Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
allexxia_m spune:
mirunam ce mamica curajoasa!
Cu atatea dureri nu ai zis tu nimic? Esti un exemplu
Eu nu am de unde sa stiu cum este o nastere naturala dar sunt optimista ca va fi bine si ne vom descurca de minune amandoi - si eu si BB 13+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
celesta spune:
Eu nici nu ma gandesc la nastere, mai e o multime pana atunci... Plus ca e prea devreme sa stiu ce va fi recomandabil la acel moment. Optez pt nastere naturala, dar nu facem in viata mereu numai ce vrem, mai alege si destinul...
Nu stiu nici macar la ce spital voi naste, prin luna a 6-a o sa ma duc sa vizitez vreo cateva spitale si apoi ma inscriu... De medic nici atat nu se pune pb, aici nasti cu moasa daca nasti natural, iar daca e cazul de cezariana, cu medicul de serviciu...
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”13+
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m mirunam ce mamica curajoasa! Cu atatea dureri nu ai zis tu nimic? Esti un exemplu ![]() Eu nu am de unde sa stiu cum este o nastere naturala dar sunt optimista ca va fi bine si ne vom descurca de minune amandoi - si eu si BB ![]() ![]() |
Curajoasa de nevoie prima data. Am ajuns la spital cu dilatatie 4 si fara dureri. Era prea tarziu pentru anestezie iar eu ceream cezariana
![](icon_smile_big.gif)
O sa vezi ca desi doare nu este imposibil, e bine daca ai cu cine vorbi ca iti distrage atentia. Oricum decat o saptamana doua de suferinta mai bine o zi
![](icon_smile_big.gif)
MIRUNA cu Alexandru
![](auto.gif)
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Pai si la noi cam tot cu moasa nasti la naturala ca dr vine cand ii iese capul la copil
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
allexxia_m spune:
celesta ai perfecta dreptate, nu stim pana in momentul acela ce va fi.
Important este sa fie bine atat pentru BB cat si pentru noi. 13+
douradoudou spune:
si eu tot natural vreau fara anestezie si fara taietua daca se poate...fetita mea a fost mica(1.400 kg la 7 luni deci s-a nascut destul de usor dar problema era ca era asezata in pozitie pelvina)..nu a fost nevoie de taietura iar eu mi-am revenit f repede ..mai greu este sa suporti contractiile dar si aici am avut noroc ca travaliul meu a durat doar 1 ora sau 1:30..era o femeie cu mine in camera..a nascut a 2a zi prin cezariana..si cand am vazut-o in ce hal era mi s-a facut si mila si frica...eu mancam si asteptam sa plec acasa si ea gemea acolo si cu perfzie si nu avea voie nici apa sa bea..mie sincer nu mi-a fost frica de nastere naturala.mi-a fost frica sa nu ajung la cezariana..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
![](gravida.gif)
misticgirl spune:
Fetelor!!!!
M-a luat un somn...zilnic la ora 15:00 ma apuca somnul.E urat, pt ca sunt la birou si sunt nevoita sa beau jumatate de ceasca de cafea, altfel adorm cu capul pe tastatura.
Sambata am fost la gratar, la soacra mea, iar ieri am facut 2 iesiri in parc. A fost superb in IOR, am stat 4 ore o data si inca 2 pe seara .
Din pacate, Nicholas e racit si a trebuit sa-l dadacesc aseara, azi-noapte si astazi dimineata, pana am plecat spre serviciu. Sper sa-si revina repede, ca tare mi-e mila de el cand il aud stranutand sau tusind Plus ca lipseste de la gradi, ceea ce nu este in avantajul lui. Ramane in urma si acasa se plictiseste.
Felicitari pentru carucioare mamicilor care au aflat marea veste!!! Speram sa aflam si noi miercuri, desi e cam devreme pt un verdict 100% corect. Sanatos sa fie bb, ca sexul oricum e format deja si nu mai conteaza cand il aflam
Eu prefer sa nu vorbesc despre mancare la aceasta ora, pentru ca sunt departe de cantina si imi este prea somn sa ma deplasez pana acolo . Rontai un mar pana ajung acasa.
Claudia 11+ cu
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
alinushca spune:
E netul plin de povesti ale unor femei care au nascut natural. In general in limba engleza, dar nu e o problema ca suntem toate fete internaute, nu? Sunt povesti cu foarte multe detalii interesante mai ales pentru cine vrea sa nasca natural si are vaga idee ca nu o sa stie ce sa faca. Povesti cu sfaturi practice despre cum sa te descurci si cum sa iti ajuti travaliul. Povesti care iti dau foarte multa incredere. Cititi!
Ca sa fiu si eu in ton cu toata lumea m-am decis sa imi pun carutzu la semnatura si daca s-o schimba asta e
Mami de (28.10.2008) si
bb2 12+