Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
lorin7774 spune:
indiferent cat de tare doare, nu doare suficient de tare incat sa nu poti rezista !
parerea mea....
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu 9+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
florina22 spune:
m-ati zapacit cu vinetele voastre,porumbul si lintea cu iaurt!!!!!
vreau si eu reteta de linte cuiaurt, suna bine si racoritor, si cum la mine in meniu nu e loc de carne, sa incerc si altceva lacto-vegetarian
despre nastere, eu sunt la prima, sunt de felul meu mai plangacioasa, daca sunt racita ma jelesc..si optez pt cezariana acum. nu stiu daca imi va veni curajul pe parcurs...recunosc, mi-e frica de moooor![+12 sapt]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 indiferent cat de tare doare, nu doare suficient de tare incat sa nu poti rezista ! parerea mea.... ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu ![]() |
asta daaa....sunt convinsa ca se poate si mai rau
![](floare.gif)
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
allexxia_m spune:
Florina eu ma dau tare curajoasa ca vreau nastere naturala dar cine stie pana atunci ce va fi. Eu zi ca se trece peste toate durerile cand vezi minunea ca de' asa aud si eu de la alte mamici. Si in plus, daca sora mea care a avut doua cezariene mi-a spus ca totusi nu este asa roz nici cu cezariana zic sa fiu mai curajoasa, daca tot nu am probleme, cel putin pana acum si sa optez pentru nastere naturala.
Ii spun eu dupa nastere concluziile 13+
allexxia_m spune:
Si in plus, ma uit la mamicile care au nascut natural si le vad asa fericite si fara nici o problema, chiar daca recunosc ca a durut rau de tot nu regreta nimic si imi zic ca pot si eu.
Multumesc Ancadragoman si lorin7774 pentru exemplul vostru, mie imi da curaj 13+
alysa26 spune:
sunset, alexxia exact asa am fost si eu..nici o zi in spital si dintr-o data m-am vazut la nastere..eu am avut nastere naturala, am cerut epidurala si la final dr mi-a scos-o si am nascut fara. m-am franjurat putin , dar a fost ok. durerile de la contractii devin din ce in ce mai puternice spre final, fiindca sunt dese. cand mi-a scos epidurala si am simtit durerea am crezut ca mor..trebuia sa imping ca sa nu ma doara. am impins 30 min fara epidurala ..
dar si acum merg tot pe naturala , nu vreau cezariana..aici in state nici un dr nu face la cerere decat daca viata sau a bblui e in pericol.am vazut ca in romania e la moda sa faci cezariana...nu cred ca e o idee buna.
doura imi place ce retete aveti...mai scrie-ne despre bucataria libaneza..am mancat si eu la un restaunrant libanez in constanta..ff buna mancarea..
mami fericita de eric si
9+
alinushca spune:
n-am nascut natural dar si la cezariana a durut nashpa. am avut rahianestezie si cand i-a disparut efectul mi-au mai facut niste paracetamoale perfuzabile... si atat. nu m-am dat jos din pat inainte de 24 de ore pentru ca fara cine stie ce calmante efectiv nu puteam nici macar sa ma pun putin mai pe o parte de durere. parca ma rupeam in multe multe bucatele. si as fi vrut foarte tare macar sa ma pun putin de tot pe o parte ca ma omora deja spatele de la atata stat pe spate. insa am suportat totul fara probleme pentru am plecat de la premisa ca oricat de nasol o sa fie ma voi descurca. depinde cu siguranta de pragul de rezistenta la durere al fiecaruia. dar si mai mult depinde de atitudinea mentala si de increderea in sine la momentul cu pricina. asa ca faceti-va curaj. asa cum au putut miliarde de femei, o sa puteti si voi
Mami de (28.10.2008) si
bb2 12+
tigrutz spune:
Buna fetele
Eu n-am mai intrat de ceva timp...
Saptamana trecuta am primit rezultatul analizelor, care nu a iesit asa cum ma asteptam si cum mi-as fi dorit...
toxomplasmoza si citomegalovirus, ambele IGM (deci infectii prezente) pozitive...va dati seama ce a fost in sufletul meu...
Am mers la dr mea, s-a uitat pe ele, ea mi-a spus ca nu trebuie sa imi fac atatea griji, valorile sunt mici peste limita normala si ca ar putea fi fals pozitive sau infectii mai vechi de 3 luni care nu ar afecta sarcina...mai ales ca IGg la toxomplasmoza, mi-a iesit pozitiv acum 4 ani la prima sarcina, asta inseamna ca ar fi trebuit sa fiu imuna...
asa ca maine sau poimaine va trebui sa ajung sa refac analizele, valorile astea sa vad ce va iesi...sper ca de data asta sa iasa alte rezultate, am mai auzit cazuri cand femei insarcinate si-au facut analizele astea de 3 ori, cu rezultate diferite..
Oricum recunosc ca inca sunt foarte streasata... 10+
florina22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tigrutz Buna fetele Eu n-am mai intrat de ceva timp... Saptamana trecuta am primit rezultatul analizelor, care nu a iesit asa cum ma asteptam si cum mi-as fi dorit... toxomplasmoza si citomegalovirus, ambele IGM (deci infectii prezente) pozitive...va dati seama ce a fost in sufletul meu... Am mers la dr mea, s-a uitat pe ele, ea mi-a spus ca nu trebuie sa imi fac atatea griji, valorile sunt mici peste limita normala si ca ar putea fi fals pozitive sau infectii mai vechi de 3 luni care nu ar afecta sarcina...mai ales ca IGg la toxomplasmoza, mi-a iesit pozitiv acum 4 ani la prima sarcina, asta inseamna ca ar fi trebuit sa fiu imuna... asa ca maine sau poimaine va trebui sa ajung sa refac analizele, valorile astea sa vad ce va iesi...sper ca de data asta sa iasa alte rezultate, am mai auzit cazuri cand femei insarcinate si-au facut analizele astea de 3 ori, cu rezultate diferite.. Oricum recunosc ca inca sunt foarte streasata... ![]() ![]() |
tigrutz, gandeste pozitiv...si eu am avut niste meciuri cu niste virusi dintr'astia care dau valori fals pozitive (herpes 2)..iti inteleg emotiile si stresul, si eu am tot citit pe net, am refacut analizele de o mie de ori si pana la urma sunt foarte sensibili, virusii astia interactioneaza cu tot felul de chestii din organism si de aia sunt fals pozitivi....ai incredere in doctora ta, eu am facut greseala sa ma duc la mai multi si fiecare te zapaceste..
refa analizele fie la victor babes, fie la cantacuzino (aici din cate am inteles au cele mai bune substante) si gandeste pozitiv...
eu dupa toata povestea m-am si enervat, am zis ca puiul meu e protejat acolo si indiferent de IGM-urile si IGG-urile el va fi bine!
![](pupic.gif)
![](smiley_pregnant.gif)