pe buze.

eu sunt multumita, rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:

Citat:

Bine ai venit

Astept celelalte nuante

Dat pe mana e un roz pal elegant, nu stiu cum e pe buze, dar nu cred ca e diferenta mare.

Ianka bine ai venit!

36+ Mara Roselyn

nu e roz, nu e pal, e tziclam in toata regula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Ianka, bine ai venit!

Dana, apropo de rujuri: eu eram f. sceptica in privinta achizitionarii rujurilor prin comanda, nu luam nici macar de la Avon pt ca nu eram sigura de culoare. Anul trecut am vazut o oferta pe strawberrynet, un set de rujuri de la Estee Lauder, erau la mari reduceri si mi-au placut nuantele asa ca mi-am luat inima-n dinti si le-am comandat. Am avut o surpriza placuta, nu numai ca au corespuns culorile, dar mi s-au potrivit mie foarte bine... inca cred ca a fost.. norocul incepatorului... dar acum daca le stiu, o sa le mai comand probabil. Pana atunci mi-am cumparat eu rujuri de la L'Oreal color riche (alea cu nume de vedete), mi s-au potrivit si mi-a placut si textura.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

sotul e incantat de ruj, dar el zice ca eu trebuie sa fiu multumita

acum am dat cu mai putin si imi place mai mult, are o tenta de visiniu, iar daca pus si putin strugurel cremos parca nuanta e mai deschisa.

mai astept inca 2 rujuri, luate tot asa, fara sa le stiu, este vorba despre:

KANEBO Lipstick Treatment color TL133 Tender Brown NIB

YSL Rouge Pur # 61 GLAZED SIENNA Lipstick RARE New Box

sper sa nu fiu dezamagita

ianka, ce parfumuri iti plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

seara buna , parfumatelor!

dana, nimic nu e intamplator, poate rujul de la YSL e un semn ca tr sa lasi nuantele cuminti deoparte si sa treci la culori mai tari, "turbate" , cum le zic eu. oricum acestea sunt culorile verii, rozuri tari, fuchsia , cum am eu sephorele ...mi-am mai luat un contur sambata tot din sephora , cu care ma joc , pt ca imi schimba nuanta rujului,asa cum o face orice contur dealtfel!

zi-mi cand te obisnuiesti cu nuantele tari ca sa iti trimit inapoi macar unul din rujurile de la .....( nu-mi aduc aminte si nu ma mai ridic sa merg pana la sectorul cosmetice, ca e in alta camera) sa ai si corai, nu doar roz!

sambata am fost in bucuresti dar mare spor mare la mirosit parfumuri nu prea am avut, DUNE nu era( " e un parfum destul de vechi si nu prea il mai aducem" , ma rog, nu aveam timpul fizic sa discut in contradictoriu ) , ELLE ( YSL) nu era, DIOR HOMME nu era .
am mai incercat inca o data OMNIA AMETHYSTE ( Bvlgari) , care mi-a lasat aceeasi impresie de pretty/fresh...e bun asa, vara, de la dus pana la dulapul cu haine ....apoi, nu prea mai face fata distractiei, nu-mi astampara pofta vampiristica de purple , asa cum o fac ALIEN ( pe frig dar si azi) sau Amethyst de Lalique.

am mai testat ultimul HERMES- VOYAGE, un unisex pe care l-as nedreptati daca as scrie ceva , de rau sau de bine, pt ca eram spre iesirea din parfumerie, little lady gaga isi regasise prietenele ( vanzatoarele) care o cadorisisera cu mostre Ferre -Rose Princess si se lasa greu dusa , mai ales ca se crampona de niste margele din acelea de efect care impodobesc rafturile. asadar eram concentrata pe captarea fetitei si scoaterea ei din magazin, fara pagube colaterale.

reusisem sa testez si sa imi placa( pe hartie) GUCCI by Gucci SPORT ( barbatesc , evident) . eu nu am vrut sa testez parfum barbatesc( in afara de DIOR HOMME) dar vanzatoarea a insistat maxim sa incerc acest GUCCI SPORT, nu stiu de ce, poate aratam ca o tipa care iese cu unul stil sport-ish / gucci-ish si nu doar ca iese, dar mai tr . sa i-l si cumpere sau , ma rog, sa-i sugereze sa si-l cumpere singur.

cat despre gradina hermesiana NIL ...am gasit-o dar nu m-am plimbat prin ea, am facut decat un pas, am inspirat adanc , am simtit miros dulce , tare( poate chiar fain) dar tot cu iz de iarba.

concluzia...din nou nu mi-a ramas nimic la suflet , drept pt care duminica, sa ma racoresc, am comandat pe fragrancex-ul nostru un ALIEN refill EDP la 60 ml( am sticluta de 30 ml care se reumple) , la un pret incredibil, 150 lei.

ianka, welcome ! mai zi si tu ceva ! ce bei, ce mananci, ce visezi, in materie de parfumuri, desigur !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:

Iulia, chiar ieri ma intrebam ce mai faci, am crezut ca ai plecat din Ro, nu ai mai scris, sper ca esti bineai terminat facultatea?

Nu am plecat din Ro. Inca n-am terminat facultatea, sunt in perioada examenelor, incepe si festivalul international de teatru de la Sibiu(daca vreti o sa va arat cateva poze)... Chiar daca nu prea scriu, cand am timp liber va citesc din umbra.

Si eu ma gandeam zilele trecute sa-mi comnad un ruj YSL Rouge Volupte. De curand am inceput sa folosesc ruj rosu, ma prinde foarte foarte bine. Ma tot gandesc ce nunata sa aleg: #16 Red Temptation, #15 Extreme Coral sau #27 Rose Paris

Va pup Ma duc sa citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

SALI, daca vrei iti trimit eu o mostra de Dune... sa-mi spuneti cum ati facut cand ati trimis din "rezervele proprii" (adica, pe ce fel de suport ati pus parfumul, ca o pungulita gasesc eu).

IULYA, ai o dulceata de nepotica!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput