Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Doura..suntem singure "acasa"..vezi? A mai venit allexxia,dar parca vad ca dispare. Putem face ce vreeem! Putem sa ne facem de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Multumesc pentru incurajari. Stiu ca si eu sunt sensibila la mirosuri de felul meu dar nu m-a luat niciodata cu lesin din cauza asta.
Simona nici nu vreau sa-mi inchipui cum o sa fie cand o sa trebuiasca sa merg si eu cu autobuzul sau alt mijloc de transport in comun si sa am si eu "norocul" tau sau mai rau ... ca tot vine vara si se stie ce mirosuri sunt in autobuze vara

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Sunt si eu pe aici si am facut si capitol nou
Asa ca hai la capitol nou nr 26

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Allexxia,ce bine ca nu ai plecat! Mamicile sunt ocupate in seara asta!Suntem 3 iezi cucuieti.
In leg cu mirosurile,sunt totusi,norocoasa.Imi vine rau,dar nu vomit.Nu am vomitat niciodata de cand sunt .
Fetele ,voi vedeti ce bebic mare am!!!!!!! Avem 14 sapt.Peste doua aflu ce culoare va avea caruciorul de aici,ca la hainute roz sau bleu..in nici un caz nu vreau.Cred ca vor fi albe,crem,verzi,ocru,grena.
Am vrut sa stiu mai devreme sexul bebelusului,dar dr mea a zis scurt: dupa 16 sapt
Simona +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Bine ai venit, iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Citat:
citat din mesajul lui marizta

buna mamicilor. ne primiti si pe noi? sunt o viitoare mamica
in 7 saptamani.....joia trecuta s-a confirmat de dr.
datele mele sunt DN 03.11.1984
UM 08.03.2010
DPN 23.12.2010
SPER sa fie totul bine....la ecograf era ff mic....dar inima batea....sunt fericita si emotionata fiind la prima sarcina fff mult dorita si ''muncita''

11+

Mergi la inceput