Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
eu am nascut natural si fara anestezie deci care are intrebari sunt aici
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
alinushca spune:
daca sunt total ramolita ma iertati. dar ma uitam pe listuta si am vazut-o pe alinadawara, mamica lui stefward, care spusese zilele trecute ca... nu ma bag sa corectez eu lista ca mereu uit si zapacesc ceva.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 12+
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misticgirl Fetelor!!!! M-a luat un somn...zilnic la ora 15:00 ma apuca somnul.E urat, pt ca sunt la birou si sunt nevoita sa beau jumatate de ceasca de cafea, altfel adorm cu capul pe tastatura. Sambata am fost la gratar, la soacra mea, iar ieri am facut 2 iesiri in parc. A fost superb in IOR, am stat 4 ore o data si inca 2 pe seara ![]() Din pacate, Nicholas e racit si a trebuit sa-l dadacesc aseara, azi-noapte si astazi dimineata, pana am plecat spre serviciu. Sper sa-si revina repede, ca tare mi-e mila de el cand il aud stranutand sau tusind ![]() Felicitari pentru carucioare mamicilor care au aflat marea veste!!! Speram sa aflam si noi miercuri, desi e cam devreme pt un verdict 100% corect. Sanatos sa fie bb, ca sexul oricum e format deja si nu mai conteaza cand il aflam ![]() Eu prefer sa nu vorbesc despre mancare la aceasta ora, pentru ca sunt departe de cantina si imi este prea somn sa ma deplasez pana acolo ![]() ![]() Claudia ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/misticgirl |
Citeam ieri ca in curand scapam de somnul chinuitor si dam in extrema cealalta... hiperactivitate
![](punk.gif)
Ce copil exemplar, al meu e cu un an mai mare si plange si acum cand il duc la gradi
![](icon_smile_big.gif)
MIRUNA cu Alexandru
![](auto.gif)
![](gravida.gif)
gabriella1 spune:
burticile!
n-am chef de nimic. vreau sa ma duc maine pana la scoala ptr ca
http://www.vremeanoua.ro/index.php?mod=articole&id_news=6229
.............................
azi au deconectat-o de la aparate
Gabriela
8+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
lorin7774 spune:
intru si eu in clubul lui Anca....
perfuzii cu ocitocina si atat.....nu tu anestezie, nu nimic......
plus ca au uitat "capra" ridicata la aproape 90 de grade si am vazut tot.....absolut tot !!!
intrebari ?
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu 9+
alinushca spune:
citat din mesajul lui lorin7774 intru si eu in clubul lui Anca.... perfuzii cu ocitocina si atat.....nu tu anestezie, nu nimic...... plus ca au uitat "capra" ridicata la aproape 90 de grade si am vazut tot.....absolut tot !!! intrebari ? ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu ![]() |
lasa ca unele folosesc oglinda numa' sa vada si ele "incoronarea"
![](icon_smile.gif)
Mami de
![](avion.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
allexxia_m spune:
ancadragoman am citit povestea nasterii. M-a impresionat foarte mult. Felicitari!
Eu poate as avea o mie de intrebari despre nasterea naturala dar oricum nu as stii nici de unde sa incep
Ce as vrea poate sa stiu, desi imi inchipui ca nu este lafel la toata nasterile, cat de intense sunt durerile? Ai putea sa le compari cu ceva?
Eu una nu am avut nici o operatie in viata mea deci nu am idee nici macar cum este sa stai o zi in spital dar sa mai si nasti 13+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui allexxia_m ancadragoman am citit povestea nasterii. M-a impresionat foarte mult. Felicitari! ![]() Eu poate as avea o mie de intrebari despre nasterea naturala dar oricum nu as stii nici de unde sa incep ![]() Ce as vrea poate sa stiu, desi imi inchipui ca nu este lafel la toata nasterile, cat de intense sunt durerile? Ai putea sa le compari cu ceva? Eu una nu am avut nici o operatie in viata mea deci nu am idee nici macar cum este sa stai o zi in spital dar sa mai si nasti ![]() ![]() |
si eu la fel...nu am fost internata niciodata nici macar o zi
![](icon_smile_big.gif)
Doamne ai grija si de noi
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Pai eu nu vreau sa speri pe nimeni si oricum conteaza cat de rezistenta esti tu la durere,pe mine m-a durut rauuuuuu si nu am putut sa compar cu nimic trait pana atunci
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
allexxia_m spune:
pai in cazul meu si al lui sunset_zuzi sigur nu avem cu ce sa comparam ...
stiu ca am pus o intrebare prosteasca, dar de' cred ca asta e singura teama pe care o avem cele care vor nasteri naturale in privinta asta ... 13+