Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
douradoudou spune:
gabriella felicitari pt vestile bune....
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Ratusca 83, Bmb, La multi ani! Multe dorinte implinite, iubire, liniste si prieteni loiali pentru totdeauna! Sa avem prunci sanatosi, frumosi, destepti si cuminti! O aniversare fericita va doresc si numai ganduri bune din parte mea! Pupici si multe imbratisari! 13 |
LA MULTI ANI ANA_O, BMB si RATUSCA83! Sa fiti fericite, sanatoase, pline de viata si bucurii, sa va bucurati de o viata cu momente dupa cum vi le doriti! Si bineinteles URSULETZI sanatosi si voiosi!
va pup!
Madalina9+
douradoudou spune:
vmadelain tu te duceai la paris sau nu am retinut bine???daca esti tu ..atunci vrem si noi poze
si 12+
bmb spune:
Multumesc mult pentru urari.
La multi ani ANA si RATUSCA!
Ma bucur sa citesc vesti bune despre mamici, dar sa scriu in ritmul vostru eu nu apuc(e drept ca nu am fost niciodata un prea bun narator).
Noi suntem bine. La morfologia de 12 sapt pare in regula, am facut a doua zi si analiza de sange pentru dublu test si acum asteptam rezultatul. Pare a fi baietel cu ceva semne de intrebare.
Inca odata va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.
P:S: Rog fetele care se pricep si au si ceva mai mult timp sa o adauge si pe fii-mea pe prima pagina.Denisa20.07.2003
Ea e cea mai incantata de bebe si nu uita de fiecare data cand ma pupa(si e o mare pupacioasa) sa dea si un pupic burticii(lui bebe)
O duminica placuta
Beatrice 13+
Beatrice, tati Mihai si Denisa 20.07.2003
sugubina spune:
Buna fetele!
Am revenit de pe litoral. Tare bine mi-a facut sa stau ca lacusta la soare.. M-am simtit bine. In afara de frigul umed din camera totul a fost ok..Am mancat si sarmalee bestiale, si mici, si fasole. Cel mai mult m--au coafat sarmalele aleaa!
Am vazut activitate cam light in weekendu asta, dar deh, a mai plecat lumea. Ana sper sa te simti mai bine cu stomacu. Pan la urma ce ai luat pt dureri?
Felicitari bmb pentru vestile bune de la morfofetala de 12s!
mairis vad ca si tu ai gemenasi! Ce frumoos! Felicitari pentru eco si vestile de fetita+baietel!!
Eu azi schim semnatura.Puficii mei fac 9 saptamani. La cat mai multe ceea ce va doresc si voo!
Merg sa facem salata de rosii, ciapa si veti. Cu otet. Am pofte de acru si sarat..carne sa nu prea vad.
sugubina +9
camrynna spune:
La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua de nastere !!
eu am venit de la serviciu , ma simt bine , rod drajeuri Galaxy ( cu cacao , delicioase ) , si ....am ditamai linea negra pe burta ...De azi a aparut , e evidenta , subtire si luunga ...
Camrynna , mami de Decembrie
6+
http://picasaweb.google.com/118095978199782018084/Camrynna#
Ioana_Mami spune:
Buna ziua ,
Carmyna te-as ruga sa iti scoti linkul "picassa" de la semnatura.
In acest mod poate intra oricine sa ne vada pozele si nu mai vad rostul parolei secrete!!!
Eu chiar nu vreau sa fie pozele publice ptr. toata lumea.
Sper ca ma intelegi!
Fericita 12+
douradoudou spune:
chair asa fetelor m-ati cam lasat singura azi...no action at alllllll...doar 3 -4 ati aparut si disparut repede..
si 12+
ALEXA1985 spune:
Bine ai venit.
Citat: |
citat din mesajul lui Cristale Vin si eu la voi.....ma primiti? Sunt o viitoare mamica de noiembrie. Va citesc de cand ati aparut...insa cateodata nu reusesc sa tin pasul cu voi. Noi am implinit joi 12 saptamani. Am fost la control, bebe e bine, foarte jucaus, nu a stat un pic locului. Datele mele pt listuta sunt: DN 08.03.1984 UM 04.02.2010 DPN 11.11.2010 www.floar3d3colt.blogspot.com |
11+