Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tigrutz Buna fetele Eu n-am mai intrat de ceva timp... Saptamana trecuta am primit rezultatul analizelor, care nu a iesit asa cum ma asteptam si cum mi-as fi dorit... toxomplasmoza si citomegalovirus, ambele IGM (deci infectii prezente) pozitive...va dati seama ce a fost in sufletul meu... Am mers la dr mea, s-a uitat pe ele, ea mi-a spus ca nu trebuie sa imi fac atatea griji, valorile sunt mici peste limita normala si ca ar putea fi fals pozitive sau infectii mai vechi de 3 luni care nu ar afecta sarcina...mai ales ca IGg la toxomplasmoza, mi-a iesit pozitiv acum 4 ani la prima sarcina, asta inseamna ca ar fi trebuit sa fiu imuna... asa ca maine sau poimaine va trebui sa ajung sa refac analizele, valorile astea sa vad ce va iesi...sper ca de data asta sa iasa alte rezultate, am mai auzit cazuri cand femei insarcinate si-au facut analizele astea de 3 ori, cu rezultate diferite.. Oricum recunosc ca inca sunt foarte streasata... ![]() ![]() |
Imi imaginez prin ce treci acum. Intr-adevar ar trebui sa ai deja imunitate si e probabil ca analiza a fost gresita. Se mai intampla. Mi s-a intamplat si mie (cu alta analiza). Sper sa fie bine si bebe mic sanatos!
Mami de
![](avion.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Hera25 spune:
Tigrutz si mie mi-au iesit analizele la toxoplasma proaste. IgG-ul >250 si IgM-ul 1.52 iar limita maxima era 1.1. Dr m-a trimis sa refac analizele si sa mai fac si Indicele de aviditate pt a vedea de cand este infectia. In caz ca iese nashpa imi recomanda amniocenteza. pt a vedea dc a fost afectat copilul sau nu.
Ce valoare ti-a iesit la toxoplasma IgM?
La primul copil mi-au iesit ambele negative.Deci clar am luat infectia asta dupa ce am nascut, probabil in timp ce alaptam sper eu sa fie, ca atunci se zice ca ai imunitate mai scazuta. Treb sa mentionez ca nu am pisica nu am catel nici nu am intrat in contact cu vreun animal. Probabil ca sunt mai expusa atunci cand ies cu fata in parc si ea baga mana in nisip, pamant eu o sterg cu servetele umede. Desi acasa cand ajung prima grija e sa ma spal pe maini si pe mine si pe ea. Dar cine stie. Sper sa fie bine puiul meu din burtica ca tare mult mi l-am mai dorit.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
misticgirl te inteleg!Si pe mine ma apuca cam tot la ora aia. Am plecat ai pe la trei si ceva de la serv ca nu mai eram buna de nimica!
sugubina +9
douradoudou spune:
am mancat si am dormit..am crezut ca va gasesc la cap.nou..dar vad ca tot putine suntem..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
![](gravida.gif)
simona-maris spune:
Ia sa ma plang si eu : ma doare in partea stangaaa In pat e mai bine,dar in picioare e nashpa rau.Si la medic ma mai duc pe 14
.Parca mi-e rusine sa sun pt orice ...mama imi zice ca apasa bebe pe nu stiu ce ...daca ar fi asa...m-as bucura.Sa nu fie altceva
Fetele,si mie mi-e frica de nastere,de ce as minti.Am avut doua operatii de hernie de disc,o operatie cezariana,una polipi si un traumatism cranio-cerebral( se vede,nu?).Dar acum mi-e teama si pt bebe nu numai pt mine.
Revin cu rugamintea pt fetele care sunt mai apropiate de medicii lor,sa intrebe daca e ok nastere normala dupa 2 operatii hernie de disc si hernie de disc recidiva si dupa a doua .. plss.fetele,vreau mai multe pareri
Ia uitati-va la semnatura mea
Simona + 14
simona-maris spune:
ALEXA,ce pozici frumoase.Felicitari!Si lumea de aici sa iti urmeze exemplu
Simona + 14
allexxia_m spune:
Am si eu o problema ...
Imi vine rau, cu stari de lesin de la aburi si caldura ... de la orice ce, fie ei de la gatit sau de la fierul de calcat.
Mi s-a mai intamplat si pana acum, defapt de la inceputul sarcinii si incerc sa nu stau mult in preajma aburilor dar sunt nevoita si se repeta starile de fiecare data cand sunt in preajma aburilor.
Sa fie oare semn de anemie? Desi analizele de sange sunt bune.
Vi s-a mai intamplat si voua? 13+
douradoudou spune:
simona eu spun ca dupa 2 operatii la coloana nu cred ca te lasa sa nasti natural..nu sunt medic dar banuiesc...
si
![](gravida.gif)
douradoudou spune:
si mie mi se face rau de la caldura...cand sunt ..cred ca e normal..incearca sa eviti
si
![](gravida.gif)
simona-maris spune:
Allexxia m ...mie mi-era rau de la aburi si cand nu eram insarcinata Calmeaza-te! SA-ti povestesc cum mi-a venit rau in troleu can s-a asezat langa mine un nene care miroasea tare a tigara! Si precizez ca si eu mai trag cate un fum