Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Salutare burtici!
ana_o, ratusca83, bmb
scuze de intarziere
abe, lorin7774
Sarcini usoare si bb sanatosi !!!
Eu am fost pe drumuri w-e asta dar a fost fain si am rezistat bine zic eu la atatea drumuri

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

La prima sarcina pare ca mai e o veshnicie. Dar parca acum la a doua pare asa de aproape momentul... si 12 saptamani nici nu stiu cand au trecut. Piticu' imi ocupa asa mult timp ca zboara ca gandul.
Sa mai zic o treaba despre tipa din salonul meu. A venit la spital cu dilatatie mare si i-a mai luat vreo doua ore pana a nascut. In alea 2 ore a urlat in continuu de se zguduia toata maternitatea. Dar mi-a zis foarte zambitoare ca asta a simtit ea ca o ajuta sa se concentreze mai bine pe ce avea de facut si ca nu s-a sfiit in consecinta. Norocul ei ca era si moasha ok si nu i-a indurgat din alea cu "taci din gura acum daca ti-a trebuit sex...".

Mami de (28.10.2008) si bb2 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Vad ca vorbiti de nastere deja Hihi, nu va faceti griji, mai e o vara si-o toamna pana atunci.

Eu am nascut natural si asa voi face si de data aceasta, insa tin musai sa gasesc un anestezist bun. Poavestea nasterii am scris-o si daca intereseaza pe cineva o caut si dau un link. Sora mea a nascut prin cezariana si s-a recuparat repede si bine, dupa operatie nu a avut nevoie de anagezice, de exemplu. Depinde mult de mana doctorului.

In principiu, sunt pro nastere naturala daca circumstantele nu indica altfel, insa nu condamn nici mamicile care aleg cezariana, fiind o optiune pur personala.

Victoria, mami de Anna Sofia, 11+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

vladimirescu multumim pentru povestea ta si pentru sfaturi, foarte utile spun eu!
Sa ai parte de copii sanatosi si voinici !
De Ana_o ce stiti? cum mai se simte?
Fetelor cu carucioare proaspete felicitari!
Alinuska imi pare rau prin ce ai trecut dar daca tot cezariana trebuie sa faci poate la a doua nu o sa mai fie asa rau.
Sora mea tot prin cezariana a nascut si a doua oara si s-a simtit mult mai bine decat la prima. Conteaza mult si cat de bun este anestezistul. Multa bafta

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

La prima sarcina pare ca mai e o veshnicie. Dar parca acum la a doua pare asa de aproape momentul... si 12 saptamani nici nu stiu cand au trecut. Piticu' imi ocupa asa mult timp ca zboara ca gandul.
Sa mai zic o treaba despre tipa din salonul meu. A venit la spital cu dilatatie mare si i-a mai luat vreo doua ore pana a nascut. In alea 2 ore a urlat in continuu de se zguduia toata maternitatea. Dar mi-a zis foarte zambitoare ca asta a simtit ea ca o ajuta sa se concentreze mai bine pe ce avea de facut si ca nu s-a sfiit in consecinta. Norocul ei ca era si moasha ok si nu i-a indurgat din alea cu "taci din gura acum daca ti-a trebuit sex...".

Mami de (28.10.2008) si bb2 12+

cand eram in sala de travaliu si urlau fetele ma gandeam in sinea mea "chiar nu se pot abtine?nu isi dau seama ca sunt penibile?" si cum eu am nascut la 7 dimineata si in spital era o liniste mormantala mi-a zis Adrian ca ma auzea de pe holul principal cum urlam
Intr-adevar dupa nastere normala ,chiar si cu epiziotomie iti revi f repede ,dupa ce am nascut am mers pe picioarele mele pana in sala de travaliu si in afara de ameteli nu avem nimic...pluteam!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

PS: Si daca la prima nastere contractiile au fost efectul perfuziei cu oxitocina imi pun sperantele ca la a doua nu va mai fi cazul si voi naste mai usor, Doamne ajuta!

Victoria, mami de Anna Sofia, 11+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Eu am nascut cu cezariana cu rahianestezie si nu mi-e frica sa o repet. Cred ca depinde si de cat de "bune de carne" suntem, cum se spune popular:-).Sigur ca atunci cad te dai prima oara jos din pat doare, apoi e din zi in zi mai bine. Cu cat te misti mai mult e mai bine, o perioada e greu doar cand te urnesti din pat. Eu pot sa spun ca dupa 4 nopti petrecute in spital cand am plecat acasa zburdam pe scarile de la Giulesti. Deci depinde....
Dar, toata stima pentru cele care nu au frica de naturala, sigur ca medical asa e cel mai indicat. Eu nu am fost in stare sa infrunt atata neprevazut: nu stiam cand ma apuca, nu stiam cat dureaza, nu stiam cum rezista copilul etc etc

10+ mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Eu tot pentru nastere naturala optez. Am intrebat doctora si mi-a zis ca se poate dar stiti cum e, pana in momentul acela nu se stie ce se poate intampla.
Stiu ca sunt si fete care opteaza ele pentru cezariana, dar nu a fost si acesta cazul sorei mele, ei ii s-a recomandat de la inceput sa nasca prin cezariana, si din cauza colului scurt si din cauza miopiei (mare).
Mai cunosc si cazuri in care desi mama opteaza pentru nastere naturala, in momentul nasterii sa trebuiasca sa se intervina cirurgical.
Oricum fiecare are dreptul sa-si aleaga cum vrea sa nasca dar tot DD decide!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Salutare burtici!
ana_o, ratusca83, bmb
scuze de intarziere
abe, lorin7774
Sarcini usoare si bb sanatosi !!!
Eu am fost pe drumuri w-e asta dar a fost fain si am rezistat bine zic eu la atatea drumuri

13+

multumesc la fel !

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Vad ca ati ajuns deja la nastere, ma bag si eu

Eu am nascut natural, fara anestezie, cu un travaliu de 2 ore dar si cu epiziotomie, avand un bebe de 4 kg. Acum vreau sa nasc natural, fara anastezie si fara epiziotomie. Daca primele doua sunt usor de obtinut cu a treia e mai greu.

Nu am avut dureri groaznice insa nici nu m-am gandit la ele pentru ca ma tineau de vorba asistenta si dr. Asa ca fiind nevoie sa vorbesc am uitat sa ma vait . Partea grea a venit dupa, am facut alergie la fire. Doua saptamani m-am miscat in reluare cu dureri groaznice.

Totusi, nasterea normala poate fi grea in timpul travaliului insa dupa, de regula nu sunt probleme, eu am fost ceva special. Cezariana cred ca e dureroasa oricat de bine ar fi facuta.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

Mergi la inceput