Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
simona-maris spune:
Pai,doura draga,e ziua de odihna pt cele mai multe dintre noi.In Romania,labourer's day....stii tu..mici..bere..chestii din astea rusinoase.Plus ca e asa de frumos afara ,ca e pacat sa stai prin casa.Sa vezi de maine isi revin mamicutele...la birou sa stai pe forum e delicios
Pe mine ma doare in partea stanga rau de tot..se duce spre spate pe sub coasta..peste tot..
asa ca azi am stat mai mult prin casa.dar ieri am fost pe lac si am pictat
ana_o spune:
Doura, eu am tot intrat azi, dar liniste... Odihna pentru toata lumea!
M-a intrebat o burtica cu ce mi-a trecut durerea de stomac, poate chiar tu, Doura. Nu mi-a trecut si persista, mi-am procurat Maalox sirop, dar osa-l folosesc chiar cand nu mai pot de durere.
Mi-am facut un cadou superb de ziua mea si intr-o ora plecam la restaurant, sper sa-mi vina pofta de mancare pana atunci. Si sa ma mai lase stomacul.
Of, cate necunoscute are o sarcina...
Va pupacesc pe toate, astept sa intrati mai multe pe forum, sa povestiti cum a fost in weekend. Pana acum doar Sugubina s-a intors. Restul?
13
sugubina spune:
daa, stai sa vezi maine ca nu tinem pasu la scris! Imi e gruaza, ca am maine o gramada de treaba pt ca vineri am avut free..Si nu prea o sa pot scrie. Eu de fel sunt activa pe forum, mes..scriu repede nici nu vad tastele..Dar cand se trage de mine din mai multe parti nu mai functionez..
Am mancat si eu 3 mici..Nu f deosebiti da mi-am facut pofta. Acu pregatesc niste cartofi prajiti cu veti acri.
sugubina +9
simona-maris spune:
La Multi Ani,Ana,Ratusca si BMB
Va dorim o viata binecuvantata,copii sanatosi,toata iubirea si implinirea din lume! Sa aveti mereu vantul in spate si soarele in fata,cum spunea Hamingway!SI peste 2 3 anisor..sa auziti de la copii vostri cu glas suav si zambet pur:
Refren:
De ziua ta, mamico,
In dar ti-am adus inima
si crede-ma, mamico,
Un dar mai frumos nu se putea.
Am vrut sa-ti culeg o floare,
Un mic ghiocel frumos,
Dar pana la urma moare
Si cui e de folos?
Refren:
Am vrut sa-ti culeg stelute,
sa-ti fac un frumos colier,
Dar cine nu stie oare
Ca in zori stelutele pier?
Refren:
Am vrut sa-ti culeg o raza
De soare, sa-ti prind in par,
Dar tu stralucesti mai tare
De dragoste si dor.
simona-maris spune:
Ana,iti doresc multa sanatate si POFTA MARE
Mie mi-e pofta de ciorba de buuurtaaa
Ma chinui cu sotul.Il invat engleza.E mai greu decat cu scolarii
Ana,eu in ieri am fost pe lac cu sotul,am pictat,am facut picnic,am pescuit...am vazut un sarpeA fost frumos,fata de nervii pe care ii am acum cu predatul englezei la elevi de 30 de nai
ana_o spune:
Simona, ms mult pentru urari! Iar cantecelul...este suberb si este preferatul familiei mele, eu cu fratele meu il cantam si acum de 8 Martie. Numai ca acum l-am privit altfel...copilul meu, sa mi-l cante mie?? Mi-au dat lacrimile...
F tare ziua petrecuta cu sotz, pe lac! In ce priveste nervii, nici eu nu am rabdare la predat, deci te inteleg total! (de meserie, profesoara ar fi trebuit sa fiu-liceu!!)
Trebuie sa va spun un banc tare! Vine imediat!
13
ana_o spune:
BANC!
Mama gravida isi intreaba copilul de cinci anisori:
-Ce vrei sa-ti aduca barza, mami, un fratior sau o surioara?
-Mami, daca nu te doare pasarica, eu as dori un calutz din lemn.
13
ana_o spune:
Cum sa merg eu la restaurant, cand Gelu Strimintzelu' Frumuselu' (in traducere normala, bebelul meu), ma trage in pat, la somn de voie...?
13