Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 3
ana_o spune:
Ratusca 83, Bmb, La multi ani! Multe dorinte implinite, iubire, liniste si prieteni loiali pentru totdeauna! Sa avem prunci sanatosi, frumosi, destepti si cuminti!
O aniversare fericita va doresc si numai ganduri bune din parte mea! Pupici si multe imbratisari!
13
bebelu86 spune:
LA MULTI ANI ANA!!!!
LA MULTI ANI BMB!!!!
LA MULTI ANI RATUSCA!!!!
sa fiti sanatoase, sa duceti cu bine sarcina pana la termen, sa fiti iubite, sa aveti parte numai de clipe minunate si sa va bucurati de bb din burtica
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Doura, e sigur maloxul asta? Ai luat tu, cu recomandare? Din asta a gasit in farmacie, dar cand a auzit farmacista ca sunt gravi, n-a mai vrut sa-i dea decat cu reteta. 13 |
Mie dr ginecolog mi-a zis sa iau in cazul durerilor de stomac, Maalox. MAALOX, scrie pe el: "se poate utiliza in sarcina",
12+
Mami de baiat
beatrice75 spune:
Voi tot vorbiti de prajiturele, dar eu nici nu vreau sa aud de ele.
Ieri, dupa 3 luni de probleme, pot spune ca am stat si eu relaxata la un gratarel in natura.
12+
Mami de baiat
chance2008 spune:
Buna, burticutze...
pentru greturi si arsuri la stomac eu folosesc de la plafar niste pastilute naturiste cu ghimbir si roinita... le-am folosit si la maria si m-am simtit mai bine...
la prima sarcina am facut o criza destomac de m-am internat si se uitau toti la mine ca nu intelegeam de ce ma zvarcoleam... atentie la ce mancati.. supa de carne mie imi facea aciditate. daca e sa zic asa ce imi pria si imi prieste si acum, la a doua burtica,sunt: branza de vaci, covrigi, paine prajita...si.. cam atat.. fara fructe, fara carnuri...
inca vreo doua, trei saptamani si trece perioada nasoala, dupa aia o sa ne bucuram de cea mai linistita perioada de sarcina...si putem sa papam oriceee...
mami de maria- 27 iulie 2009
9-10 saptamani
ana_o spune:
Eu in continuare ma simt rau cu stomacul. Azi noapte m-am trezit de 3 ori sa mananc, am trecut prin niste stari groaznice. By the way, dragele mele, consortul mi-a trimis mesaj de la multi ani inaintea tuturor(trebuie sa mentionez ca eu, de ziua lui, nici macar un SMS nu i-am trimis). Frumos din partea lui, dar m-am facut ca nu stiu din partea cui e mesajul. Sa nu-mi ziceti ca am fost rea, am facut doar ce-am simtit.
Mi-e somn, avand in vedere cate vizite am facut azi noapte bucatariei. Cred ca "fur" o ora de somn.
Mi-e dor de voi, azi e pustiu forumul...
Bebelu, multumesc din suflet pentru urari. Intru mai tarziu.
13
gabriella1 spune:
burtici!
Gabriela
8+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
fost la echo,bb e bine,creste ,iar sotul lacrimat cand auzit inimioara.De fapt a plans in toata regula
de azi bag elevit !
Gabriela
8+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
douradoudou spune:
LA MULTI ANI ANA!!!!
LA MULTI ANI BMB!!!!
LA MULTI ANI RATUSCA!!!!
sa fiti fericite si sanatoase toate si sa va bucurati 100000 de ani langa ursuletii vostri..am deschis acum special pt ana
..m-am gandit la tine azi noapte..poate durerea este si de la drum nu stiu oricum sper sa ai o zi frumoasa si sa te simti cat mai bien posibil..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+